- 30 Kasım 2014
- 29.733
- 131.433
- 798
aldımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldımmm
Iyi akşamlar canim gecmis olsuniyi akşamlar kızlarrr![]()
nur topu gibi hipoglisemim oldu![]()
Meryem den geliyor olabilir merysilinYani mery mutluluk demek ordan çıkarmaya çalışıyorum ama yanlış yorumlamaktan da korkuyorum![]()
Geçmiş olsun canım dikkat etAçlıktan tansiyonum düştü önümü alamadım![]()
aldımmm![]()
Geçmiş olsun canım neden olduiyi akşamlar kızlarrr![]()
Iyi akşamlar canim gecmis olsun![]()
sağolun kızlar. bu kadar anormal kilo alınca ve yemek yemediğim zamanlar kötü hissedince anladım. bugün de adı kondu. diyet listesi aldım ama aralıklı oruç düşünüyorum. 2,5 öğün olabilir. kontrol var. gerekirse yatırıp başka testler yapacaklar. falan filan...Geçmiş olsun canım neden oldu
Neyin var canım kaçırdım? Geçmiş mesajlarına bakayımsağolun kızlar. bu kadar anormal kilo alınca ve yemek yemediğim zamanlar kötü hissedince anladım. bugün de adı kondu. diyet listesi aldım ama aralıklı oruç düşünüyorum. 2,5 öğün olabilir. kontrol var. gerekirse yatırıp başka testler yapacaklar. falan filan...
ama akıllı davranırsam durumu kurtarırım. bunun şifası sağlıklı beslenme ve hareketten geçiyor. neyse Allah büyük![]()
Hmm tamam canım çok geçmiş olsun hipoglisemi bende de var. Allah şifa versin inşallah. Aralıklı oruç iyi geliyor diye biliyorumiyi akşamlar kızlarrr![]()
Mery+ (em )sillinYani mery mutluluk demek ordan çıkarmaya çalışıyorum ama yanlış yorumlamaktan da korkuyorum![]()
Tatlım psikolojik açlık gibi bir seymiymişsağolun kızlar. bu kadar anormal kilo alınca ve yemek yemediğim zamanlar kötü hissedince anladım. bugün de adı kondu. diyet listesi aldım ama aralıklı oruç düşünüyorum. 2,5 öğün olabilir. kontrol var. gerekirse yatırıp başka testler yapacaklar. falan filan...
ama akıllı davranırsam durumu kurtarırım. bunun şifası sağlıklı beslenme ve hareketten geçiyor. neyse Allah büyük![]()
Biricikim sen benim için o kadar "Elhan"sın ki espriyi kaçırdımMery+ (em )sillin
Sevgiye susayan gönüllere yeni ilacimiz
Hala Multi enerji kaynağıdir da![]()
Glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden uzak duracaksın.Gecmis olsun bitanemiyi akşamlar kızlarrr![]()
Çok durgunsun tatlım ya...bir türlü eski fesangima ulaşamıyorum.Biricikim sen benim için o kadar "Elhan"sın ki espriyi kaçırdım![]()
Allah şifa versin canım inşallah çözüme kavusturjp sağlığına kavuşursunsağolun kızlar. bu kadar anormal kilo alınca ve yemek yemediğim zamanlar kötü hissedince anladım. bugün de adı kondu. diyet listesi aldım ama aralıklı oruç düşünüyorum. 2,5 öğün olabilir. kontrol var. gerekirse yatırıp başka testler yapacaklar. falan filan...
Canım geçmiş olsun basit karbonhidratı mümkünse kesip, düşük miktar kompleks karb ,yağsız protein faydalı yağ sebze gideceksin mecbur canımsağolun kızlar. bu kadar anormal kilo alınca ve yemek yemediğim zamanlar kötü hissedince anladım. bugün de adı kondu. diyet listesi aldım ama aralıklı oruç düşünüyorum. 2,5 öğün olabilir. kontrol var. gerekirse yatırıp başka testler yapacaklar. falan filan...
Afiyet olsun ayağına sağlık tombiğim kuşumİyi akşamlar herkese. Henüz düzeni oturtamadığım için pek aktif olamıyorum, iş de yoğun bayagün sonumu vereyim,
13 eylül salı menüler
Sabah 10.00
2 dilim kepek ekmek arası 1 kk peynir.
İlk öğün 12.30
Sulu köfte-patates,
1 kase yayla çorbası,
Yarım kase salata,
4 yk makarna.
Akşam 18.00
1 tabak Kapuska,
1 kase yoğurt,
5 tane fırınlanmış peynir çubuğu.
Su: 1,5 lt maalesef.
13 eylül adımlar;
Eki Görüntüle 3129641
11.084 adımpastelfit
Hedef60kgolmak
Tutku44
Aslında iyiyim ama ben de bilmiyorum biricikim birkaç gün içinde kendimi toparlayacağım inşallahÇok durgunsun tatlım ya...bir türlü eski fesangima ulaşamıyorum.![]()