Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaparsın canım, bahar da geldi oh misss
Bu arada, o kadar pis boğazlıyımdır, şu avakado ile yıldızım barışmadı bi türlü
avokado tek başına pek hoş değil. zaten yağ. salatanın içinde güzel oluyor. tabi yaptığın salatanın içeriği de önemli.

Yaparsın istesen biliyorsun. Hem son kilolar çabuk gidiyor. Moral olur sana. Daha fazla erteleme ama lütfen. Akşam erken kapatmakla başla mesela. Sonrası gelir

avokado tek başına pek hoş değil. zaten yağ. salatanın içinde güzel oluyor. tabi yaptığın salatanın içeriği de önemli.
Ayy evet ıygygy
Geçenlerde dışarda yemek yiyecektik, avakado bowl diye bir salata söyledim. İçinde yok yok ama benim ağzıma sırf avakado geliyor, zor yedim

Valla balık sevmem ama mantısı gerçekten muhteşemdi

Afiyet olsun kızlar

Okullara yaz tatili gelsin diyoruz da Kasım' daki tatile hazırlıklı ol yarin özgürsün tadını çıkar.

04 Eylül 2022

sabah 12.20
sucuklu peynirli omlet
domates salatalık kapya
3 adet çilek reçelinin meyvesinden
1 dilim karakılçık tbe
3-4 kara üzüm+ 3 çatal kavun

ara
12-13 adet çiğ badem-fındık karışımı
2 lokmalık şekersiz pestil

ara
1 şeftali tarçınlı
1 avuç çekirdek

akşam 19.10
1 tavuk butunun üstü
3 zeytinyağlı biber dolması
salata

yatana kadar 2 lt su

sinop mantısının farkı ne?
Cnm üçgen şeklinde ve yassı, üstü tereyağlı cevizli

Harika canım eksi geliyor

Ay keşke olsa sinop mantısını kastettim canım
Ayyy bak o iyi olurdu, hiç yemedim ama olsun
sen avokadoya takmışsın
Hayır o bana taktı
Okullara yaz tatili gelsin diyoruz da Kasım' daki tatile hazırlıklı ol yarin özgürsün tadını çıkar.
Aşkitooooom okullar haftaya açılıyor
Vitaminsiz kalmışsın deme sebebim
vallahi yaaa
Afiyet olsun canım

46. Etap Masterfit
Hanımlar ben bugünün Pazar olduğunu öğrendiğime göre yarın Pazartesi yani tartı günümüz Yarın beni etiketleyerek tartılarınızı bildirmeyi unutmayın lütfen. Herkese bol eksiler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…