Teşekkür ederim canım kendimi çok iyi hissediyorum çevremdeki herkesde değişimi farkediyor güzel tepkiler insanın hem hoşuna gidiyor hem motive ediyorBende tebrik ederim kendini nasıl hissediyorsun, hayatında neler değişti, çevre nasıl tepkiler veriyor
Çizelgede ibreyi sola kaydır hemencecikTeşekkür ederim canım kendimi çok iyi hissediyorum çevremdeki herkesde değişimi farkediyor güzel tepkiler insanın hem hoşuna gidiyor hem motive ediyor
Daha çok güzel tepkiler alacaksınTeşekkür ederim canım kendimi çok iyi hissediyorum çevremdeki herkesde değişimi farkediyor güzel tepkiler insanın hem hoşuna gidiyor hem motive ediyor
Sufle bir kere yedim ama hiç sevemedim canım ya. Ama Nutella yiyeyim olur muSufle yap kendine bi tanede benim için ye
Oh missss harikasın afiyet olsun tatlımYanında bol yeşillikli ve ayranla yedim zaten
Benim diyetisyenim iki tane yede izin veriyor
Ablacım magnolia yiyeyim mi o da sütlü tatlı sayılırGüzel bir sütlü tatlı olabilir mesela
Aynen canım sarammm çok teşekkür ederim@pastelfit kaptanım tebrik ederim
Fitt_anne kaptanım senide tebrik ederim bu hafta güzel kilo verdin
erenmothers kaptanım gönlümün birincisi kaptanım senide tebrik ederim birinci olamadık ama bu yarışta tek kaybeden kilolar olduğu için kaybeden yok bence
Sufle sevilmez mi yaaaSufle bir kere yedim ama hiç sevemedim canım ya. Ama Nutella yiyeyim olur mu
Oh missss harikasın afiyet olsun tatlım
Ablacım magnolia yiyeyim mi o da sütlü tatlı sayılır
Sen bizi yoldan çıkarmadan ben kaçtımAynen canım sarammm çok teşekkür ederimasıl ben seni tebrik ediyorum canım benim çok verimli güzel bir hafta geçirdin
Geçmiş olsun canimİnşallah canım kilo verdikçe daha bir hevese geliyorum ama bugün hastane işlerim vardı öğlende bir lahmacun yedim yarına ödem olmaz inşallah
Kimbilir belkide dişli takım arkadaşlarım olurBu hafta dişli rakiplerin olacak haberin olsun
Bir kere pizzacida yemiştim belki de onlar yapamadı bilmiyorum kiSufle sevilmez mi yaaa
Seni almak iicin elimden geleni yapacağım saracigimİnşallah canım direnci mi kırdım ya bundan sonrası daha kolay olacak
Iyi hafta sonları ablacimİyi akşamlar hepinize iyi hafta sonlarınız olsun çıtırlarım
Şimdi yapalım mı eşimgil yemek yiyor da film izliycez
Olur cnm musaittimŞimdi yapalım mı eşimgil yemek yiyor da film izliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?