Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dinleyemiyorum 4y dk sonra kızımı bırakmaya gideceğim . nasıl araba sürecem bilmiyorum.

Sende orantılısın bence . Zayıhlayınca onlar kalmayacak üzülme
Bacak kısmı çok zayıf üste göre üst 3 gen gibi, gögüs ler cabası, boy 1.50
Ayy ben gidiyorum yazınca daha bi agır geldi gerçekler

Bacak kısmı çok zayıf üste göre üst 3 gen gibi, gögüs ler cabası, boy 1.50
Ayy ben gidiyorum yazınca daha bi agır geldi gerçekler
Aynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorum

Aynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorum
Özellerde millet kavga ediyor

Hamdolsun canım bende iyiyim çok şükür

İşte o yüzden sordum benim gibi olanlar bölgesel nasıl çalışıyorsunuz diye sen özel olarak çalışıyor musun

Şuan 94 kiloyum tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay işlemlerin olacak acil kilo vermem gerekiyor buna sebeb de listem böyle bu hafta
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım bende senin gectigin yollardan geçtim ama.ben tüp bebek tedavi öncesi 8 ayda 27 kilo verip sonra başlamıştım senin kilon varken tedaviye başlamışsın bu kiloların üzerine iğneler ilaçlar dahada kilo yapacak keşke önce kilo verip sonra tedaviye baslasaydin daha sağlıklı olurdu hakkında hayırlısı olsun insAllah pozitif sonuc alırsın rabbim yardimcin olsun emeklerini boşa çıkarmasın

ayni profil resminden istek gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…