Cereze kadar koca birayı götürmüş kaç kalori kimbilirO 10 dkda gündüz yediği çerez erirdi ama bence
Mavi takım çok güçlü kesin biz aliriz48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME!!!!!!!!
@erenmathers kaptanım, @Beth18 sabah tartı bildirecekti bildirmedi. Onu listeden çıkardım, @North River ‘ı ekledim bilgin olsun
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım @Baklavali_Cheesecake @Aijoo sara_28 erenmothers kaptan @Tutku44 @aypare ackerman @minerva1988 Elhan Mavi Takım @Bal0ncuk @pastelfit kaptan fesang @DombiliKus @Kinoalihatun @karamelllim @icecreamm @North River
Harikasın saram17.09.2022 menüm
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Beş tane zeytin
Bir ince dilim kaşar peyniri
İki çatal labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Bir tane wasa
Öğle
Yok
Akşam 17.30
Bir porsiyon tavuk dünyası menüsü bol salatalı ve makarnasız
Su 2.5 litre spor saatlerce yürüyüş ve 13970 adım
erenmothers @Tutku44
Eki Görüntüle 3131532
Afiyet olsun canımŞöyle oldu olay :) sabah tenise fln gittim hazirlanip arkadaşıma gittim yolda bisiler almıştım, açlıktan ölürken ağzıma attım efenim:)
Mavi takım çok güçlü kesin biz aliriz
Süpersinnnn kuzum maşallah
Amin canım amin gerçekten ciddi bir bağımlılıkBen seni çok iyi anlıyorum ciko bağımlısı olarakAllah kurtarsın kardeş
O da 50 dklik teniste gitmiştir dedimCereze kadar koca birayı götürmüş kaç kalori kimbilir
Ahhh inşallah.. benimki de her dk acıksın ve bir gram yağı olmasın çok sinirGidiyim kalan işlerimi hallediyim beyim gelir birazdan inşallah tok gelir amin
Geçen hafta ilk haftam diye ağzıma çikolata sürmedim haftaya yerim dedim bu haftada kaptan oldum bu haftada kısmet olmadı inşallah haftayaAmin canım amin gerçekten ciddi bir bağımlılık
Neyse canim cumaya ne kaldı şuradaGeçen hafta ilk haftam diye ağzıma çikolata sürmedim haftaya yerim dedim bu haftada kaptan oldum bu haftada kısmet olmadı inşallah haftayaumut dünyası
Teşekkür ederim kaptanımHarikasın saramsporun sana şifa olarak dönsün
Afiyet olsun canımbu hafta bi daha arkadaşına gitme olur mu
Süpersinnnn kuzum maşallahsporun bedenine şifa olsun
Neyse canim cumaya ne kaldı şurada
İnanırım canım. Vücudumuz sırlar barındırıyor. Bir defasında kabak diyeti yapıp kilo almıştım. 2019 ' da hiç unutmam. Gülmüştü arkadaşlar. Sonra o kabus geçti şükür.Cok ilginç gerçekten banada artık eskiden kilo verdiren lahana ödem tutturuyor tartıda eksi göremiyorum yediğim zaman
Ay gülesim geldiMavi takım çok güçlü kesin biz aliriz
Hadi oynayalım o zaman kırmızı takıma
Hahahaahha psikolojik tabi hatta psikolojik şiddetRegl olacağım haftadayım normalde gözüm dönmüş gibi çikolataya atlamam gerekir ama zor bir imtihandayım demek ki psikolojik olaylar bunlar reglim canım tatlı istiyor bahaneleri gerçek değilmiş
Nutella yiyerek kazanacakmış canım mavişlerKırmızı takım bu hafta şampiyon.
Gideyim de uyuyayım. Yarın mavisler yine kaçamaklara nasılsa saldırır niye endişe edeyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?