Inşallah bugün arkadaşım geliyor, emanetler teslim edilecek, üstümden yükümün yarısı kalkacak, hastamıza biyopsi yapıldı, sonuç henüz belli deyil, bir takım muayeneleri var.Fezoşummmm
Bitti tadilat korkuyorduk geçti gitti işte
Afiyet olsun maratonda başarılar kolaylıklar seninle olsun
Hem sırdaşım, hem dostum, hem aileden biri ( eşimin taraf)Hasta kim geçmiş olsun canım.
Amin canım inşallahGeçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar
Günaydın canımGünaydın keyifli pazarlar
Hastaniz inşallah onu mutlu edecek sonuçlar alır kuzum.Inşallah bugün arkadaşım geliyor, emanetler teslim edilecek, üstümden yükümün yarısı kalkacak, hastamıza biyopsi yapıldı, sonuç henüz belli deyil, bir takım muayeneleri var.
Dizimin ağrısı da hafiflerse bende süper olacağım
Güle güle oturun, mis gibi tertemiz olmuştur şimdi
Günaydın canımgúnaydinnn herkese
Günaydın fesangimHerkese günaydın arkadaşlar
Oy maşallah..Gün sayıyorum artık canım kız Allah nasip ederse
Tebrik ederim canimBaşlayayım başlayayım dedim dedim bırakmıştım ben en sonunda kendime çok kötü kızdım ve başladım
2 haftadır diyetteyim
Bugün 57.4 olmuşum kaptanım
Tabi sporla ve akşam en geç 4 buçukta yeme işini bitirerek
Mutlu pazarlar canim
2 haftada ne kadar verdin canimbu arada tebrik ederimm harika kilonBaşlayayım başlayayım dedim dedim bırakmıştım ben en sonunda kendime çok kötü kızdım ve başladım
2 haftadır diyetteyim
Bugün 57.4 olmuşum kaptanım
Tabi sporla ve akşam en geç 4 buçukta yeme işini bitirerek
Dün aldık, liman ana baba günüydüBalık sezonu açıldıııı
AşkitoooomPastelfitim vitaminsiz kalmış
Yaparsın canım, bahar da geldi oh missscanım benim ben de seni çok seviyorum. evet zamanla geçecek Allahın izniyle.
buralardayım artık. bugün dışarı çıktım. yeni iri avokadolar gelmiş. onlarla çok doyurucu kahvaltı salatası yapıyorum ben. heveslendim birden. bu hafta yeniden aralıklı orucu deneyeyim.
yok kız diş hatırı falan dinlemedim yedim. ben de öyle olur sanıyordum ama olmadıbelki şu ağız içi operasyonundan sonra bir süre dikkat etmek zorunda kalırım
yukarıda yazdığım gibi avokado aldım. onunla karışık salatalar yapıp içine yumurta peynir ya da başka protein, baklagil, sağlıklı tahıl vs ekleyerek salatalar yapacağım. onları zevkle yiyordum.
şu 92 yi hemen bir 88 e indirelim bakalım. 9 rakamlar ne yaa ben hiç alışık değilim
Hayatım ellerine sağlık. Bu halde 3. olmuşum
Çok kıymetli masterfit ekibi ,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @B O Z A
2.Tutku44
3.pastelfit
Kendilerini tebrik ederiz ve emek veren herkese cook tesekkur ederizEki Görüntüle 3124206
@Busra ytez
@B O Z A
@succulentaski
@DeryaOnDiet
gezegenfeza
@sara_28
pastelfit
Iyi pazarlar PastelfitimBen geldiiiimiyi pazarlar hanımlar.
Burası buz gibi olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?