• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar canım kizlar kusuruma bakmayın lütfen okullar açıldı ilk hafta eksik giderme iş ev derken ben bu hafta hiç beceremedim diyetimi yarın detox günü yapacağım inşallah eksi gelirim gercekten tekrar ciddi moda girmeye ihtiyacım var seviliyorsunuz Cordelia Cordelia canım bekliyorum seni geliyormussun sevindim Zipzip- Zipzip- kaptanım sen nasılsın pastelfit pastelfit Elhan Elhan abla siz nasılsınız

İyi akşamlar kızçeler. Bugün çalışkan kuş oldum, günü içime sinerek kapatıyorum,

14 eylül çarşamba menüler
Öğlen 12.45
Yarım kase mercimek çorbası,
1 porsiyon kavurma,
2 patates kızartması, 2 patates kroket, 1 soğan halkası,
2 dilim tb ekmeği (yemekhane yemeği, porsiyonlar az olduğu için ne varsa yiyorum maalesef)

Akşam 18.00
5 tavuk kanat
1 tabak beyaz lahana kavurması (yağsız),
1 kase yoğurt.

Gün içinde 2 lt su, bolca kahve ve 1 bardak yeşil çay içtim, şimdide maden suyu hüpürdetiyorum.

14 eylül çarşamba Spor;
Eki Görüntüle 3130140
Eki Görüntüle 3130141

35 dk dans = 175 puan,
13.795 adım pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Tutku44 Tutku44
Harikasın canım maşallah benimde şu sevke gelmem lazım biran evvel

İyi akşamlar kızçeler. Bugün çalışkan kuş oldum, günü içime sinerek kapatıyorum,

14 eylül çarşamba menüler
Öğlen 12.45
Yarım kase mercimek çorbası,
1 porsiyon kavurma,
2 patates kızartması, 2 patates kroket, 1 soğan halkası,
2 dilim tb ekmeği (yemekhane yemeği, porsiyonlar az olduğu için ne varsa yiyorum maalesef)

Akşam 18.00
5 tavuk kanat
1 tabak beyaz lahana kavurması (yağsız),
1 kase yoğurt.

Gün içinde 2 lt su, bolca kahve ve 1 bardak yeşil çay içtim, şimdide maden suyu hüpürdetiyorum.

14 eylül çarşamba Spor;
Eki Görüntüle 3130140
Eki Görüntüle 3130141

35 dk dans = 175 puan,
13.795 adım pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Tutku44 Tutku44

Canım afiyet olsun ayağına sağlık 😘😘😘
Proteini arttırsak mı biraz artık?

Canım afiyet olsun ayağına sağlık 😘😘😘
Proteini arttırsak mı biraz artık?
5 tane kanat yedim ya hocam kaptanım😏 yarın balık var söz 😉 vakti zamanında bir lahana aldım, mübarek öyle bereketli çıktı ki ye ye bitmiyor, benden başka kimse de sevmiyor. Midemi onunla doldurmak istediğimden yancıları azalttım, yoksa akşam yemeğimde mutlaka 200 gr etim olur🤗

Harikasın canım maşallah benimde şu sevke gelmem lazım biran evvel
Canım şöyleki benim bey haftanın yarısında evde yok. Çocuğumda erkenden uyuyor Allaha şükür. Ev pazar yeri gibi ama kendim için birşeyler yapmak istedim, herşeyi olduğu gibi bırakıp kulaklığı taktım, başladım zıplamaya 😎 yoksa işe güce dalsam mümkünatı yok, 10 dk ayıramıyorum kendime. Şimdide vurup kafayı yatacağım oh

5 tane kanat yedim ya hocam kaptanım😏 yarın balık var söz 😉 vakti zamanında bir lahana aldım, mübarek öyle bereketli çıktı ki ye ye bitmiyor, benden başka kimse de sevmiyor. Midemi onunla doldurmak istediğimden yancıları azalttım, yoksa akşam yemeğimde mutlaka 200 gr etim olur🤗
Kanadın dombul kısmı mıydı canım
Oh oh balık missss 😋
Anladım cnm 😍
Lahana da çok güzel 😘

Merhaba kizlar bugün sabah sağlıksiz akşam sağlıkli beslendim

Kahvaltı yok

Öğlen (12.00-13.00)
Kucuk muz
200 ml sut
1 tane N**** (Siyahi) bisküvi

14.00 gibi işyerinde pasta kestiler
1 dilim yedim :(

19.00
1.5 parça tavuk pirzola
1 kepce Sebze garnitur(brokoli karnibahar)
Çok küçük ekmek

Ara
1 tane 3u birarada

Merhaba kizlar bugün sabah sağlıksiz akşam sağlıkli beslendim

Kahvaltı yok

Öğlen (12.00-13.00)
Kucuk muz
200 ml sut
1 tane N**** (Siyahi) bisküvi

14.00 gibi işyerinde pasta kestiler
1 dilim yedim :KK43:

19.00
1.5 parça tavuk pirzola
1 kepce Sebze garnitur(brokoli karnibahar)
Çok küçük ekmek

Ara
1 tane 3u birarada
Afiyet olsun canım
Yarına yulaf lapası götürme şansın var mı? Şöyle yine muzlu ve ekstradan cevizli 😋

İyi geceler ☘️

14 Eylül 8382 Tutku44 Tutku44
B893CB35-C0AE-45AF-BB47-9A0A3544834B.webp

İyi akşamlar canım kizlar kusuruma bakmayın lütfen okullar açıldı ilk hafta eksik giderme iş ev derken ben bu hafta hiç beceremedim diyetimi yarın detox günü yapacağım inşallah eksi gelirim gercekten tekrar ciddi moda girmeye ihtiyacım var seviliyorsunuz Cordelia Cordelia canım bekliyorum seni geliyormussun sevindim Zipzip- Zipzip- kaptanım sen nasılsın pastelfit pastelfit Elhan Elhan abla siz nasılsınız
İyiyiz kuzum. Bugünü iyi geçirelim inşallah. İşleri bitirdiysen artık bir düzene girersin. :KK60:

Back
X