yaaa evetttttttttttttttCanım fotoğrafın altında görülüyor tarih saatbence kolaylık sağlar kaptanlarımız
Kıyamam ben sana
Üzme tatlı canını
sen yoksan bnde giderim@minerva1988 aşkım yarın evlilik yıldönümü var haftaici de iki doğumgünü ve bir güne katilicam bu hafta zorlamıyım haftaya söz katilayim olur mu
Olmaaaaz yoksa vicdan azabından 5 kilo alırımsen yoksan bnde giderim
çok kırıldım yeni görüosunBalonum sen pro olmuşsun
Hemde o 78.1 den sonra wcye gittim ben yaTartıların hepsi çatlak. Ben de önce elime ağırlık alıp çıkıyorum, sonra sıfırlayıp tekrar tartılıyorum. Yoksa kafasına göre tartıyo
Tebrik ederim canım
Hoşgeldin 87tebrik ederim canım
Yaaa ne zaman oldun kuşumçok kırıldım yeni görüosun
çok ilgisiz bıraktın beni
ooo 1 ay olduYaaa ne zaman oldun kuşum
Teneke yağ koyup kontrol edeyim bariTartın canına susamış sanırım. Dua etsin kabul ettin sonucu
Tebrikler tatlım.
Geçmiş olsun canım. Şu bahar bitse de kurtulsakNorth River geçmiş olsun canım. Sabah itibariyle küçüğümde kusmaya başladı. Aile hekimine gittik geldik bizde. Benimde için çok fena karışık
Aslında sabah bence biraz daha eksi gelebilirdim. Ama gece hiç uyumadim gibi birşey
Hayır yaaa o kadar olamazooo 1 ay oldu
oldu cicim sen öyle düşünHayır yaaa o kadar olamaz
Dün diyeceksin diye düşünmüştüm
Biz kurtulamayiz bizde kış böyle artık level atladım. Akşam kalktım kahve yaptım içtimGeçmiş olsun canım. Şu bahar bitse de kurtulsak
Haftaya verirsin canımEki Görüntüle 3134330
cuma 82.6
bugun83.0
-%0.48
kaptanim cok ozur dilerim
erenmothers
pastelfit
Zipzip-
Yaw benimkiler büyük yine kurtuluş yok, dün son iki ders aldım okuldan.Biz kurtulamayiz bizde kış böyle artık level atladım. Akşam kalktım kahve yaptım içtim
Canım tartın 400 gr eksi mi, göremedim deYaa bence kirmizdaZipzip- hile ve cebren seni aldirtsam ki ahahaa bak sayende girdim ben :) 400 grami sana borçluyum
Hayatım mümkün değil, ödemdir bu. Pazartesiye kadar gider.
Valla bilmiyorum. Canım sıkkın. Tamam mükemmel beslenmiyorum ama yine de bi 89.5 olur diyordum. Bu kadar artı moral bozduCanım tartın 400 gr eksi mi, göremedim de
Hayatım mümkün değil, ödemdir bu. Pazartesiye kadar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?