Canım seni bu hafta yazmıyorum masterfite, yoksa yazayım mıSağolasın arkadaşım
Ah Balıncukum ahben cuma die aklımda kalmış sabah tartılmadım
ama olsundu farketmez.. eve gider gitmez tartılır atarım
kilo almışım regl şişkinliğide var ama olsundu
yılmak yok
girdik bir yola...
diyet başlıyor
peki bugünü benim perşembe sanmam
Ağlamayı bırak hemen tartılbugünü perşembe sanmamla birlikte hayatımın bitik olduğunu kanıtladım
gideyimde biraz ağlıyım
Afiyet olsun kaptan Aşkitom15 Eylül
11.00 Yumurta, domates , peynir , maydanoz, zeytin , salatalık, bir dilim tahıllı ekmek
13.00 Kahve
16.30 Et sote, salata
19.00 Dört beş erik
İki litre su
pastelfit Hedef60kgolmak
Gerçekten hasta olmayınca sağlığımızın kıymetini bilmiyoruz . Allah arada böyle hatırlatıyorCanım benim sen bir an önce iyileş. Nasılsa güzel bir kilodasin hiç sıkıntı yok. Sağlıkla bizi orada bekle yeter.
Sabitsin gayet güzel, haftaya birlikte veririz inşallah canım
Tamam kaptanım iyi çalışmalarKizlar hepinizi tebrik ediyorum tum mesajlara bakamadim
Cok fazla vakit ayıramıyorum sinavdan sonra daha cok uğramaya çalışacağım
Kaptanım kırmızı takım bildirimleri tamam. Mavi takım
Kaptanım kırmızı takım bildirimleri tamam. Mavi takımaskrhpozitif ve Hedef65tir eksik. Ne yapalım
Hedef60kgolmak
Canım akşam yoıun olur musun 8e 9a kadar beklesek18.00’e kadar bekleyip kazanan takımı açıklayacağım ve yeni listeyi oluşturacağım.
Olur canım, ben vakit ayırırım. Herkes için uygun ise 21.00’e kadar bekleyelim.Canım akşam yoıun olur musun 8e 9a kadar beklesek
Beni de yarışlara al bitanem olur mu?21.00’e kadar bekleyip kazanan takımı açıklayacağım ve yeni listeyi oluşturacağım.
Harika babyOlur canım, ben vakit ayırırım. Herkes için uygun ise 21.00’e kadar bekleyelim.
Düzelttim 9 yaptım canımHarika baby
Hemmen o listeye ekliyim de unutmıyayımBeni de yarışlara al bitanem olur mu?
Kusura bakmayın kızlar ben attım sandım ya çok mahcubum olmaz bi daha21.00’e kadar bekleyip kazanan takımı açıklayacağım ve yeni listeyi oluşturacağım.
askrhpozitif ve Hedef65tir bildirimleri eksik.
Teşekkürler canımTebrikler canım
sayende bitanem.+1dim salı günüTebrikler canım. Güzel bir motivasyon başlangıcı olur inşallah.
Teşekkürler canımHanımlar gördüğüm kadarıyla ben hariç herkes kilo vermiş
Olur canım
Hayırlı olsun hayatım
55 istiyorum şu an
Hayırlı olsun hayatımdişli rakip geldi
Aşkitom harikasın tebrik ederim
Evet canım yatıyorum sürekli, sonuç artı
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Kaptanım 71’leri gördün tebrik ederim
Tebrik ederim mükemmel
Tebrik ederim canım
Teşekkürler canımSağol tatlışım
Güzel başlangıç tatlım
Aynen öyle
Vavvvsüper eksi günaydın cnm
geçmiş olsun çabucak atlat inş
Teşekkür ederim tatlım
Selam hg
Teşekkürler canımHemmen o listeye ekliyim de unutmıyayım
Böyle özgürlük olsun süper.Okula gitmiyorum...derslerden toplantılardan azadeyim demek istedi şair
Dönüyorum canım 3 kedim kaldı. Birinin gözünde ülser var tedavideyiz. Ama hepinizi çok özledim. Buradaki sohbetleri spor diyeti. son dönemde bu sayfa acayip güzel enerji veriyordi bana. Anladım ki siz olmadan yapamam.Tamamen döndün mü cordişim
Hoş bulduk canım vallahi 80'im şu an tartılmadım 80'den sonra tartıyı görmek istemedim ama inşallah artmamışımdır Allah'ım çok amin. Nasıl olduğuma gelince ortaya karışığim. Sen nasılsın tatlım?Hosgeldin canim nasilsin , hayatta inanmam sen bu kadar cikmamissindir en fazla 68 falansindir
Sagol kuzum
Sen kimsiniz ? Nick mı değişti yeni arkadaşımız mısınız?Kızlar şu dönem yürüyüş yapamam ama elimden geldiğince dikkat ediyorum liste için 8000adım şartı varsa yazmayın sadece tartı ise yarışmaya bende varım
pastelfit tatlım
Ya ben sizi nerden tanıyorumBen pek sürekli takilamiyorum, o yüzden aramiyorum ara sıra ziyaret etmekle yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?