• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

14 eylül

Kahvaltı 2 dlm kepekli ekmek, 100 gr light beyaz peynir, 40 gr hindi füme 3 zeytin salatalık yeşil biber yeşil çay

Ara sade türk kahvesi, 2 hurmalı top, 2 parça şekersiz bitter

Öğlen etli karnıyarık 1/4 , büyük tabak bulgur pilavı, haşlama sebze,ayran

Ara ketojenik bar, sade nescafe
1 dilim sesastian çizkek birazcık çiko sosuyla :ıslık:

Akşam 6 kaşık erişte pilavı, taze fasülye yemeği, yoğurt, pancar

2 büyük kupa limonlu siyah çay

2 lt su

Not:dün sabahla sabit geldim neyse ki 😂

Yürüyüş: 12.649 adım

pastelfit pastelfit @Tutku44

Eki Görüntüle 3130242
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Hanımlar gelemedim çünkü yatalak oldum🙈Dün kayınpederim ameliyat oluyo diye gittik hastaneye, orda baya bekledik, çıktı ameliyattan gayet iyi. Sonra biz tekrar döniş yoluna çıktık. Sabahtan beri kulunçlarım bi garipti. Arabada bir boynum tutuldu saat 15.30 falan. Allahım geldik yattım. Kalkamıyorum, eşim kaldırdı yatağıma yatırdı. Kollarımı kaldıramıyorum, eğilemiyorum, sağdaysam sola hiç dönemiyorum. Sadece emekleme pozisyonuna gelip yerimden tek kol desteğiyle kalkıyorum🤦‍♀️Ve bu halde yanlızım 🙈
Gecmis olsun pastelfitim 😞😞

Hanımlar gelemedim çünkü yatalak oldum🙈Dün kayınpederim ameliyat oluyo diye gittik hastaneye, orda baya bekledik, çıktı ameliyattan gayet iyi. Sonra biz tekrar döniş yoluna çıktık. Sabahtan beri kulunçlarım bi garipti. Arabada bir boynum tutuldu saat 15.30 falan. Allahım geldik yattım. Kalkamıyorum, eşim kaldırdı yatağıma yatırdı. Kollarımı kaldıramıyorum, eğilemiyorum, sağdaysam sola hiç dönemiyorum. Sadece emekleme pozisyonuna gelip yerimden tek kol desteğiyle kalkıyorum🤦‍♀️Ve bu halde yanlızım 🙈
Geçmiş olsun tatlım 😘

Back
X