- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Dukan bira tarifi alabilir miyiz?Yeşil çayı ben Dukan birasi olarak tüketiyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum
Sütlü yesilcayda güzel oluyor bı ara yapmıstim bende zerdeçal tüketiyorum da zencefil çok acı geliyorum emzirirken sütü azaltiyor yesilcayBende diyete ilk başladığimda her sabah 1 su bardağı sütün icine yeşilçay ve1 tatli kaşığı tarçın koyup icerdim tabi zencefille zerdeçalda koyuyolarmis ben icemiyorum onlari koymadim sonradan emzirirken yesilcay icilmediğini öğrenince bıraktım tabi
Allah yardımcın olsun canım sınavın da başarılarSelam kızlar nasılsınız napiyosunuz hafta sonu misafir vardı giremedim yeni gittiler.
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa kaptanlarim üstümde çok emeğiniz var hakkınızı asla odeyemem ben biraz müsade isticem sizlerden. Sınavlar var önümde çalışmam lazım. Böyle yetisemiyorum belkide bu doğru bir karar değil ama buraya pek giremiyorum. Eğer ilerde kabul edersniz sınavlardan sonra tekrar gelmek isterim. Hepinizi cok seviyorum hepiniz ve diğer bütün arkadaşlarım çok değerlisiniz benim için. Tek tek etiket yapamicam. Umarım herkes istediği kiloya düşer bende dahil. Sizleri seviyorum kendinize cokkkk iyi bakın Allah'a emanet olun.
Evet bende tüketiyordum emziriyorum diye bıraktım şu oğlanı emzirebilmek için neler çektim sezeryandan sonra kucağıma verdiler emziremedim 18 gün sonra tuttu o 18 günü bide bana sorunSütlü yesilcayda güzel oluyor bı ara yapmıstim bende zerdeçal tüketiyorum da zencefil çok acı geliyorum emzirirken sütü azaltiyor yesilcay
3 tane ananaslı acaili yeşil çay i ( aktardan almada yapabilirsin ama ben onu tuketemiyorum) 750 ml kaynar suyla demliyorum sonra 1 maden suyu yarım limonun suyu gün icinde tüketiyorumDukan bira tarifi alabilir miyiz?
Çocukları gelecekti canım kahvaltıyaKaptanım nerelerdesin gözlerimiz seni arıyorMefkurem
Hourglass
Çok şükür emmiş canım kötü anları düşünme boşverEvet bende tüketiyordum emziriyorum diye bıraktım şu oğlanı emzirebilmek için neler çektim sezeryandan sonra kucağıma verdiler emziremedim 18 gün sonra tuttu o 18 günü bide bana sorun
Ben resimlere gorede karar veremedim ablaHourglass
Hımm işi vardır benimde yatılı misafirler vardi cumadan beri bugün gittilerÇocukları gelecekti canım kahvaltıya
Kız ejder meyvesi olabilirsin bakBen resimlere gorede karar veremedim abla
Evet tabi o hastaneden sürekli ağlayısı evde sabahlara kadar yatmayısım süt sağıp süt yetiştirecem diye pompadan kaynaklı göğüs yaraları unutulmuyorÇok şükür emmiş canım kötü anları düşünme boşver
Bende karar veremedimBen resimlere gorede karar veremedim abla
Benimki kesin armutHourglass
32 yaşındayim :)
O nasıl bir şey kiKız ejder meyvesi olabilirsin bak
Hım bende 2532 yaşındayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?