Bende şekersiz çay ve şekersiz kahveyi 6. Takımla öğrendim bitki çayları zaten şekersiz içiyordum:)Canım 10 yıl oldu şekersiz içeli tadı başta acımsı geliyor tabi sonra alışıyorsun alışınca da bırakmıyorsun
Ben baya çay içiyorum canım gün de belki 10 15 bardak şimdi içemiyorum gerçiAy inşallah alışırım zaten sürekli içen biri değilim
Çok iyi kuzumBende şekersiz çay ve şekersiz kahveyi 6. Takımla öğrendim bitki çayları zaten şekersiz içiyordum:)
Kız şaka yaptım niye yansin. Mavi takımdasin diye şakasına dedim.Ben de tam bilmiyordumCordelia spor da etiketlememisim, daha dogrusu tam bilmiyordum dun adimlarim yandi .
Eline sağlık.canim.8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @Nefesimmmsin @masal3487 prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @klbk33 @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Filiz16 @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1
Hiç kullanmadımŞöyle bir sprey var kızlar hiç kullandınız mı spordan sonra filan ayak ağrısına vs iyi geliyormuş marka vs önemli değil iyi gelirse alayım ben de
Eki Görüntüle 2930745
Yok kuzum bu ayak spreyi ya canım benim ayak tabanım agriyor ya onun icin seyettimHiç kullanmadım
Benimde agrıyor sıkışlaştıgından diye düşünüyorum ben .
Ama benim için pes etmek yok
Bacaklarım 61 cm den 53 cm düşmüş. 61 olduğunu eşim hatırlattı. Benimle aynıydı bacakların dedi.Hergün müyanlış soru günde kaç kere yaptı diye sorman lazımdı cevap vereyim 3-5 saat falan
Adımdan sayılıyor canım ben tlfnu eşarba sarıp belime bağlıyodum yoksa cepte durmuyor
65 ile başladım canımHiiiiiii 56 deyoooo 55 deyoooo
Kaçtan düştün gıııı
Sporusz nasıl olcak
Günaydin kizçelerrr❣
Günaydın kızlar
Gitsin kilolar gitsin
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kizlar
Benim tipim yok bUrada
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın hanımlar
Gunaydin herkese, Sabah-i serifleriniz hayr olsun hatunlar.
Gunaydinher gece kkya bakarken uyuyorum hamile olsam ancak bu kadar uyurdum ya bu ara neden boyle ki
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü
GüzeL bir gün oLsun ..
Günaydınn
Gunaydinnnnnn
Güzel bi pazar geçirmek dilegiyle.....
Günaydın hayırlı bereketli dinlenmeceli bol eğlenceli bir pazar günümüz olsunkahvemi yaptım içiyorum kahvaltıyı iple cekiyorum
Günaydın kızlarGünaydın masterfitin azimli kızları
Güzel bir şaşkınlık gibi hissettim.Kaptanım dayanamadım tartıldım bugün ve sonuçtan çok şaşkınımMefkurem
Tesekkur ederim kuzumWilma11 güzel bir menü paylastigin ve adimlarini tamamladigin icin tsk ederim. Basarmamizin önünde hicbir engel yok
@aypare- güzel menün ve adimlarin icin tsk ederim. Böyle devam edersek güc bizde artik
@Zeynebim2020 menü paylasimin ve adimlarin icin tsk ederim. Cuma beraberce zaferimizi kutlayacagiz ins
@Tostombalakanne menü ve adimlarin icin tsk ederim. O kdr azimlisinki bana da ekstra güc veriyorsun
@klbk33 menün güzeldi cnm. Adimlarinla da bize destek olmani bekliyoruz. Kirmizi takimi adim yarisinda yenmemiz icin senin destegine ihtiyacimiz var
@Aijoo cocugunu hastaneye götürmüstün umarim iyi haberlerle gelirsin. Müsait olursan menü ve adim paylasirsan sevinirim. Olamazsan da senin canin saolsun bebegim
@bluegreeneyes nöbetin bitmesine az kaldi. Uyumadan önce menü ve adim paylasimini bekliyorum hemsirem. Nöbetler bizi öldüremez ama güclendirir
M MissHayaLet hic keske olmadin hep iyikisin masallah. Adimlarina saglik arkadasim
@Umutumut82 yavrucum ataga gecmek icin sari takima gecmen gerekiyormus demekki. Ilk günden masallahin var vallahi bacim
@Zipzip- adimlarimi sabah paylasirim demistin kaptanim dört gözle bekliyorm
@Elisa83 adimlarini göremedim canim. Destegini bekliyorm.
Ohh be yasasin mavi takim. Hepinizle gurur duyuyorum
YarinTartı bugün mü
Asistanima bak herşeyi de biliyor. Ama ben saat 9 da uyandım. Kahvaltı hazırladım. Fırın markete gittim. Kahvaltımı yaptım geldim. Yanlış bilgi verme. Kovarim heee.Uyanınca cevap vericek şimdi uykuda gece geç yattı :)
Seni iyi biliyorumAsistanima bak herşeyi de biliyor. Ama ben saat 9 da uyandım. Kahvaltı hazırladım. Fırın markete gittim. Kahvaltımı yaptım geldim. Yanlış bikgi verme. Kovarim heee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?