- 30 Kasım 2014
- 29.946
- 132.161
- 798
evet biraz açık. burunda et var sanırım. hani öyle derler yaLimonlu kekik çayı öneririm canım
Kuruluktan da olabilir gerçi
Gece ağzın açık mı uyuyorsun acaba benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biraz açık. burunda et var sanırım. hani öyle derler yaLimonlu kekik çayı öneririm canım
Kuruluktan da olabilir gerçi
Gece ağzın açık mı uyuyorsun acaba benim gibi
Merkezi ısıtma cnm ekimde başlarlarÇok soğuk, şimdiden kombi yakılmaz ki yaa
Limonlu kekik çayıUfff bende de yutkunurken acıma başladı. Kulağıma da vuruyor. Kiraz sapı demledim şimdi![]()
Merkezi ısıtma daha ekonomik benceMerkezi ısıtma cnm ekimde başlarlar
Kaç lira ödicez tabi bilemiyorum Allah yardımcımız olsun
2 gece daha böyleymiş sonra 10 derece üstü
Limonlu kekik çayı![]()
Bende de var canım bu soğuk günlerde ve kalorifer yanında çok kuruyor acıyor sıvı şeyler tüketince geçiyor gün içindeevet biraz açık. burunda et var sanırım. hani öyle derler ya
Merkezi ısıtma daha ekonomik benceçok iyi. Biz şimdilik giyiniyoruz bakalım
![]()
Pastelfitim sadece adimlari hesaplayacagimZipzip- kaptanım squat bölgesel olarak mı hesaplanıyor
Bu hafta inşallah biz kazanırız kaptanımAteşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsunSana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizdeBu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık
sara_28
pastelfit
@Tutku44
@North River
@Bal0ncuk
@Kinoalihatun
fesang
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun şifa olsun kas enerji olsun balım![]()
Allah kolaylık versin canım düğününüz hayırlı olsun canımAmin saracığım
Dizim eskiye göre gayet iyi, ağrı var lakin ilaç içecek kadar deyil.
Bugün kınamız var, haftaya düğün, düğünden sonra nasip olursa aranıza katılırım.
Burda düğünler biraz şatafatlı ve uzun sürüyor, düzenimiz olmuyor, uzaktan misafir filan geliyor.
Birazdan torunlar bana gelecek, kızım kuaföre gidecek, bir kahve içtim sakince, birazdan kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini kaldırmam lazım
3 cimcime, 3 erkek, 1 ben anca yetişiriz.
Burda düğünler 5 te başlıyor, 12 de bitiyor, çok yorucu oluyor
Seni hep böyle görmek isterim![]()
Benim menüm biraz karışık oldu bugün ama yarın toparlayacamAksama bamya salata düşünüyorum temizlensin bağırsaklar
Benim kızlar siz ne yiyceksiniz şimdiden diyverinde cisli karbonlu yiyeceklerse yol yakınken acamda kollarımı durdurayim sizi
sara_28
pastelfit
@Tutku44
@North River
@Kinoalihatun
@Bal0ncuk
fesang
Oyy bisküvili pasta24.09.2022 menüm
Sabah 11.00
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İnce bir dilim kaşar peyniri
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle 15.30
Bir kase patates salatası
Bir kase turşu kavurması
Bir dilim peynirli börek
Bir dilim bisküvili pasta
Şekersiz çay
Akşam
Yok
Su 3 litre spor 5067 adım
Fitt_anne
Zipzip-
Eki Görüntüle 3134959
O zaman yazmayalım mi kuzumPastelfitim sadece adimlari hesaplayacagim
Spor puani hesaplamaya gerek yok![]()
Çok şükür iyiyim askitom telefon yapıldı aldım siz NASILSINIZaypare ackerman nasılsın meleğim
Oh ne güzel Allah içine sindirsin canımÇok sevindim. Beklediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallah
Yedim valla. Şimdi isimlerini vermeyeyim de gözüm de karnım da doydu
Sen nasılsın?![]()
Pastelfitim sadece adimlari hesaplayacagim
Spor puani hesaplamaya gerek yok![]()
Minik sıkıntılar kaldı. Bol bol bitki çayı içiyoruz canımdi mi
İyileştiniz mi cnm naptınız