Hmm anlatınca hatırlar gibi oldum boyun da bayaa varmışTeşekkürlerisim değiştirdim ondan şimdi de isim hazrmm olacak ..evliyim 3 çocuk annesi mühendisim iş okul koşuşturma başladı ona rağmen çok yedıgim icin veremiyorum hedef kg 65kg. Şuan 80 kg
Sporla diyet beraber 3 ay sürede verebildiğim toparladıgjm kadar hırsla toparlamalıyım
Afiyet olsun CnmGünaydın hayırlı bereketli dinlenmeceli bol eğlenceli bir pazar günümüz olsunkahvemi yaptım içiyorum kahvaltıyı iple cekiyorum
Sağol balımAfiyet olsun Cnm
Tesekkulerler kaptanim, birlikte basaracagiz.Wilma11 güzel bir menü paylastigin ve adimlarini tamamladigin icin tsk ederim. Basarmamizin önünde hicbir engel yok
@aypare- güzel menün ve adimlarin icin tsk ederim. Böyle devam edersek güc bizde artik
@Zeynebim2020 menü paylasimin ve adimlarin icin tsk ederim. Cuma beraberce zaferimizi kutlayacagiz ins
@Tostombalakanne menü ve adimlarin icin tsk ederim. O kdr azimlisinki bana da ekstra güc veriyorsun
@klbk33 menün güzeldi cnm. Adimlarinla da bize destek olmani bekliyoruz. Kirmizi takimi adim yarisinda yenmemiz icin senin destegine ihtiyacimiz var
@Aijoo cocugunu hastaneye götürmüstün umarim iyi haberlerle gelirsin. Müsait olursan menü ve adim paylasirsan sevinirim. Olamazsan da senin canin saolsun bebegim
@bluegreeneyes nöbetin bitmesine az kaldi. Uyumadan önce menü ve adim paylasimini bekliyorum hemsirem. Nöbetler bizi öldüremez ama güclendirir
@sena zeynep hic keske olmadin hep iyikisin masallah. Adimlarina saglik arkadasim
@Umutumut82 yavrucum ataga gecmek icin sari takima gecmen gerekiyormus demekki. Ilk günden masallahin var vallahi bacim
Zipzip- adimlarimi sabah paylasirim demistin kaptanim dört gözle bekliyorm
@Elisa83 adimlarini göremedim canim. Destegini bekliyorm.
Ohh be yasasin mavi takim. Hepinizle gurur duyuyorum
Elcezigine saglik8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem @askrhpozitif madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @Nefesimmmsin @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @klbk33 @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1
Bunu yapip faydasini goren var mi?
Ben çok gördüm zeynebim ama asıl ekmeğiniBunu yapip faydasini goren var mi?
Ben bir ara jeo vardi onu yapiyorsum yarim saatlik.
Ya yapayim o zaman , hafta sonu degil de hafta ici yapabilirim kiz uyuyunc.
Bunu yapip faydasini goren var mi?
Ben bir ara jeo vardi onu yapiyorsum yarim saatlik.
Adım atıyo bunlaYa yapayim o zaman , hafta sonu degil de hafta ici yapabilirim kiz uyuyunc.
Ama adimdan satilmiyor degil mi
Uyanınca cevap vericek şimdi uykuda gece geç yattı :)Ya hergun mu yaptinCordelia kaptan?
SencePazar pazar yatın uyuyun burda isini, ne
Biz bu gidişle cok yanacazBen de tam bilmiyordumCordelia spor da etiketlememisim, daha dogrusu tam bilmiyordum dun adimlarim yandi .
Ayyy 1 haftada 1 kiloya razıymBen diyim altmış dört sen de........
Ellerine sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem @askrhpozitif madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @Nefesimmmsin @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @klbk33 @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1
Gunaydin canimGünaydın hayırlı bereketli dinlenmeceli bol eğlenceli bir pazar günümüz olsunkahvemi yaptım içiyorum kahvaltıyı iple cekiyorum
Gunaydin canimGünaydın masterfitin azimli kızları
Tamam bakayim deneyeyim bi telefon sayacak mi adimlari.Uyanınca cevap vericek şimdi uykuda gece geç yattı :)
Dene canım bende cocuga kahvaltı yapıyorum bitince yapıcamTamam bakayim deneyeyim bi telefon sayacak mi adimlari.
Kaçkere etiket yaptim seni askolsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kek gibi seyleri cuma disinda yemezsek guzel olur
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağolun kızlarAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Kekmi oAfiyet olsun
Teşekkür ederim
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Teşekkür ederim abla
Merhaba.Aramıza hoşgeldinn
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?