- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.061
- 1.423
- 60
Afiyet bal şeker olsun,üstünede bir kahve içtinmi tamamdırGünlerden sonra iyice yedim etimi kemigimi doyurdum
Bundan sonra ekşınlı olacak zaten,kitaba göre giderse şayet.Ben yeni başladım kuzum. Cana ' nin eşyaları poşetlere konup kapı önüne atıldı. Oralardayim. Her bölüm psikolojimi bozuyor ama azmettim bitiricim inşallah.
Cok sagolun kizlar bana da bulasti simdi doktordan geldik soyunup tartilacagim sabah tartilmistim belki daha da inmistirumut fakirin eppegı
Teşekkür ederim canım benim 88 direncini kırdım sonunda
Elhan ablacığım ben şayet kazanamazsam saç baş girerim haftaya cuma günüBana dişli rakip lazım başka türlü toparlanamam da ondan dedim.
Hafta içi didişiyoruz sonuçlar açıklanınca herkes kardeş kardeş takılıyor ağız tadıyla zafer yaşanmıyor
Sendeki o menulerle 78 de çok uzak değil tatlımTeşekkür ederim canım benim 88 direncini kırdım sonunda
Harikasın günden güne daha da inecekTeşekkür ederim canım benim 88 direncini kırdım sonunda
Teşekkür ederim canım benimTartıların hepsi çatlak. Ben de önce elime ağırlık alıp çıkıyorum, sonra sıfırlayıp tekrar tartılıyorum. Yoksa kafasına göre tartıyo
Tebrik ederim canım
Hoşgeldin 87tebrik ederim canım
Benim içinde çikolatali soslu birşeyler ye canım arkadaşımHeee ona vakit yok beyim geliyor. Ama gece dizi keyfi yapacağım çay ve yanına baaazi şeylerle
İnşallah canım kilo verdikçe daha bir hevese geliyorum ama bugün hastane işlerim vardı öğlende bir lahmacun yedim yarına ödem olmaz inşallahHarikasın günden güne daha da inecek
OluuuuurBenim içinde çikolatali soslu birşeyler ye canım arkadaşım
İnşallah canım direnci mi kırdım ya bundan sonrası daha kolay olacakSendeki o menulerle 78 de çok uzak değil tatlım
Karatay teyzem ayda yılda bir, bir lahmacuna izin veriyor yanında yeşillik ve ayran ileİnşallah canım kilo verdikçe daha bir hevese geliyorum ama bugün hastane işlerim vardı öğlende bir lahmacun yedim yarına ödem olmaz inşallah
Sufle yap kendine bi tanede benim için yeOluuuuur
Evet siparişleri alayım kızlar ne yememi istersiniz
Bu hafta dişli rakiplerin olacak haberin olsunPazara gidiyorum cephanemi hazırlıyım ki
bu savaşı kazanmam şansa kalmasın(Gene fazlaca gaza geldim )
Yanında bol yeşillikli ve ayranla yedim zatenKaratay teyzem ayda yılda bir, bir lahmacuna izin veriyor yanında yeşillik ve ayran ile
Tebrik ederim kilo vermişsin saracım durmak yok devamTeşekkür ederim canım benim 88 direncini kırdım sonunda
Kimmiş almak istediğinHesabımı kitabımı yaptımtakima almak istedigim arkadaşlarımı belirledim tahmin ettiğim gibi giderse kazanmama ihtimali yok kırmızi takımın
Bende tebrik ederim kendini nasıl hissediyorsun, hayatında neler değişti, çevre nasıl tepkiler veriyorYanında bol yeşillikli ve ayranla yedim zaten
Benim diyetisyenim iki tane yede izin veriyor
Güzel bir sütlü tatlı olabilir meselaOluuuuur
Evet siparişleri alayım kızlar ne yememi istersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?