Sende ben gibi üst var alt yok . Ama verirsen maşaallahlı hatun olursun .Elmamiyim ben?
Eki Görüntüle 2930806
Sende de üst yok alt var . Sende verirsen harika olursun .Ahanda böyle birşeyim
Bana da diyetisyenim sürekli tüketmem gerektiğini söylüyor ödem için de zayıflamak içinde çok iyiYeşil çayı ben Dukan birasi olarak tüketiyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum
Bana diyetisyen yesil cay bile vermediBana da diyetisyenim sürekli tüketmem gerektiğini söylüyor ödem için de zayıflamak içinde çok iyi
Dinleyemiyorum 4y dk sonra kızımı bırakmaya gideceğim .Dinlen canım sen geçmiş olsun
Sende orantılısın bence . Zayıhlayınca onlar kalmayacak üzülme
Bakma gözünü kapat daha sonra bakarsın
Geçen resim atamadım şimdi atayım bakarsınız listemeBana diyetisyen yesil cay bile vermedi
Ben kahve içiyorumAyy bu arada 6271 adım oldu
Bacak kısmı çok zayıf üste göre üst 3 gen gibi, gögüs ler cabası, boy 1.50Dinleyemiyorum 4y dk sonra kızımı bırakmaya gideceğim .nasıl araba sürecem bilmiyorum.
Sende orantılısın bence . Zayıhlayınca onlar kalmayacak üzülme
Sen kac kiloydun yaa neden böyle bir liste verdiki salata yok bisey yokListem her cuma yenileniyor bir hafta kontrol bi hafta ölçüm oluyor umarım kilolaromız hemen gider yürüyüşle
Aynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorumBacak kısmı çok zayıf üste göre üst 3 gen gibi, gögüs ler cabası, boy 1.50
Ayy ben gidiyorum yazınca daha bi agır geldi gerçekler
Özellerde millet kavga ediyorAynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorum
Şuan 94 kiloyum tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay işlemlerin olacak acil kilo vermem gerekiyor buna sebeb de listem böyle bu haftaSen kac kiloydun yaa neden böyle bir liste verdiki salata yok bisey yok
Hamdolsun canım bende iyiyim çok şükürGünaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Geçmiş olsun canım
Günaydın pika pika
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canımdavetsiz misafir olma ihtimali var mı
Günaydın migi
Günaydın abla
Günaydın madam
Günaydın abla
Günaydın canım maşallah çok güzel ilerliyorsunbende mi niyetlensem diye düşünmeden edemiyorum
Günaydın canım
Yarın avantajı aldin mi gerisi bizde inslalah ablacım
Buda iyi fikirmis
Maşallah canım
Günaydın canım
Elhamdülillah sen nasılsın
Günaydın canım
Daha derken bişey kalmamış ki benim daha 1000 ve hiç halim yok tembellik yapıyorum
Olsun canım kendini ne zaman ayarlayabilirsen o zaman
İşte o yüzden sordum benim gibi olanlar bölgesel nasıl çalışıyorsunuz diye sen özel olarak çalışıyor musunAynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorum
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım bende senin gectigin yollardan geçtim ama.ben tüp bebek tedavi öncesi 8 ayda 27 kilo verip sonra başlamıştım senin kilon varken tedaviye başlamışsın bu kiloların üzerine iğneler ilaçlar dahada kilo yapacak keşke önce kilo verip sonra tedaviye baslasaydin daha sağlıklı olurdu hakkında hayırlısı olsun insAllah pozitif sonuc alırsın rabbim yardimcin olsun emeklerini boşa çıkarmasınŞuan 94 kiloyum tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay işlemlerin olacak acil kilo vermem gerekiyor buna sebeb de listem böyle bu hafta
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Geçmiş olsun canım
Günaydın pika pika
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canımdavetsiz misafir olma ihtimali var mı
Günaydın migi
Günaydın abla
Günaydın madam
Günaydın abla
Günaydın canım maşallah çok güzel ilerliyorsunbende mi niyetlensem diye düşünmeden edemiyorum
Günaydın canım
Yarın avantajı aldin mi gerisi bizde inslalah ablacım
Buda iyi fikirmis
Maşallah canım
Günaydın canım
Elhamdülillah sen nasılsın
Günaydın canım
Daha derken bişey kalmamış ki benim daha 1000 ve hiç halim yok tembellik yapıyorum
Olsun canım kendini ne zaman ayarlayabilirsen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?