Kilo verdiginde eminim ki degisecektir canim boyunda uzunDeğişik birşey işte kaptanım hiç bir forma girmiyor gibi geliyor bana
Bana uzun gelmiyorKilo verdiginde eminim ki degisecektir canim boyunda uzun
Alıştığın icindir bende kendime kisa gelmiyorum ama sizleri duyuncaBana uzun gelmiyorama herkes senin boyun var kiloyu kaldırıyordu diyor
Ay kim kullandiydiBen bioxin kullanmadım canım yakında
Mavisler hadi walk walk walk
@bluegreeneyes
@klbk33
@Aijoo
@Tostombalakanne
aypare ackerman
@Zeynebim2020
@Migim
Zipzip-
@sena zeynep
@Elisa83
Umutumut82
Gecmis olsun canimHenüz 1389 dayım kız huzursuz oğlan hasta inliyor. Geceye kadar 12bine tamamlicam inşallah..
Heh sana sorayım hangi çeşidi aldin çok çeşidi varBioxin al bana iyi geldi yenileri çıkıyor.
Tekrar 67 ye dussen super olursun canimZayıf halimi çok özledim yanlızkilo verince vücut tipinin pek bir önemi kalmıyor her türlü incecik zarif görünüyorsun
Bak sena zeynepnis ben Elhan abla diye hatırlıyorumHeh sana sorayım hangi çeşidi aldin çok çeşidi var
Geçmiş olsun canımHenüz 1389 dayım kız huzursuz oğlan hasta inliyor. Geceye kadar 12bine tamamlicam inşallah..
İnsalalh kaptanım yılbaşına kadar 69.9 görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek inslalahTekrar 67 ye dussen super olursun canim
Geçmiş olsun tatlımHenüz 1389 dayım kız huzursuz oğlan hasta inliyor. Geceye kadar 12bine tamamlicam inşallah..
Gecmis olsun cnm. Illede 12bin atacaksin diye bisey yok. Cocuklarin sagligindan önemli degilHenüz 1389 dayım kız huzursuz oğlan hasta inliyor. Geceye kadar 12bine tamamlicam inşallah..
Alt yok gibi senin canimElmamiyim ben?
Eki Görüntüle 2930806
Çok uzun demlemeSonlarina dogru aci geliyor bana
Evet cnm üstüm altimdan 1 beden büyük. Alta 44-46 giyiyorm. Üst bedenim 46dan assagisi olmuyor.Alt yok gibi senin canim
Gecmis olsun cnm. Illede 12bin atacaksin diye bisey yok. Cocuklarin sagligindan önemli degil
Olabilir kaptanım ben dik duramıyorum birdeAlıştığın icindir bende kendime kisa gelmiyorum ama sizleri duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?