Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar Günaydın 2 hafta izin almıştım döndüm çok şükür 78.4 pazartesi kontrol tartım cuma gece eve geldim tartilmadim o yüzden başlıyoruz vira bismillah Cordelia pastelfit Zipzip- Kinoalihatun Fitt_anne kim var kim yok kızlar nasılsıniz

Eklentiler

• 20220905_073949.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 23
ben son bir kaç gündür hem özelimde hemde iş yerimde biraz sıkıntılı bir dönemden geçtim neyseki düzeldi gibi bu yüzden beslenmeme dikkat edemedim spor yapamadım ve menü yazmaya vakit bile bulamadım daha doğrusu aklıma bile gelmedi desem daha doğru olur zaten tüm bunların sonucu malesefki + 2 kilo ama toparlayacam cuma gününe kadar en azından bu artıları temizleyeceğim

Canım saracim tebrik ederim inşallah bir daha 9lari hiç görmeyeceksin
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım benim ama bugün gördüm malesef tüm sıntıların üstüne bide regl oldum onunda etkisi oldu bu kilo artışında aslında bunun ödem olduğunu biliyorum ama yinede tertı 90,4 kğ malesef

geçmiş olsun canım

Ablacım iğne mi yaptırsan
1 kilo bile çok fark eder fizik tedavi egzersizlerini de yapsan hatta yüzsen mis

Günaydın Tatlışlarim
Cümleten günaydınlar çıtırlarım
günaydın kızlar herkese mutlu haftalar

Günaydın

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben döndümmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…