Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim guzel.menu
U

Gittin valla canım yaaaa

Sen şimdi gittin ya
Gittiğin yerde hep mutlu ol
Kırmızı mavi farketmez
Elbet buluşacağız tartıda
Bir Cuma günü senin şiirin gibi güzel olmasa da bende kendimce özgün bir çalışma yaptım

Selam kizlar yeni oturdum oda bebek uyutmak icin . Esimde heryil ki taş dusurme donemine girdi bide misafir spora vaktim kalmadi sizler nasilsiniz nasil geciyor hafta sonu
Her günüm aynı geçiyor, haftasonu daha yoğun tabi eşine geçmiş olsun. Sana da iyi dinlenmeler

sabahtan yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı yap. öğlen de dışarıda olursan salata veya lahmacun tarzı olabilir ayranla. akşama da evde ayarlarsın.
Valla kuzum sabah evden 7.20 gibi çıkacağım yumurta fln çok zor hayırlısı:)

Sabah tabağımı atmlltm zaten

1 yumurt
Yarım biber
8 zeytin
1salatalık
1 parça peyniri bölmüştüm

Öğlen
2 incir
3 adet üzüm

Akşam
Chia tohumlu 1 kase yoğurt
Yarm kase salata
2 kaşık bulgur pikavı

Az öncede 1 fincan sade türk kahvesi içtim

2 lt su

Adımlarımda aşağıda

pastelfit pastelim fitim bugn bu şekilde
Önerilerine açığım

Eklentiler

• IMG_20220917_230821.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
Benim çocuklarda aşırı yaramazlık başladı. Ya da bana mı öyle geliyor, tahammül seviyem iyice düştü mü bilmiyorum... Zaten pazartesi psikiyatride gidicem muhtemelen ilaç başlayacağım.
Birde eşimin işi gayet düzgün iyiyken 1.5 yıldır aşırı mesai yapmaya başlamıştı. 8yildir burda çalışıyor. Vardiya denemeye karar verilmiş.. haftaya gececi gidecek. Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hepimiz bu durumdan epey etkilenecegiz gibi. Olumlu yandan bakmaya çalışıyorum. Eğer evde uyuyabilirse günde 1 saat bile olsa bana zaman kalır belki, ya da hiç kalmaz.... Hayırlısı artık

İnşallah bu değişiklik hayriniza olur Büşracim

Zor bir durum ama belli bir süre alışmak zor olur kuzum hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…