Hoş buldum çok sağol,havadaki nemden hastalık kapıyor hemen,havuzdu denizdi derken şifayı kaptı hemen boğazları şişmiş hiç söylemedi bile yemek yedi oda kulağa vurmuş.Dönüşte acile götürmüşler hemen ilaç vermiş dr,gece çok uyanmış birde ateşi çıkmış yine.HanimKelesimiGetir abla hoşgeldin. Toruna da geçmiş olsun. Malesef çocuklar çok çabuk kapıyor. Bizde okula başladık ya watsap grubunda sırayla yazıyor veliler ateşlendi diye ben önlemi mi alıyorum takviyeler aldım başladım, beslenmelerine de özen gösteren de kuş kadar yiyorlar. Elbet hastalanacaklar ama en hafif şekilde geçirmeyi diliyorum hepimize
Teşekkürler canım benim
Iyi akşamlar ablacimİyi akşamlar hepinize hanımlar görüşürüz
Canım sana söyleyebileceğim en değerli cümle ‘ne kadar değerli olduğunu bil!’ olacak. Şu hayata bir defa geliyoruz, Allah uzun ömürler versin ama bir dakika sonramız belli değil. İnsan hayatta ve sağlıklı olduğu sürece baş edemeyeceği, üstesinden gelemeyeceği birşey olamaz, her zaman bir çözüm yolu bulunur.Elhan senin fikirlerin benim için her zaman çok önemli oldu öğretmenim, kendim için yapabileceğim bana neler önerirsin?
Ben kitap okumayı çok seven bir çocuktum. Lise 2 de kitap okuma yarışmasına katılıp yurtdışına bile gitmiştim. Ama sonra hastalandım. Psikolojik tedavi gördüm o zaman da sonra hep bıraktım. Derslerimde de o dönemden sonra ciddi kötüleşme oldu. Sabit durup ders çalışamama başladı.. sonra insan ilişkilerimde(arkadaşlarımla) bir bir aram kötüleşti. En sonunda dedimki bunca insanda sorun olamaz, sorun bende. Sorun benim sürekli olumsuz, negatif düşüncelerimde, agresifligimde. Sanki acıdan beslenir gibi sürekli yaşadığım kötü olayları hep ön planda tutma.
Artık 28 yaşındayım. Ve çocukken yasamadigim dışlanma hissini şuan açık bir şekilde, acı bir şekilde yaşıyorum. Karar verdim bana iyi gelmeyen insanlarla elbet samimiyet kurmayacagim ama aynı toplulukta bulunacağım elbet. Bu duygulardan , düşüncelerden kurtulmak istiyorum
Topik arkadaşlarım sizlerde öneri verebilirsiniz
İlaçlarına da bana iyi gelecek, şifa verecek niyetiyle başlıyorum..
Ne kadar güzel söylemişsin. Hep çevremizden olumsuzlari aldıkça bende böyle oldum işte. En değerli benim diyemedim hiç bir zaman. Hep karsimdakileri daha değerli tutmayı seçtim.boyle böyle kendimi en dibe çekmişim farketmeden.Canım sana söyleyebileceğim en değerli cümle ‘ne kadar değerli olduğunu bil!’ olacak. Şu hayata bir defa geliyoruz, Allah uzun ömürler versin ama bir dakika sonramız belli değil. İnsan hayatta ve sağlıklı olduğu sürece baş edemeyeceği, üstesinden gelemeyeceği birşey olamaz, her zaman bir çözüm yolu bulunur.
Şu hayatta geri getirilemeyecek 2 şey var;
1-zaman,
2-ölüm.
Zaman bizler için bu denli kıymetliyken üzülerek, dert ederek, kahrederek heba etmek mantıklı mı?
Benim aklıma olumsuz bir şey düştüğünde, eğer diğer taraf varsa onunla çözmeyi deneyebilirim. Eğer denemiyorsam önemsiz olduğunu düşünür aklımdan silerim. Öyle sağdan soldan bıkbıklara da canımı sıkmam, değerliyim ben çünkü. Önce kendine değer vermeyi, saygı duymayı hakkıyla yapman lazım. Bunu başardığın zaman diğer şeyler teferruat kalıyor. Hata da yapsan ‘benim kararımdı, dersimi aldım’ diyerek geçmişi silip atarak önüne bakabiliyorsun. Biliyorum zor, benimde melankolik yaşlarım oldu ama ‘hallederiz, yaparız, çözeriz..’ özgüveni, rahatlığı bambaşka inan. Kendine inan. Özellikle bir kadının, gerçekten istedikten sonra yapamayacağı birşey olmadığına inanıyorum.
İyi olmasına sevindimDondurma yedi her gün,deniz havuz filan derken kaptı hemen,daha iyi çok şükür.
Afiyet olsun canımBen sabah içtim
İyi akşamlar canımİyi akşamlar hepinize hanımlar görüşürüz
Benim 20 li yaşlarındayken rüzgar esse depresyona giren bir arkadaşım vardı. Kimseye hayır diyemez, hakkını savunamaz sonra da arkamdan konuşup gülüyorlar diye daha çok dert ederdi. Emin ol, sen güçlü olmazsan herkes tepene biniyor, ona da öyle oluyordu. Sürekli kötü şeyler düşünüyordu, biraz rahatlatmaya çalıştığımda ‘ben böyle iyiyim, en azından hayal kırıklığı yaşamıyorum’ diyerek melankolik durumuna kılıf uyduruyordu. Sonra işe girdi ve tek başına kaldı, hiç bilmediği bir konunun üstesinden geldi. Bu bahaneyle kendine olan güvenini hatırladı. Çok aşık oldu, evlendi, bir çocuğu oldu. Geçenlerde aradım, bir kaç aydır görüşmemiştim, boşanmış. Haberim bile olmadı, dertleşmek için bile aramadı. ‘Neden bitti?’ diye sordum, ‘bana olan saygısını kaybetmişti’ dedi ve ekledi; ‘ben kendime saygı duymadan senelerce yaşadım, artık yeter. Kendimle yeni yeni barışıyorken bir başkasının beni sindirmesine izin veremem. Hem artık anneyim, çocuğumun huzursuz bir ortamda yetişmekten ziyade onu çok seven ayrı ama mutlu ebeveynleri ve kendisine saygı duyan, güçlü ve kararlı bir annesi olduğunu bilmeye ihtiyacı var!’Ne kadar güzel söylemişsin. Hep çevremizden olumsuzlari aldıkça bende böyle oldum işte. En değerli benim diyemedim hiç bir zaman. Hep karsimdakileri daha değerli tutmayı seçtim.boyle böyle kendimi en dibe çekmişim farketmeden.
Melankolik yaşlarım olmadı çünkü hep boyleydim. Hani benim kararimdi dersimi aldım diyorsun ya ben çoğu zaman yapamadığım şeyleri yaptığımı, yasayamadiklarimi yaşadığımı hayal ederdim. Yine bu şekilde kendim daha çok mutsuz oldum, etrafıma da hep yansıttım.
Bakıyorum ki benim dinlediğim melankolik şarkılar kızlarımın dilinde. Onlarinda benim gibi olmasını istemiyorum. Önce kendimi iyileştirmem lazım
Evet çok güzel söylemiş. En çok kendimize donmemiz lazımBenim 20 li yaşlarındayken rüzgar esse depresyona giren bir arkadaşım vardı. Kimseye hayır diyemez, hakkını savunamaz sonra da arkamdan konuşup gülüyorlar diye daha çok dert ederdi. Emin ol, sen güçlü olmazsan herkes tepene biniyor, ona da öyle oluyordu. Sürekli kötü şeyler düşünüyordu, biraz rahatlatmaya çalıştığımda ‘ben böyle iyiyim, en azından hayal kırıklığı yaşamıyorum’ diyerek melankolik durumuna kılıf uyduruyordu. Sonra işe girdi ve tek başına kaldı, hiç bilmediği bir konunun üstesinden geldi. Bu bahaneyle kendine olan güvenini hatırladı. Çok aşık oldu, evlendi, bir çocuğu oldu. Geçenlerde aradım, bir kaç aydır görüşmemiştim, boşanmış. Haberim bile olmadı, dertleşmek için bile aramadı. ‘Neden bitti?’ diye sordum, ‘bana olan saygısını kaybetmişti’ dedi ve ekledi; ‘ben kendime saygı duymadan senelerce yaşadım, artık yeter. Kendimle yeni yeni barışıyorken bir başkasının beni sindirmesine izin veremem. Hem artık anneyim, çocuğumun huzursuz bir ortamda yetişmekten ziyade onu çok seven ayrı ama mutlu ebeveynleri ve kendisine saygı duyan, güçlü ve kararlı bir annesi olduğunu bilmeye ihtiyacı var!’
Demem o ki sen yeterki iste, elbet sende bir bahane bulursun kendine dönmek için.
canım çok geçmiş olsun.Aşkitom ben sürünüyorum, onlardan daha hastayım fakat ilaç ve rapor için onları doktora götürdüm. Ben kendim idare ediyorum. Onlar raporsuz devamsızlık yapmasın. Doktora bişey demedim tabi, birer gün istirahat verdi çocuklara. Daha ağırlaşırsa covit testi yaptırın dedi
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Cuma’ya vereceğini biliyorum , hafta yeni başlıyor. Hadi gel en az 400 verelim
Ohh miss hava da güzel
Kaptanım yeri gelmişken, senin izin bitti mi
Teşekkür ederim hayatım
Tamam canım teşekkür ederim
Saracım çok iyi gidiyorsun, hadi Cuma’ya 87’leri görmeye ne dersin
Çok güzel canım tebrik ederim
ay valla gerçekten 8 leri görmek istiyorum. 9 lara hiç alışamadım.Günaydın hayatım, haftasonundan çıktın normal. Cuma’ya kadar dikkat edersen80’leri çok rahat görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?