- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
Evet canımSinop Mantısı Tarifi: Sinop Mantısı Nasıl Yapılır? | Lezzet
40Dk Hazırlama Ve 40Dk Pişirme Süresiyle Toplam 1 Saat 20 Dakikada Sinop Mantısı Nasıl Yapılır Tarifimizde Görün.www.lezzet.com.tr
Yarışmaya haftaya başlayacağım inşallah ama yine de yarın tartilayim bakalım46. Etap Masterfit
Hanımlar ben bugünün Pazar olduğunu öğrendiğime göre yarın Pazartesi yani tartı günümüzYarın beni etiketleyerek tartılarınızı bildirmeyi unutmayın lütfen. Herkese bol eksiler diliyorum
Tartıl hayatım yoksa hep birlikte coşacağızYarışmaya haftaya başlayacağım inşallah ama yine de yarın tartilayim bakalım
Evet minnoşum ne yazık ki tatil bittiTartıl hayatım yoksa hep birlikte coşacağızdestekleşelim. Yarın okulun başlıyor değil mi, iyi bir sene diliyorum canım
Doğdu canım çok şükür 25 günlük olduk bile çok teşekkür ederimOy maşallah..
O günden beri giremedim
Prensesin doğmuştur bile...
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün prensesin
Burası bize lazım canım. Ben bile artık yazdan dolayı bittim. Şimdi de okul hazırlığı var. Neyse düzene döneceğizEvet minnoşum ne yazık ki tatil bitti
Destekleşelim gerçekten ihtiyacım var
İyi ki varsınız
Ayy maşallah canımDoğdu canım çok şükür 25 günlük olduk bile çok teşekkür ederim
Amin canım inşallahGeçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar
Eline, emeğine sağlık canım, beni çıkarsan iyi olur
@Busra ytez
@B O Z A
@succulentaski
@DeryaOnDiet
gezegenfeza
@sara_28
pastelfit
selam kızlaarr tablomuza birseyler eklemek isteyen var mı ?
Eki Görüntüle 3122932
Çok haklısın canımBirsey yapmaliyiz ama ne ...
Canlanmak yenilenmek ..
heyecanlanmak..
tekrar askla devam etmek..
bir zaman verdigimiz kilolari geri verme gucunu bulmak icinn..
okudugum yazilardan hepimizin buna ihtiyaci var
@60kiloyum
fesang
@Busra ytez
gezegenfeza
Gun icinde 4 dilim var gece 00-6 arasi uyku ile geciyor ..
6-gunduz 12 ye kadar 1. dilim..
12.-18.00 ...2.dilim
18-24.00 ....3 dilim
amacímíz sadece 1.ve 2. zaman dilimde yemek ihtiyacimizi karsilamak ...
ve bu 1.ve 2 dilim saatlerinde isimiz gucumuz var ama saat 12 gibi gelp rapor verebiliriz.. ve eger kacamak yapmadiysak basarma hissi olusur.. sonra saat 18.gibi yine rapor verilebilir ..
en azindan duzen oturana kadar 1 hafta dikkat edilirse 18.-24 arasi sadece su ve bitki cayinicilirse eminim duzene girebilirizz..
bu sadece su an aklima gelen bir fikir ..
ama eslerden birseyler duymak hic hos degil..
bizim ozguvenimiz olursa bu kiloyu verebiliriz
Çok koşturuyorum, daha yeni oturmaya vaktim kaldı, oturmadım, direk yattım.Canım sen halledersin inşallah bugünlerde koşturduğun için kendini benim gibi belkide atladin
Sen bir telasini bitir halledersin canım benim
Hastaniz var galiba Rabbim şifalar versin inşallah
Geçmiş olsun canım bugün lerde bizdede çok yoğunluk var inşallah hem hayatımız hem diyetimiz düzene girer kuzum
Geçmiş olsun canım sağlık randevularin için
İnşallah önemli bir şey yok tür
Tartılmadım ki45. Etap Masterfit
Hanımlar iyi akşamlarYarın büyük gün, bakalım ne eksiler gelecek. Tartılarımızı nikli ve fotoğraflı atmayı unutmayalım
Masterfit 45. Etap 26Ağus. CUMA @Tutku44 83,1 pastelfit 56,1 @Aijoo (busra ytez) 78,9 @B O Z A 70,8 @succulentaski] 59,6 @DeryaOnDiet 72,8 gezegenfeza 79,5 @sara_28 89,5
Rabbim şifa versinbenim şu ara çok yoğunluğum ve sağlık sorunlarım var. ayın ortasına kadar bir sürü doktor randevum var. küçük bir cerrahi operasyon da geçireceğim. o nedenle toparlayamıyorum.
Korktu mu acabaGünaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri
Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadıpastelfit Elhan gezegenfeza Zipzip-
Öğretmenlere bugün açıldı ben de karıştırdımAyyy bak o iyi olurdu, hiç yemedim ama olsun
Hayır o bana taktı
Aşkitooooom okullar haftaya açılıyor
vallahi yaaa
Afiyet olsun canım
İnşallah gittikleri yerde mutlu yaşarlar.Günaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri
Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadıpastelfit Elhan gezegenfeza Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?