Geçmiş olsun canım. Benimkiler bugün 4 gibi uyudular hala ayaktalar. Kaçta uyurlar bilmiyorumSelam kızlar bugün çok yoruldum
Çocuk da biraz hastaydı onunla uğraştım eve gelince. Şimdi uyutuyorum,. Herkes iyidir inşallah
4 hamsi miBugünkü menüm kötü
19 Eylül Pazartesi
Sabah 10.00
Bir sade açma yarım sade poğaça
(Sabah sandviç hazırlayacak vakit yoktu)
Öğle 16.00
Yarım tabak menemen
İki top haşhaşlı ekmek
Yarım dilim süzme peynir
Bir ince dilim badem helva
Akşam 19.30
4 hamsi
Yarım kase salata
4 lokma ekmek
Suyu bilmiyorum ama 1 litre civarında
pastelfit
Canım acikmamistim menemen yedikten sonra. Onu bile zor yedim4 hamsi minasıl doğdun onla yapma böyle sağlıklı değil hiç
Geçmiş olsun canım. Torunun inşallah sağlığına kavuşur.Sağol kuzum.
İnşallah güzel puanlarınız olsunda emekleriniz boşa gitmesin,onunda fena değil dedi 1 gün önce yoldan geldik torunda hastalandı kulaktan acile götürdüler dönüşte.Çok iyi bir puan gelmez herhalde.
Afiyet olsun canım@erenmotherspastelfit Tutku44
19 Eylül 2022
sabah 09.30
1/3 avokado
1 parça süzme peynir
birkaç çatal domates salatalık
3 adet eti form
10 antep fıstığı+ 2-3 badem
öğlen 13.00
2 köfte
1 kase fırında karışık sebze
2 yk yoğurt
1 wasa
1 taze incir
ara 17.20
10 çiğ fındık
akşam 19.15
2 dilim peynirli fırın makarna
cacık
jalepino biber turşusu
ara 21.10
1 avuç çekirdek
yatana kadar 2 lt su
yatana kadar 10.000 adımdan fazla
Afiyet olsun canımBugünkü menüm kötü
19 Eylül Pazartesi
Sabah 10.00
Bir sade açma yarım sade poğaça
(Sabah sandviç hazırlayacak vakit yoktu)
Öğle 16.00
Yarım tabak menemen
İki top haşhaşlı ekmek
Yarım dilim süzme peynir
Bir ince dilim badem helva
Akşam 19.30
4 hamsi
Yarım kase salata
4 lokma ekmek
Suyu bilmiyorum ama 1 litre civarında
pastelfit
Midem almıyor canım ya niye böyle oldu anlamadımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımsu iç canım az olmuş. Geçmiş olsun , çocuklar okula başladı böyle artık
Sende hastalık başlangıcı var mı, mide kötü oluyorMidem almıyor canım ya niye böyle oldu anlamadım
Evet minnoşum sanırım ben de şifayı kaptım hapşır hapşır mahvoldum ve bacaklarım ağrıyorSende hastalık başlangıcı var mı, mide kötü oluyor
Bugün doktor benim çocuklar için ardarda mı hapşırıyolar dedi, evet. Alerjik rinit teşhisi koydu. Sen nasıl hapşırıyorsun.Evet minnoşum sanırım ben de şifayı kaptım hapşır hapşır mahvoldum ve bacaklarım ağrıyor
Valla benim de aklıma alerji geldi ama İstanbul dün çok esiyordu üşüttüm diye tahmin ediyorum o yüzden.Bugün doktor benim çocuklar için ardarda mı hapşırıyolar dedi, evet. Alerjik rinit teşhisi koydu. Sen nasıl hapşırıyorsun.
Evet mevsimsel alerjik nezle. Bu esinti ya çarpıyor, ya da alerjiyi tetikliyor.Valla benim de aklıma alerji geldi ama İstanbul dün çok esiyordu üşüttüm diye tahmin ediyorum o yüzden.
Bilmem ki normal hapşırma. Ama 20 kere falan üst üste
Allah o esintiyi de alerjiyi de bildiği gibi yapsın okul başlar başlamaz serdi beniEvet mevsimsel alerjik nezle. Bu esinti ya çarpıyor, ya da alerjiyi tetikliyor.
Yaw sorma yaa, baharlar hep böyle. Geçmiş olsun hayatımAllah o esintiyi de alerjiyi de bildiği gibi yapsın okul başlar başlamaz serdi beni
Teşekkür ederim minnoşumYaw sorma yaa, baharlar hep böyle. Geçmiş olsun hayatım
Ayağına sağlık ama yorulmuşsundur bu halde
Yoruldum vallahi ama özel olarak yürüyüş yapmadım okulda attım çoğu adımıAyağına sağlık ama yorulmuşsundur bu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?