Günaydın başlangıcin hayırlı olsun canimgünaydin...
77,2 ile başlıyorum.
Guzel eksi tebrik ederim Elhoşumm
Masterfit var mi varsa beni de alınGünaydın başlangıcin hayırlı olsun canim
Tebrikler tatlımTartı beni kandırdı ilk 78.1 geldi sonra 78.2 geldi. En son 78.4 te sabitledi3 kere daha çıktım ama geri inmedi ahahah
Geçen hafta 79
Bugün 78.4 fark 600 Gr
Tebrikler canım
Günaydın hoşgeldin canımGünaydın
Eve döndüm. Umarım herkes iyidir. Bol eksili bildirimler
Teşekkür ederim canım.Günaydın başlangıcin hayırlı olsun canim
Tartın canına susamış sanırım. Dua etsin kabul ettin sonucuTartı beni kandırdı ilk 78.1 geldi sonra 78.2 geldi. En son 78.4 te sabitledi3 kere daha çıktım ama geri inmedi ahahah
Geçen hafta 79
Bugün 78.4 fark 600 Gr
Günaydın eküricim hoş geldin.Günaydınlar hanımlar
Dürtüp piremsesi uyandirsam mi şeytan da beni dürtüyor.Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun
Çocukları gönderip biraz daha uyuycam gece geç yattım uykumu alamadım . Güzellik uykumdan uyanınca tartilicam
Günaydın çıtırım hoş buldum sağol,dün net gitti çok geç geldi teefondan yazayım dedim cinent geçirdim resmen ondan yoktum yani.Günaydın eküricim hoş geldin.Dun seni göremedim. Yoğun muydun
Tatlım başka bir şey olmasın.Günaydın çıtırım hoş buldum sağol,dün net gitti çok geç geldi teefondan yazayım dedim cinent geçirdim resmen ondan yoktum yani.
Dün hava bozuktu burada herhalde bakım filan vardı ondan geç geldi,şimdi düz izlemediğim diziyi izliyorum camdaki kızı.Tatlım başka bir şey olmasın.
Geçmiş olsun canım. Bizimde sınıfta 5 6 kişi hastaymiş geliyor gelmekte olan
Afiyet olsun cnm pilav çok olmuş:)
geçmedimi
günaydn cnm
geçmiş olsun canım
çok şükür canım sağlık herşeyden önemli
teşekkür ederim canım
merhaba canım
Cok sagolun kizlar bana da bulasti simdi doktordan geldik soyunup tartilacagim sabah tartilmistim belki daha da inmistirGecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
48. Etap Masterfit
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı buHepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptanerenmothers
Mavi kaptanpastelfit
Büyük kaptanZipzip-
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım @Baklavali_Cheesecake @Aijoo sara_28 erenmothers kaptan Tutku44 @aypare ackerman minerva1988 Elhan Mavi Takım Bal0ncuk pastelfit kaptan fesang @DombiliKus Kinoalihatun @karamelllim @icecreamm @Beth18
Eline emeğine sağlık canım48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME !!!
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı buHepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptanerenmothers
Mavi kaptanpastelfit
Büyük kaptanZipzip-
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım @Baklavali_Cheesecake @Aijoo sara_28 erenmothers kaptan Tutku44 @aypare ackerman minerva1988 Elhan @60kiloyum Mavi Takım Bal0ncuk pastelfit kaptan fesang @DombiliKus Kinoalihatun @karamelllim @icecreamm @Ayyulduz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?