Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah aç karna 1 kasik pekmez
12 15
2 yumurta 1 kasik yulaf unu ile yağsız omlet
10 fındık çiğ
1 dilim peynir 1 salatalık yeşillik
4 kuru kayisi ufak

Akşam 18 00
1 kase mercimek çorbası
2 dil tam buğday ekmeği ufak
1 tabak patlıcan musakka
1 kase salata
2lt şu
Adımları ekleyeceğim
Elhan

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Tatlım iyiyim çok şükür. Hedef60kgolmak doktor civanama sorayım canım tansiyonum 9- 6 biraz düşük değil mi ?
Geçmiş olsun canım eğer normalde de bu civardaysa tansiyonun düşük sayılmaz çünkü benimde bu civarda hep ama normalin bu değilse düşmüş bayağı
İçtiğin detoks suyumu yan etki yaptı acaba

Harika afiyet olsun canım . Çok bilinçli güzel bir menü.

10-8 oluyor genelde. Detoks suyundan şüphelendim ben de. Yarın daha dikkatli davranacagim. Çok yapmışım dökmeye de kıyamam. Seyreltip içeceğim artık.

20.000 küsur maşallah spor gayet iyi.

Tatlım ben de senin gibiydim. Sağlıklı ama az kalorili besinleri artırmak lazım. Bir de bazıları doğuştan şanslı biz onlardan değiliz misal pastelfit
Aşkitom çok komiksin 3-4 sene önce 1.57 boyla 83 kilo insandım ben. Bu halde kalmak için çabalıyorum, bi bıraksam ohoooo

Yaaaa ben yarın evde yokummm çok gelmek isterdim bir dahaki sefere bende varım inşallah
Canım hangi semttesin

Eline sağlık kaptanım

Canım o kadar az yememe rağmen istediğim gibi kilo veremiyorum ki
Canım az yeme zaten 70lere kadar gelirsin bol yiyerek
Bi de evet leslie bile yapsan faydalı canım
Kalbini bi tık hızlandır yeter

Uff tatlım bunların hepsi tansiyon düşürücü şeyler
Protein ve tuz da yeterli değil ki tutsun
Geçmiş olsun

Canım adım maşallah

Tatlım iyiyim çok şükür. Hedef60kgolmak doktor civanama sorayım canım tansiyonum 9- 6 biraz düşük değil mi ?
Canım evet düşük normalde kaç çıkıyor
Bi tuzlu ayran iç istersen küçük ,sonra tekrar ölç canım

Çok imrendim. Bahçeli dediğin yer park mi kuzum? Çaprazında Gimsa var.
Çankaya kaptanım Anıtkabir in karşısındaki mahalle

Afiyet olsun canım, çok iyi yürümüşsün yürüyüşten maksimum fayda sağlamak istiyorsan çok hızlı yürü, arada yavaşlayıp dinlen yine hızlan . Ben o şekilde çok kilo verdim.
Kendini nasıl hissediyorsun , şu an iyi misin hayatım
Buralardayım abla Hatay a taşındık, düzenimizi kurduk. Okullarımızda göreve başladık, gezmelere çıktık

Evet canım diyet yapmıyorum. Ama kilo almadım, sabitim
Hayırlı olsun canım, kaç aylık oldu

Eryaman tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…