Canim bir seyler yemek istediginde, saglikli seylere yonelmeye calis.Salatalik, brokoli, havuc vs gibi.Onlari ye mesela.Cizkek, cookie, eriste,patates hepsi basit karbonhidrat.Bunlar kilo vermeni engelliyor.Bugünki menüm aşağıdaki gibi
Kahvaltı
1 haşkanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1/2 :dilim ekmek
1 dilim helva
Ara
1/2 cookie 1/2çizkek
Akşam
2 küçük haşlanmış patates
2 kaşık ev eriştesi
1 biftek
Kapattım günü genel bir baktım karbonhidrat çok sorunum bu :/
Günün toplam besin değerleri şöyle:
- Protein: 51 g
- Karbonhidrat: 93,5 g
- Yağ: 54 g
- Kalori: 1 027 kcal
Ellssa
Boncuk2307 sibel_84
Cok guzel birgun olmus canim, yarin umarim cok guzel bir eksi gorursun.İyi akşamlar
Kahvalti 10.00
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 salatalık
13.00 Ara öğün
Bitter çikolata maden suyu
17 .30- 18.00 aksam
3 dolma
3_4 YK yoğurt
2.5lt su
5000 adım
Boncuk2307
Ellssa
Yawrukush
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun canim..
Iyi istirahatler kaptanim
haftasonu kafamı toplayayım da yazmaya çalışacağım canım. sıcaklarda işe yemek götürmek zor geliyor. bu hafta çok düzensizdim. mesela bugün öğlen pide sipariş ettim. tabi ki fazla geldi. uzun süredir bu kadar fazla yememiştim.Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.
Bizim burda gece yarısı oldu sızıp kalacağım benKizlar nasilsiniz?Ogle arasindayim, yasasin yemek yemekSizler neler yapiyorsunuz?
Ben de veremedim sanırım yaa. Nasıl oluyor anlamıyorum. Vücut bir yerde epey bir bekliyorBen de dikkatliyim ama hiç kilo vermedim bu hafta ya :/
Geçmiş olsun cnm. Umarım beslenmeyle ilaçla düzelecek bir şeydir. Gel gel. Benim beslenmeye gel.Selam kızlar bende romatizma çıktı günlerce eksilmiyordum sebep ondanmış, buğday, ekmek,bulgur, makarna bunlardan uzak dur dedi doktor
Erken yatan yağ yakarmış. Öyleymiş yaa. Bende en büyğk eksiklik bu erken yatmalarBir haftanın daha sonuna geldik hanımlar. Yarın tartı günü. Bol eksilerin olduğu bir gün olsun inşallah yarın. Acayip yorgun ve uykusuzum. Erkenden yatar kalırım büyük bir ihtimal.
Harika birgun olmus Aysecim, hele o adimlar14 Ağustos menüm
Sabah 10 bin adım,Öğleden sonra sağlık ocağına git gel ve akşam 15 dk yürüyüş toplam
22 bin adim
2 22Eki Görüntüle 3630324
Sabah 7 de madensuyu sirkeli ,bir ceviz
9 Da bir dilim tb ekmek üstü sucuk kasar ,1 kapya biber
13 de
Eki Görüntüle 3630321
Akşam 6 da
Iki lokma et kavurma, bir ceviz
Ellssa Boncuk2307 Yawrukush
Is yerinde yemek oluyorsa al canim, biraz yukunu hafifletmis olursun ve yemek hazirlama derdin olmaz.Ben hergun kendime ve 2 cocuguma yemek koyuyorum.Esimede evde yemek birakiyorum.Hergun ne yapsam diye dusunmekten yoruluyorum..haftasonu kafamı toplayayım da yazmaya çalışacağım canım. sıcaklarda işe yemek götürmek zor geliyor. bu hafta çok düzensizdim. mesela bugün öğlen pide sipariş ettim. tabi ki fazla geldi. uzun süredir bu kadar fazla yememiştim.
yarın da muhtemelen kahvaltı gibi yapacağım. simit peynir zeytin gibi...
ama karar verdim bu ay işe gelen yemeğe katılacağım. en azından sıcaklar geçene kadar yemek taşımam. kahvaltımı da basit tutarım.
Aynen canim 10saat aramizdaki saat farki..Bizim burda gece yarısı oldu sızıp kalacağım ben
Cok guzel birgun menu ve egzersiz olmus canimSelam herkese.ay bakamadım yaa dışarıdaydım çocukla. Onlayken zor oluyor telefon işleri. Geç olsun güç olmasın. Bugün daha iyiydim. İştahım açıldı hatta. Diyet son gaz devam ama
Yawrukush Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı: omlet ve salatalık son anda çekmek aklıma geldi yarısını yemiştim
Öğlen protein kek
Akşam protein ekmek ve airfry biber
8000 adım
Herkes de iyidir umarım
Inşallah canm t3sekkur ederim, ocak ayındatahlul vermiştim o zaman romatizma değeri daha yüksekmiş ona gore baya düşmüş ama yinede yüksek nisandan sonra tam diyet başladım onun faydasını gördüm bence, demekki diyet sağlık getiriyorGeçmiş olsun cnm. Umarım beslenmeyle ilaçla düzelecek bir şeydir. Gel gel. Benim beslenmeye gel.Bende meyve bile yok gerçi. Ama sonradan ekleyeceğim.
Teşekkür ederim çok eksi beklemiyorum aynı kiloda çıksam şükredeceğim ,çerezli kaçamakları eksilmesi zor oluyorHarika birgun olmus Aysecim, hele o adimlar
Is yerinde yemek oluyorsa al canim, biraz yukunu hafifletmis olursun ve yemek hazirlama derdin olmaz.Ben hergun kendime ve 2 cocuguma yemek koyuyorum.Esimede evde yemek birakiyorum.Hergun ne yapsam diye dusunmekten yoruluyorum..
Aynen canim 10saat aramizdaki saat farki..
Cok guzel birgun menu ve egzersiz olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?