Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

minerva1988 canım senin alıntı olmadı ondan etiketledim

Afiyet olsun kızlar

Edebiyatın güzel sanatlarin bir dalı olduğunu ogrenmişsindir. Fonetik işitsel bir sanat. Tıpkı müzik gibi. Malzemesi ses yani dilimiz....Aşkitom buradan kesinlikle bir soru gelir.
Evet Aşkitom, onu bugün öğrendim. Edebiyat ve müzik malzemesi ses ve dil. Çok hoşuma gitti. Neden dersen. Ben edebiyatı yapamazdım sevmezdim. Şimdiki aklımla başlamak büyük zevk verdi bana. İnşallah böyle devam ederim
Afiyet olsun canım

Malasef çocuklarımız şanssız, bizde alerji yoktu hiç.
Afiyet olsun canım

19 Eylül Pazartesi
erenmothers Tutku44
Kahvaltı 08.00
Muz

Öğle 13.00
1 kase tavuk çorbası
1 tane nutellalı krep

Akşam 20.00
1 tabak pırasalı karalahana sote
4 köfte
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Az soğan

Su 2,5 lt

Adım 6.471

Eklentiler

• 4FE7520A-15C6-47FD-8D14-331DF5BBC5E8.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
Malasef çocuklarımız şanssız, bizde alerji yoktu hiç.

Afiyet olsun canım
Evet maalesef. Ben yoğurt bile mayalamiyorum. 5 lt süt 75 TL dedi burda adam. Birde süte de güvenemiyorum kimbilir nerden bilemiyorum. Küçük şehirde yaşasam güvenilir bir yer bulur parasına bakmazdim o zaman

Evet maalesef. Ben yoğurt bile mayalamiyorum. 5 lt süt 75 TL dedi burda adam. Birde süte de güvenemiyorum kimbilir nerden bilemiyorum. Küçük şehirde yaşasam güvenilir bir yer bulur parasına bakmazdim o zaman
Aynen, benim güvendiğim sütçü vardı hep mayalıyodum, bıraktı satmayı. Başka yerden aldım çok kötü. İyi süt bulsam ben de alırım

canim benim foto varmi net sayinyazayim

18 eylul pazar menüsü

10.00 1 kaze sut icine chia,keten,yulaf,badem
15.00 1 elma
18.00 2 yk pirinc pilavi ,3yk etli turlu,1 kase cacik
Su 2lt
adım 9400
ceza;1000 adim fazladan atildi
5 dk plank yapildi

19 eylul pazartesi menüsü
sabah zencefilli limonlu su
7.30.00 1 kucuk parca ekmekle yumurta ,2 dlim peynir,2 zeytin
13.001 bardak meyvesuyu
17.00 4 catal eriste,5 adet yuvarlak firinda oismis kofte ,2 yk firinda az yagda pismis patates ,1 kepce tarhana corbasi
19.30 yer. fistigi 5 adet
su 2 lt
Spor
11939adım ...1193uan

erenmothers
pastelfit

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım adımlar süper

Sevgili masterfit ekibi ,
Spor icin son iki günnn
ha gayret yapmak istedigimizi yapalimm
Listede eksikler var kızlarr
Sayfalarda gezindim, beni etiketlemeyen guzel arkadaslarim ,adım fotograflarini koymayi unutan sevgili dostlarim sizi kocaman opuyorum bana bilgilerinizi atarmisiniz
Günün tarihini ve spor puanimizida hesaplayıp yazarsakta müsmükemmel olur

erenmothers
Hedef60kgolmak
Amine Busra
sara_28
@minevra1988
Elhan
60kiloyum

pastelfit
Bal0ncuk
fesang
Hallederiz
Kinoalihatun
Hedef65tir
icecreamm
North River
Fitt_anne

son 2 gün sizlerden birsey istiyorum
(sadece yapabilenler ,yapmak isteyenler ,sagligi elverenler)
Aşagıda paylaştıgım iki spor hareketini dinlenmeli bu son iki gün 100 er adet yapalım hep beraber

jamping jack ;bütün vucut kaslarinin ayni anda calismasini saglar

bisiklet egzersizi ;yan karn ve karin icin cok etkili bir harket
Umarim bu haftayi guzel kapatiriz

Sevgilerimle..

kırmızı takımda sildigim kisi aypare
pastelfit dogru demi tlf bozuktu

Diyorum ya şimdiki aklınla ve birikiminle güzel bir bölüm okuyup diploma alabilirsin.

İnsanın kendini tanıması kadar güzel bir şey yok. Tatlım biz kendimizi seversek tüm evren bizi seviyor. Birileri veya bir şeyler bizi mutlu etmiyor. Çocukluğuna , gençliğine takılıp kalma. Geçmişte yasadigin olumsuzluklarla şu an baş etmen zor. Bazı soruların olabilir cevap alamadığın. Annenin , babanın , kardeşinin hayatıni değiştiremezsin. Umutsuzluğa kapılma. Yaşadığımız mutsuzluklardan dolayı bir şeyleri suçlamakla ilk yanlışı yapıyoruz. Hayat seni birilerinden daha fazla yormuş olabilir. Hepimizin kaderi farklı. 26-39 yaşlarım çok berbattı ama geçti gitti. Benim için kayıp yıllar. Hayat beni sinadi biliyorum ki bana çok şey kattı. Kendini güvende hisset. Her şeyden arın tertemiz bir sayfa aç. Okumaya devam et. Beni dinledigin için teşekkür ederim. Boşuna hayatında olmadığımı biliyorum. Sen normal ve gerceksin. İnan bana. Huzuru bulman dileğiyle öpüyorum. belki çoktan bulmuşundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…