Toparlarsin canım bı süreden sonra alt üst esitlenir diye Umut ediyorumEvet cnm üstüm altimdan 1 beden büyük. Alta 44-46 giyiyorm. Üst bedenim 46dan assagisi olmuyor.
Biliyorm cnm. Zaten yapamadiginda elinden gelmemistir biliyorm ve bu benim icin hiic sorun deilSagol canım benim elimden geleni yapicam
Normalde öyle bi sorunum yoktu cnm gebelikte kilo almamla birlikte olustu.Toparlarsin canım bı süreden sonra alt üst esitlenir diye Umut ediyorum
O günlere yeniden dönersin inşallah canim
Insallah kaptanim. Büyük özlem icerisindeyim o günlereO günlere yeniden dönersin inşallah canim
Buradan uzaklasma ,diyete ve spora devam et
Bu haline ulasmana çok yok canım yine eskisi gibi müthiş olacaksin
Bana o kdr uzak geliyorki. Zaman zaman cok olumlu bakiyorum olacak diyorum. Kimi zamanda bi buhrana kapiliyorm. Insallah desteginizle eski halime dönerim cnmBu haline ulasmana çok yok canım yine eskisi gibi müthiş olacaksin
7500Elma gibi duruyorsun canim
3785 deyim :)
Hep birlikte başarıcaz canım yeterki buradan kopmayalim ben ne zaman burdan kopsam hep başa sariyorumBana o kdr uzak geliyorki. Zaman zaman cok olumlu bakiyorum olacak diyorum. Kimi zamanda bi buhrana kapiliyorm. Insallah desteginizle eski halime dönerim cnm
Sen git biryerlere ben bulurum seniHep birlikte başarıcaz canım yeterki buradan kopmayalim ben ne zaman burdan kopsam hep başa sariyorum
4500 oldu benimde
Ha gayret4500 oldu benimde
Teşekkür ettim
Tut kulağımdan çek getir beniSen git biryerlere ben bulurum seni
Anladım canım doğumlar bize illaki bı hediye bırakıyorNormalde öyle bi sorunum yoktu cnm gebelikte kilo almamla birlikte olustu.
Rica etsem Nutella şifresi bana verirmisiniz pekiGidip eşimi arayayım gelirken nutella alsın canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?