- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Kacsin bakimKapisalim tabi ki cok kilo aldim zaten yürüyüse baslamam sart
48. Etap Masterfit
İyi akşamlar hanımlarYarın yani Pazartesi tartı günümüz. Tartılarınızı saat 13.00’e kadar bildirmenizi rica ediyorum. Kaptanlarınızı etiketleyiniz lütfen.
erenmothers biz fotoğraflı tartı vereceğiz. Özelden bana iletirsin canım
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra @sara_28 erenmothers kaptan @Tutku44 @aypare ackerman minerva1988 @Elhan @60kiloyum Mavi Takım Bal0ncuk pastelfit kaptan fesang Hallederiz Kinoalihatun Hedef65tir icecreamm North River Fitt_anne
Saol bebişimAfiyet olsun kaptanim
Kirmizi kaptan olmussun bu arada tebrik ederim
Yarına kadar iyi ol inşallah canımSarılırım
Bugün kötüydüm canım hala ateş mide bulantısı, allah ne verdiyse artık
Görmüş olmalıyımdı
Afiyet olsun canım
Bütün hastalıkları aynı anda aradan çıkarmaya çalışıyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Maşallah canım
Yaparsın kuzum yarın güzel bir güne başlayalım inşallahDiyete hala adapte olamadım. Elimde değil stresten yiyorum. Adımlar eminim daha fazla ama evdeyken elime telefon alamıyorum. Bu haftaici hem Leslie ye baslicam hemde kacamaksiz beslenme yapicam cumaya kadar
Tamam canım48. Etap Masterfit
İyi akşamlar hanımlarYarın yani Pazartesi tartı günümüz. Tartılarınızı saat 13.00’e kadar bildirmenizi rica ediyorum. Kaptanlarınızı etiketleyiniz lütfen.
erenmothers biz fotoğraflı tartı vereceğiz. Özelden bana iletirsin canım
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra @sara_28 erenmothers kaptan @Tutku44 @aypare ackerman minerva1988 @Elhan @60kiloyum Mavi Takım Bal0ncuk pastelfit kaptan fesang Hallederiz Kinoalihatun Hedef65tir icecreamm North River Fitt_anne
Tamam kuzum iyi tatiller canım ablanla güzel vakitler geçir inşallah
Canın sağolsun canım sen iyi ol yeter kiYa kızlar tüm gün yaklaşık 10 saatim sınav gorveiyle geçti ama adımsayae vs yoktu yanimda haliyle geldiğimden beri yatıyorumşimdi ben 8 bini gecemedim mi takıma ayıp olacak çok üzüldüm
Canım diyeti boşver şimdi sen düzelmene bakZaten tutulmuştum, üstüne adet oldum, bugün de ateş kemikağrısı mide bulantısı başladı. Kızım nezle gibi okuldan kapmış birşey bana da bulaştı
Hayatım geçmiş olsun sınavı atlattın, Allah gönlüne göre versin
Sen Cuma verecektin değil mi hayatım
Korkuyorsun dimi çıkmaya :))Cok yaa yarın sabah tartilip soyleyeyim
Gecmis olsun pastelfitimZaten tutulmuştum, üstüne adet oldum, bugün de ateş kemikağrısı mide bulantısı başladı. Kızım nezle gibi okuldan kapmış birşey bana da bulaştı
Bugun cok yedim aslindaKorkuyorsun dimi çıkmaya :))
Tabi insanın üstünden yük kalkıyorGecmis olsun pastelfitim
Teşekkür ederim sinavi bitirdim rahatladım
Çok sağol kaptanımTamam kuzum iyi tatiller canım ablanla güzel vakitler geçir inşallah
Evet kaptanımSen Cuma verecektin değil mi hayatım
Ya çok merak ettim ortalama bisiler şöyle bakım ahahBugun cok yedim aslinda
Ara sira tartiliyorumda yarin daha cok çıkacağım
Geçmiş olsun ya inşallah çabucak iyileşinZaten tutulmuştum, üstüne adet oldum, bugün de ateş kemikağrısı mide bulantısı başladı. Kızım nezle gibi okuldan kapmış birşey bana da bulaştı
Canım olsun en fazla 500-600 grdır birkaç gün öncesindenBugun cok yedim aslinda
Ara sira tartiliyorumda yarin daha cok çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?