Aynen kuzum ya hayat çok kısa kuşlar uçuyor diyor şair...bu kısacık fani dünyada her şey gelip geçici...hiçbir şey baki değil.Evet dediklerinin hepsi doğru. En çokta hayatı çokta ciddiye almama kismini uygulamakla başlayacağım
erenmothers pastelfit Tutku44
19 Eylül 2022
sabah 09.30
1/3 avokado
1 parça süzme peynir
birkaç çatal domates salatalık
3 adet eti form
10 antep fıstığı+ 2-3 badem
öğlen 13.00
2 köfte
1 kase fırında karışık sebze
2 yk yoğurt
1 wasa
1 taze incir
ara 17.20
10 çiğ fındık
akşam 19.15
2 dilim peynirli fırın makarna
cacık
jalepino biber turşusu
ara 21.10
1 avuç çekirdek
yatana kadar 2 lt su
yatana kadar 10.000 adımdan fazla
Evet Aşkitom, onu bugün öğrendim. Edebiyat ve müzik malzemesi ses ve dil. Çok hoşuma gitti. Neden dersen. Ben edebiyatı yapamazdım sevmezdim. Şimdiki aklımla başlamak büyük zevk verdi bana. İnşallah böyle devam ederimEdebiyatın güzel sanatlarin bir dalı olduğunu ogrenmişsindir. Fonetik işitsel bir sanat. Tıpkı müzik gibi. Malzemesi ses yani dilimiz....Aşkitom buradan kesinlikle bir soru gelir.
Afiyet olsun canım
Malasef çocuklarımız şanssız, bizde alerji yoktu hiç.Doktorlara göre küçüğüm de yokmuş. Ama buyukte var. Bana ve halasına çekmiş. Bizim ilerleyip alerjik astım oldu
Genetik diyende var. Sonradan oluşur diyende. Bence yediğimiz içtiğimiz ne kadar sağlıklı ki biz sağlıklı olalım diyorum
Afiyet olsun canım19 Eylül pzt
Sabah
2 yumurta
Tavada mantar
Peynir zeytin salatalık
Saat 16.00
Çekirdekli bişi
Akşam
Çorba yoğurtlu makarna
Minik çikolata
Spor
1 saat tenis
Adım 13785
erenmothers pastelfit @Zipzip- fesang
Evet maalesef. Ben yoğurt bile mayalamiyorum. 5 lt süt 75 TL dedi burda adam. Birde süte de güvenemiyorum kimbilir nerden bilemiyorum. Küçük şehirde yaşasam güvenilir bir yer bulur parasına bakmazdim o zamanMalasef çocuklarımız şanssız, bizde alerji yoktu hiç.
Afiyet olsun canım
Aynen, benim güvendiğim sütçü vardı hep mayalıyodum, bıraktı satmayı. Başka yerden aldım çok kötü. İyi süt bulsam ben de alırımEvet maalesef. Ben yoğurt bile mayalamiyorum. 5 lt süt 75 TL dedi burda adam. Birde süte de güvenemiyorum kimbilir nerden bilemiyorum. Küçük şehirde yaşasam güvenilir bir yer bulur parasına bakmazdim o zaman
canim benim foto varmi net sayinyazayimerenmothers pastelfit Tutku44
19 Eylül 2022
sabah 09.30
1/3 avokado
1 parça süzme peynir
birkaç çatal domates salatalık
3 adet eti form
10 antep fıstığı+ 2-3 badem
öğlen 13.00
2 köfte
1 kase fırında karışık sebze
2 yk yoğurt
1 wasa
1 taze incir
ara 17.20
10 çiğ fındık
akşam 19.15
2 dilim peynirli fırın makarna
cacık
jalepino biber turşusu
ara 21.10
1 avuç çekirdek
yatana kadar 2 lt su
yatana kadar 10.000 adımdan fazla
Afiyet olsun canım19 Eylül Pazartesi
erenmothers Tutku44
Kahvaltı 08.00
Muz
Öğle 13.00
1 kase tavuk çorbası
1 tane nutellalı krep
Akşam 20.00
1 tabak pırasalı karalahana sote
4 köfte
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Az soğan
Su 2,5 lt
Adım 6.471
Afiyet olsun canım18 eylul pazar menüsü
10.00 1 kaze sut icine chia,keten,yulaf,badem
15.00 1 elma
18.00 2 yk pirinc pilavi ,3yk etli turlu,1 kase cacik
Su 2lt
adım 9400
ceza;1000 adim fazladan atildi
5 dk plank yapildi
19 eylul pazartesi menüsü
sabah zencefilli limonlu su
7.30.00 1 kucuk parca ekmekle yumurta ,2 dlim peynir,2 zeytin
13.001 bardak meyvesuyu
17.00 4 catal eriste,5 adet yuvarlak firinda oismis kofte ,2 yk firinda az yagda pismis patates ,1 kepce tarhana corbasi
19.30 yer. fistigi 5 adet
su 2 lt
Spor
11939adım ...1193uan
Eki Görüntüle 3132390 Eki Görüntüle 3132391
erenmothers
pastelfit
kırmızı takımda sildigim kisi aypare
Sevgili masterfit ekibi ,
Spor icin son iki günnn
ha gayret yapmak istedigimizi yapalimm
Listede eksikler var kızlarr
Sayfalarda gezindim, beni etiketlemeyen guzel arkadaslarim,adım fotograflarini koymayi unutan sevgili dostlarim sizi kocaman opuyorum bana bilgilerinizi atarmisiniz
Günün tarihini ve spor puanimizida hesaplayıp yazarsakta müsmükemmel olur
Eki Görüntüle 3132401
erenmothers
Hedef60kgolmak
Amine Busra
sara_28
@minevra1988
Elhan
60kiloyum
pastelfit
Bal0ncuk
fesang
Hallederiz
Kinoalihatun
Hedef65tir
icecreamm
North River
Fitt_anne
son 2 gün sizlerden birsey istiyorum
(sadece yapabilenler ,yapmak isteyenler ,sagligi elverenler)
Aşagıda paylaştıgım iki spor hareketini dinlenmeli bu son iki gün 100 er adet yapalım hep beraber
Eki Görüntüle 3132403
jamping jack ;bütün vucut kaslarinin ayni anda calismasini saglar
Eki Görüntüle 3132404
bisiklet egzersizi ;yan karn ve karin icin cok etkili bir harket
Umarim bu haftayi guzel kapatiriz
Sevgilerimle..
sagol kaptanimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımadımlar süper
Diyorum ya şimdiki aklınla ve birikiminle güzel bir bölüm okuyup diploma alabilirsin.Evet Aşkitom, onu bugün öğrendim. Edebiyat ve müzik malzemesi ses ve dil. Çok hoşuma gitti. Neden dersen. Ben edebiyatı yapamazdım sevmezdim. Şimdiki aklımla başlamak büyük zevk verdi bana. İnşallah böyle devam ederim
Afiyet olsun canım
İnsanın kendini tanıması kadar güzel bir şey yok. Tatlım biz kendimizi seversek tüm evren bizi seviyor. Birileri veya bir şeyler bizi mutlu etmiyor. Çocukluğuna , gençliğine takılıp kalma. Geçmişte yasadigin olumsuzluklarla şu an baş etmen zor. Bazı soruların olabilir cevap alamadığın. Annenin , babanın , kardeşinin hayatıni değiştiremezsin. Umutsuzluğa kapılma. Yaşadığımız mutsuzluklardan dolayı bir şeyleri suçlamakla ilk yanlışı yapıyoruz. Hayat seni birilerinden daha fazla yormuş olabilir. Hepimizin kaderi farklı. 26-39 yaşlarım çok berbattı ama geçti gitti. Benim için kayıp yıllar. Hayat beni sinadi biliyorum ki bana çok şey kattı. Kendini güvende hisset. Her şeyden arın tertemiz bir sayfa aç. Okumaya devam et. Beni dinledigin için teşekkür ederim. Boşuna hayatında olmadığımı biliyorum. Sen normal ve gerceksin. İnan bana. Huzuru bulman dileğiyle öpüyorum.Önceki mesajımda kızım yanındaydi kısa yolladim mesajı.Elhan
Evet belki ailemden eksik kalan yanları(kardeşimden dolayı) onları suçlamadan bu eksikliği kapatabilmek için canım açıdikca bana ilgi göstermelerini sagladim. çocuk aklıyla canım acimasa da acıdı dedim belki de. Açıkçası çocukluğum zaten silinmiş hafizamdan bölük pörçük çoğu şey. Ama tek bildiğim ben kapalı bir evde büyüdüm. Nadiren annem kendi arkadaslariyla bir araya gelir, onların çocuklarıyla oynardım. Bunun haricinde park bahçe hiç gitmezdik. Sokakta oynamaya 7 yaşındayken başladım o zaman bile bilerek düştüğümü hatırlıyorum
Zamanla bunu kendime de inandirdim, acıyla(eksik yanlarını, alamadığım ilgiyi) beslediğini sandım sanırım.
Dostoyevkskinin hayatinida ilk fırsatta araştıracağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?