sagol kaptanım bu hafta iyi hafta olmadi ama insa bu hafta daha iyi olurOlsun canım verirsin
sagol canim kaptanim bende sporlari toparlayip yazacgimCanım seni bu hafta yazmıyorum masterfite, yoksa yazayım mı
Ah Balıncukum ah
Ağlamayı bırak hemen tartıl
Afiyet olsun kaptan Aşkitom
Gerçekten hasta olmayınca sağlığımızın kıymetini bilmiyoruz . Allah arada böyle hatırlatıyor
Sabitsin gayet güzel, haftaya birlikte veririz inşallah canım
Ayy kimi görüyorsunuz ben de göreyim az egilin
iyiyim bu jAyy kimi görüyorsunuz ben de göreyim az egilin
Nasılsın tatlım?
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatirsiniz. Biz de seni çok özledikBöyle özgürlük olsun süper.
Dönüyorum canım 3 kedim kaldı. Birinin gözünde ülser var tedavideyiz. Ama hepinizi çok özledim. Buradaki sohbetleri spor diyeti. son dönemde bu sayfa acayip güzel enerji veriyordi bana. Anladım ki siz olmadan yapamam.
Çok geçmiş olsun canım benimiyiyim bu j
hfta biraz rahatsizdim cok sukur toparlandimmmay gelldinn yaaa cok mutlu oldum inan enerji lazimm bizede .. hepimiz birbirimizden besleniyoruz
6.takimdan olabilir kisa bir sure gelmişti diye hatirliyorum burasida olabilirYa ben sizi nerden tanıyorumZipzip-
Ben tanıyorum kendisini kısa bir süre sekizinci takımda beraberdik. Oraya da 7. takımdan mezun olup gelmişti. O beni unutmuş olabilir. Rehber öğretmeni kendisi. Şanlıurfa'daydi en son.6.takimdan olabilir kisa bir sure gelmişti diye hatirliyorum burasida olabilir
Senin adına çok mutluyum meldacim.Teşekkürler canım
sayende bitanem.+1dim salı günü
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
İnşallah cnm benm desagol kaptanım bu hafta iyi hafta olmadi ama insa bu hafta daha iyi olur
Canım haftalık adımım var sadece spor olarak ekliyorumsagol canim kaptanim bende sporlari toparlayip yazacgim
Teşekkürler canım şu an tamda aradığım karşıma çıktı süpersin
Aynen ortaya karisigim dugune geldik 1 saat kiyafet ayarlamaya calistimHoş bulduk canım vallahi 80'im şu an tartılmadım 80'den sonra tartıyı görmek istemedim ama inşallah artmamışımdır Allah'ım çok amin. Nasıl olduğuma gelince ortaya karışığim. Sen nasılsın tatlım?
Ayy bugun hic cay icmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?