Hergün müYa hergun mu yaptinCordelia kaptan?
Dünkü yediğim hurmalar bu tirmalamasin diye aslındaAzimli sıçan dilek geri gelmiş
Sen yarına odaklan gerisi bizde ablaHavada uçan, karada kaçan
Azimli, hirsli kirmizi kizlari
Bugün pazar deyip salmiyoruz
Hem kacamaksiz menuler imizle hemde 12 bin adimlarimizla takimimizi galibeyete tasiyoruz
Hepinize cok guveniyorum
askrhpozitif
madamhd
masal3487
@Tutaste53
sardunya1038
prensinin annesi
Nefesimmmsin
@chikolatagozlum
Cordelia
E Elif_Eylul
Fitt_anne
İnşallah tatlim elimden gelenin fazlasini yapicamSen yarına odaklan gerisi bizde abla
Ellerine sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem askrhpozitif madamhd @Tutaste53 sardunya1038 Nefesimmmsin masal3487 prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @klbk33 @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl eceboce @Byrmsyda1
Insallah diyeyim
Bende öyleInsallah diyeyim
Bırakmayacağım diyorum ama bir bakiyorum aksam olmuş
İnşallah haftasonu beni çok zorladı evde olunca bide cocuk olunca zor oluyo ama haftaiçi rahat rahat yaparımInsallah diyeyim
Bırakmayacağım diyorum ama bir bakiyorum aksam olmuş
Ben genelde evde tamamlıyorum da yapmasi zor değilde vakit var diye kalkıp adim.atmiyorum tembellik yapiyorumİnşallah haftasonu beni çok zorladı evde olunca bide cocuk olunca zor oluyo ama haftaiçi rahat rahat yaparım
Bide evde olanlar nasıl yapıyo hayret ediyorum
Abbbovvvvvvv o vakit "bi daha olmaz inşallah" şeklinde degistirelim ifademiziGeçmiş olsun tatlim
Fazlalasmadan dr a git istersen
Ecemm bidenem regliyi bahane etmek yasakkkk
Aynen yaa bide gec vakit yapinca bende sislik oluyor
Af iyet olsun tatlimsalep hariç güzel menü
Ayaklarina saglikbugun birazdaha artirmaya calis adimlarini
Gunaydinn bacimnmhayalim yarina guzel bi eksi görmek
Kolun boynun nasil oldu
Günaydın canım Hiç uyudum mu acabaGünaydın erkencısın bugün
Haftanın 5 günü kesin yaptım. Hala yapıyorum.Ya hergun mu yaptinCordelia kaptan?
Canım 10 yıl oldu şekersiz içeli tadı başta acımsı geliyor tabi sonra alışıyorsun alışınca da bırakmıyorsunÇayı cok içmem.. İçtim mi şekerli içerim
Ama başladm şekersize... Bu nasıl bişey yaaa
Ay inşallah alışırım zaten sürekli içen biri değilimCanım 10 yıl oldu şekersiz içeli tadı başta acımsı geliyor tabi sonra alışıyorsun alışınca da bırakmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?