Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık

Yeşil çayı ben Dukan birasi olarak tüketiyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum
Gıııı nasıl yapıosn anlamadm ay em e törkiş

Suanda çok yorgunum bisey düşenemiyorum
Yiiiii

Emzirirken cok onermiyorlar canim
Anaaaaaaa ciddimi bilmiodmmmm

Günaydın kızlar

Metobolizma hızlandırıcı ödem attırıcı.
Süt verirken önerilmiomş gııııı

Eline sağlık canım

Selam kızlar nasılsınız napiyosunuz hafta sonu misafir vardı giremedim yeni gittiler.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanlarim üstümde çok emeğiniz var hakkınızı asla odeyemem ben biraz müsade isticem sizlerden. Sınavlar var önümde çalışmam lazım. Böyle yetisemiyorum belkide bu doğru bir karar değil ama buraya pek giremiyorum. Eğer ilerde kabul edersniz sınavlardan sonra tekrar gelmek isterim. Hepinizi cok seviyorum hepiniz ve diğer bütün arkadaşlarım çok değerlisiniz benim için. Tek tek etiket yapamicam. Umarım herkes istediği kiloya düşer bende dahil. Sizleri seviyorum kendinize cokkkk iyi bakın Allah'a emanet olun.

Hakkinda hayirlisi olsun canım kendine iyi bak Allaha emanet ol

Sinavlarinda basarilar canim ,sinavlarin bitince yine bekliyoruz Allaha emanet ol

Emziriyordun. Canım sen sanırım o sana uymaz3 tane ananaslı acaili yeşil çay i 750 ml kaynar suyla demliyorum sonra 1 maden suyu yarım limonun suyu gün icinde tüketiyorum
Bende diyete ilk başladığimda her sabah 1 su bardağı sütün icine yeşilçay ve1 tatli kaşığı tarçın koyup icerdim tabi zencefille zerdeçalda koyuyolarmis ben icemiyorum onlari koymadim sonradan emzirirken yesilcay icilmediğini öğrenince bıraktım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…