Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kitap okuma alışkanlığın olması ne kadar güzel. Beni onemseyip böyle bir mesajı yazman onur verici. Burada insanlarla iletişimin çok güzel. Senin hakkında Elhan ne düşünüyor açıkça söyleyeceğim . Bu seni sevmiyor sana değer vermiyorum anlamına gelmesin. Teşhisin konusunda hemfikiriz aynısını düşündüm acılardan besleniyor bu kız dedim. Her zaman her şeyin en kötüsünü düşünmek bana işin kolayına kaçmak gibi geliyor. Aklından geçen ya da hissettiğin kötü duygularla savasmiyorsun. Sahip olduğun güzellikleri düşünüp şukretme yolunu tercih etmelisin. Bak sana komik bir örnek vereceğim okurken için daralmasin diye. Bir bardak su ictin diyelim. Tuvalete gidip işeyebiliyorsun bunun için bir makineye ihtiyacın yok. Ki binlerce diyalizle yaşayan insan var. Sabah uyanıp gözlerini açıp etrafındaki eşyaları ve renklerini görüyorsun. Kim bilir ne kadar tatlı bakan gözlerin var. O kadar zenginiz ki aslında hep sahip olmadıklarımizi düşünüp mutsuz ediyoruz kendimizi. Gördüğün gibi sorun ve çözümü çok basit. Büşra ne yapmalı derdimiz bu. Büşra hayatı çok da ciddiye almamakla bir adım atabilir bence. Onu iyi hissettirecek mekanlarda bulunmalı. Dediğin gibi sevmediğin insanlarla hiç muhatap olma. Beyninde olayları saatlerce kurma ..aman ne hali varsa görsünler diyebilmelisin, bu bencilce değil bence. Öbür türlü bir faydası varsa tamam düşünelim. Yok işte...
Yaşadığın olumsuzluklarla gündemde olman birilerinin kalkıp busracim noldu diyip seninle ilgilenmesi sana iyi geliyor gibi zannediyorsun ama tam tersi oluyor bence. Tekrarlanan bu durumlardan zaman içinde sıkılıyoruz inan çoğu zaman nezaketen bir şeyler söylüyoruz. Çünkü önceki soylediklerimizi hiç dinlemiyorsun. Neşeli hossihbet iyi hissettiren insanlar olsun isteriz yakınımızda. Bazen moralim çok bozukken bile kendimi zorlarim neşeli görünmeye. Bir bakarım o taklit hakikate dönüşmüş gerçekten iyi hissediyorum unutmuşum derdimi. Kendi derdimizin dermanı kendi içimizde. Teselliler bir yere kadar. Busrayi yalnız sen iyileştirebilirsin. Onu karanlıklar içinde yalnız bırakma tut elinden cikar. Kalbini sevgiyle doldur. İçimden gelmiyor dersen sana kimse yardım edemez. Dostoyevskinin hayatını okumanı rica edeceğim. Alkolik kumarbaz despot bir baba, hastalıklı bir anne, kendisi sara hastası , yoksulluk diz boyu, hatta bir ara hapishanede ölüm cezasıyla yargılandı ama dünya devi bir yazar...bize sunulan hayat bahanelerimiz olmamalı ...sence

Evet dediklerinin hepsi doğru. En çokta hayatı çokta ciddiye almama kismini uygulamakla başlayacağım

İyi geceler herkese

Sabah
1 çay
1 avuç çıtır fıstık
1 yeşil çay

Öğlen
1 kase salata
1 hurma
1 küçük beyaz çikolata (regl hala olmadm heryerm şiş ve şekerim düşüo)

Akşam
1 tabak zr. Yağlı taze fasülye
1 salatalık

Az önce kahvemide içtim

2 lt su

pastelfit

Eklentiler

• IMG_20220919_230952.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 36
Afiyet olsun canım

Önceki mesajımda kızım yanındaydi kısa yolladim mesajı. Elhan
Evet belki ailemden eksik kalan yanları(kardeşimden dolayı) onları suçlamadan bu eksikliği kapatabilmek için canım açıdikca bana ilgi göstermelerini sagladim. çocuk aklıyla canım acimasa da acıdı dedim belki de. Açıkçası çocukluğum zaten silinmiş hafizamdan bölük pörçük çoğu şey. Ama tek bildiğim ben kapalı bir evde büyüdüm. Nadiren annem kendi arkadaslariyla bir araya gelir, onların çocuklarıyla oynardım. Bunun haricinde park bahçe hiç gitmezdik. Sokakta oynamaya 7 yaşındayken başladım o zaman bile bilerek düştüğümü hatırlıyorum
Zamanla bunu kendime de inandirdim, acıyla(eksik yanlarını, alamadığım ilgiyi) beslediğini sandım sanırım.

Dostoyevkskinin hayatinida ilk fırsatta araştıracağım..

Sanırım çocuklar hep alerjik
Doktorlara göre küçüğüm de yokmuş. Ama buyukte var. Bana ve halasına çekmiş. Bizim ilerleyip alerjik astım oldu
Genetik diyende var. Sonradan oluşur diyende. Bence yediğimiz içtiğimiz ne kadar sağlıklı ki biz sağlıklı olalım diyorum

19 Eylül pzt
Sabah
2 yumurta
Tavada mantar
Peynir zeytin salatalık
Saat 16.00
Çekirdekli bişi
Akşam
Çorba yoğurtlu makarna
Minik çikolata

Spor
1 saat tenis
Adım 13785
erenmothers pastelfit Zipzip- fesang

Eklentiler

• IMG_20220919_234808.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 30
Edebiyat dersinin ilk konusu, sanat olarak işleniyor ya ben de Edebiyat sanatı diyorumkaptırdım kendimi Allah sonumu hayır etsin. Liseye başlıyorum
Edebiyatın güzel sanatlarin bir dalı olduğunu ogrenmişsindir. Fonetik işitsel bir sanat. Tıpkı müzik gibi. Malzemesi ses yani dilimiz....Aşkitom buradan kesinlikle bir soru gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…