Heh işte bende öyleydi böyleydi derken tarafsız kaldımBende karar veremedim
Kum saati gibiyim ama değilim de göğüs yok
Armut desen oda alt tarafim o kadar genis degil
Elma desen elma da değilim
38 canim
Anasli yesil cay yok paketli ama ikisini ayri ayri atar demlerim.3 tane ananaslı acaili yeşil çay i ( aktardan almada yapabilirsin ama ben onu tuketemiyorum) 750 ml kaynar suyla demliyorum sonra 1 maden suyu yarım limonun suyu gün icinde tüketiyorum
Çocukları gelecekti canım kahvaltıya
Bende 25 herkesi tanımaya çalısıyorum38 canim
Cocuk yatıyoken ben bi koşu gidip spor yapayım mavileri yenmemiz lazım
Kesinlikle iştahımı dizginleyip ödem attırıyor banaKızlar yeşil çayın etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kizlar kac oldu adimlar?Mavisler hadi walk walk walk
@bluegreeneyes
@klbk33
@Aijoo
@Tostombalakanne
@aypare-
@Zeynebim2020
@Migim
Zipzip-
@sena zeynep
@Elisa83
@Umutumut82
Sonlarina dogru aci geliyor banaKesinlikle iştahımı dizginleyip ödem attırıyor bana
Elma gibi duruyorsun canimElmamiyim ben?
Eki Görüntüle 2930806
3785 deyim :)Kizlar kac oldu adimlar?
Ben hala 1.300 ,simdi disari ciktik.
Paketli olması şart değil canım hangisini icebiliyorsan bana ananasli içimi yumuşak geliyor o yüzden onunla yapıyorumAnasli yesil cay yok paketli ama ikisini ayri ayri atar demlerim.
Woooouvvv, supersin zipzip kaptan.Elma gibi duruyorsun canim
3785 deyim :)
Yesilcayin sade olanınin da yumusak icimi var denedin mi onu canimPaketli olması şart değil canım hangisini icebiliyorsan bana ananasli içimi yumuşak geliyor o yüzden onunla yapıyorum
Denedim kaptanım da onuda icemedin evde o kadar çok yeşil cay var ki alıp icemedigimYesilcayin sade olanınin da yumusak icimi var denedin mi onu canim
Değişik birşey işte kaptanım hiç bir forma girmiyor gibi geliyor banaCok benziyor vucut tipimiz
Bende onlara limon sıkıp iciyorum daha guzel oluyorDenedim kaptanım da onuda icemedin evde o kadar çok yeşil cay var ki alıp icemedigim
Ben onları zor zamana saklıyorum bazen ananasliyi her zaman bulamıyorum mecbur kalınca onları tüketiyorumBende onlara limon sıkıp iciyorum daha guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?