- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
U17.09.2022 cumartesi
Adım 12139
@Tutku44
Menü
09:00 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 10:30
1 tane domates
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Yarım bağ tere
1 kapya biber közlenmiş
Ara 14:00
2 tane nektarin
1 tane armut
Akşam 17:00
1 tane ızgara balık
1 tabak yeşil salata
21:30
1 fincan sütlü filtre kahve
3 litre su
pastelfit
Geçmiş olsn cnmSelam kizlar yeni oturdum oda bebek uyutmak icin . Esimde heryil ki taş dusurme donemine girdi bide misafir spora vaktim kalmadisizler nasilsiniz nasil geciyor hafta sonu
Gittin valla canım yaaaaAnladim canim
En guzel zamanda kaybettik birbirimizi
Rüzgarina kapilmis ,kapatmis gozlerimi giderken
En olmadik zamanda seslendi mavi takim
North River gel seni ben kendime aldim dedipastelfit
Sana adinla veda ediyorum ex kaptanim
Cok hizli yer degistirdim
Ay çok zor ya taş düşürme olayı rabbim şifa versin geçmiş olsun canımSelam kizlar yeni oturdum oda bebek uyutmak icin . Esimde heryil ki taş dusurme donemine girdi bide misafir spora vaktim kalmadisizler nasilsiniz nasil geciyor hafta sonu
Saol bebişimAfiyet olsun canim guzel.menu
U
HelloHelloooo ben geldimmmm
Her günüm aynı geçiyor, haftasonu daha yoğun tabiSelam kizlar yeni oturdum oda bebek uyutmak icin . Esimde heryil ki taş dusurme donemine girdi bide misafir spora vaktim kalmadisizler nasilsiniz nasil geciyor hafta sonu
Valla kuzum sabah evden 7.20 gibi çıkacağım yumurta fln çok zor hayırlısı:)sabahtan yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı yap. öğlen de dışarıda olursan salata veya lahmacun tarzı olabilir ayranla. akşama da evde ayarlarsın.
Tahıllı ekmeğin varsa içine beyaz peynirli yeşillikle soğuk bir sandviç yapıp yanında götürebilme ihtimalin var mı canımValla kuzum sabah evden 7.20 gibi çıkacağım yumurta fln çok zor hayırlısı:)
Sağol canım benimHemen eklerim canım, görmedim kusura bakma
Afiyet olsun canım
Harika görünüyor ellerine sağlık
İnşallah canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun eppekimSelam kizlar yeni oturdum oda bebek uyutmak icin . Esimde heryil ki taş dusurme donemine girdi bide misafir spora vaktim kalmadisizler nasilsiniz nasil geciyor hafta sonu
İnşallah bu değişiklik hayriniza olur BüşracimBenim çocuklarda aşırı yaramazlık başladı. Ya da bana mı öyle geliyor, tahammül seviyem iyice düştü mü bilmiyorum... Zaten pazartesi psikiyatride gidicem muhtemelen ilaç başlayacağım.
Birde eşimin işi gayet düzgün iyiyken 1.5 yıldır aşırı mesai yapmaya başlamıştı. 8yildir burda çalışıyor. Vardiya denemeye karar verilmiş.. haftaya gececi gidecek. Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hepimiz bu durumdan epey etkilenecegiz gibi. Olumlu yandan bakmaya çalışıyorum. Eğer evde uyuyabilirse günde 1 saat bile olsa bana zaman kalır belki, ya da hiç kalmaz.... Hayırlısı artık
Zor bir durum ama belli bir süre alışmak zor olur kuzum hayırlısı olsun inşallahBenim çocuklarda aşırı yaramazlık başladı. Ya da bana mı öyle geliyor, tahammül seviyem iyice düştü mü bilmiyorum... Zaten pazartesi psikiyatride gidicem muhtemelen ilaç başlayacağım.
Birde eşimin işi gayet düzgün iyiyken 1.5 yıldır aşırı mesai yapmaya başlamıştı. 8yildir burda çalışıyor. Vardiya denemeye karar verilmiş.. haftaya gececi gidecek. Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hepimiz bu durumdan epey etkilenecegiz gibi. Olumlu yandan bakmaya çalışıyorum. Eğer evde uyuyabilirse günde 1 saat bile olsa bana zaman kalır belki, ya da hiç kalmaz.... Hayırlısı artık
Vücudun su mu topladı acaba şekerimKızlar tartı 1 günde farklı tartarmı?
Daha doğrusu dün gece diyete başlamadıpm halde o kdar yememe rağmen foto atmştm
Bugin tartıldım daha fazla cktm
Nasıl oluo
Kolay gelsin kızçemmmmAy kalkayım da mutfağı toplayayım bari oturdum kaldım
Anlamadmki bühüüüüğğğğVücudun su mu topladı acaba şekerim
Kolay gelsin kızçemmmm
Tartıya mıÇok singirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?