EvetTartıya mı
Şöyle oldu olay :) sabah tenise fln gittim hazirlanip arkadaşıma gittim yolda bisiler almıştım, açlıktan ölürken ağzıma attım efenim:)Simit olsaydı çekirdekli pişicik olmasaydı yada pişi olsaydı simit olmasaydı afiyet olsun canım karbocannn bi menü olmuş
Afiyet olsun canım sadece akşam yemeğinde makarna 1 kase yerine 2 yemek kaşığı kadar mı olsaydı onun yerine et sote miktarını mı arttırsaydık belki daha iyi olurdu kuzum
afiyet olsun kuzum
Tamamdır tatlım
Kıyamam geçmiş olsun canımçok yorma kendini
Sen yat uyu kutsal görevliBaşarılarZipzip-
Bişi ok de gündüz içilen biraŞöyle oldu olay :) sabah tenise fln gittim hazirlanip arkadaşıma gittim yolda bisiler almıştım, açlıktan ölürken ağzıma attım efenim:)
Cok ilginç gerçekten banada artık eskiden kilo verdiren lahana ödem tutturuyor tartıda eksi göremiyorum yediğim zamanBana yapıyor. Enteresan bir şekilde pirinçten daha çok etkiliyor.olculu kullan tatlım.
Sagol canimGeçmiş olsn cnm
Olsun canim hic belli olmaz belki ptesi bulusuruzGittin valla canım yaaaa
Sen şimdi gittin ya
Gittiğin yerde hep mutlu ol
Kırmızı mavi farketmez
Elbet buluşacağız tartıda
Bir Cuma günüsenin şiirin gibi güzel olmasa da bende kendimce özgün bir çalışma yaptım
Evet malesef her sene yasiyoruzAy çok zor ya taş düşürme olayı rabbim şifa versin geçmiş olsun canım
Saol bebişim
Hello
Sagol tatlimHer günüm aynı geçiyor, haftasonu daha yoğun tabieşine geçmiş olsun. Sana da iyi dinlenmeler
Aksamin baya az geldi bana canim ama doyduysan sorun yok tabiSabah tabağımı atmlltm zaten
1 yumurt
Yarım biber
8 zeytin
1salatalık
1 parça peyniri bölmüştüm
Öğlen
2 incir
3 adet üzüm
Akşam
Chia tohumlu 1 kase yoğurt
Yarm kase salata
2 kaşık bulgur pikavı
Az öncede 1 fincan sade türk kahvesi içtim
2 lt su
Adımlarımda aşağıda
pastelfit pastelim fitim bugn bu şekilde
Önerilerine açığım
Dunden beri ablamin kiziyla benjm kiz bi sac basa girmedi . Benim sakin kizimin icinden canavar cikti resmen kedi gjbi saldiriyor kuzenine .Benim çocuklarda aşırı yaramazlık başladı. Ya da bana mı öyle geliyor, tahammül seviyem iyice düştü mü bilmiyorum... Zaten pazartesi psikiyatride gidicem muhtemelen ilaç başlayacağım.
Birde eşimin işi gayet düzgün iyiyken 1.5 yıldır aşırı mesai yapmaya başlamıştı. 8yildir burda çalışıyor. Vardiya denemeye karar verilmiş.. haftaya gececi gidecek. Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hepimiz bu durumdan epey etkilenecegiz gibi. Olumlu yandan bakmaya çalışıyorum. Eğer evde uyuyabilirse günde 1 saat bile olsa bana zaman kalır belki, ya da hiç kalmaz.... Hayırlısı artık
Sagol canimcimÇok geçmiş olsun eppekim
Regl yaklasiyorsa yada birden yruyusun fazla gelmissede arti cikabilirKızlar tartı 1 günde farklı tartarmı?
Daha doğrusu dün gece diyete başlamadıpm halde o kdar yememe rağmen foto atmştm
Bugin tartıldım daha fazla cktm
Nasıl oluo
Bunye degisiyor canim benimde odem tutar bagirsaklar calismazdi gecen yedim tam tersi olduCok ilginç gerçekten banada artık eskiden kilo verdiren lahana ödem tutturuyor tartıda eksi göremiyorum yediğim zaman
Hani bir saatti tenis????17 Eylül
Kızlar spor puanı hespalanaiyor mu yoksa sadece adım mi yazım
50 dk tenis var bir de
İlla mavi takım şampiyon olsun diyosun yaniVe ve ve dünyaları yedim :)
17 Eylül cmt
Saat 12.00
Mıhlama
Yarım simit
1 tane çekirdekli bişi
Peynir zeytin
Saat 15.00
1 adet bira
Az çerez
Saat 18.30
1 yuvarlak ekmek
Barbunya pilaki
Salata
Şakşuka
Levrek
erenmothers :)
Başka kimi etiketlemek lazım
Yaşlandıkça bı tuhaf olduk be ahiretligimBunye degisiyor canim benimde odem tutar bagirsaklar calismazdi gecen yedim tam tersi oldu
1o dk hesabını yapicanHani bir saatti tenis????
O 10 dkda gündüz yediği çerez erirdi ama bence1o dk hesabını yapican
Ben seni çok iyi anlıyorum ciko bağımlısı olarakYalnız ben çok çok çok kötü Nutella istiyorum Allah'ım nasıl bir bağımlılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?