Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-24-22-43-17-555_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-09-24-22-43-17-555_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
Ateşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz 💪💪💪
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsun😍 Sana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizde 💪💪 Bu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık 💪💪💪👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
sara_28 sara_28
pastelfit pastelfit
@Tutku44
@North River
@Bal0ncuk
@Kinoalihatun
fesang fesang
Bu hafta inşallah biz kazanırız kaptanım 😉
Afiyet olsun şifa olsun kas enerji olsun balım😍😍
Teşekkür ederim kaptanım ❤️
Amin saracığım
Dizim eskiye göre gayet iyi, ağrı var lakin ilaç içecek kadar deyil.
Bugün kınamız var, haftaya düğün, düğünden sonra nasip olursa aranıza katılırım 🥰.
Burda düğünler biraz şatafatlı ve uzun sürüyor, düzenimiz olmuyor, uzaktan misafir filan geliyor.
Birazdan torunlar bana gelecek, kızım kuaföre gidecek, bir kahve içtim sakince, birazdan kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini kaldırmam lazım
3 cimcime, 3 erkek, 1 ben anca yetişiriz.
Burda düğünler 5 te başlıyor, 12 de bitiyor, çok yorucu oluyor
Allah kolaylık versin canım düğününüz hayırlı olsun canım ❤️
Seni hep böyle görmek isterim🥰
😘😘😘😘😘😘😘
Aksama bamya salata düşünüyorum temizlensin bağırsaklar😬🙈😁
Benim kızlar siz ne yiyceksiniz şimdiden diyverinde cisli karbonlu yiyeceklerse yol yakınken acamda kollarımı durdurayim sizi😰😁
sara_28 sara_28
pastelfit pastelfit
@Tutku44
@North River
@Kinoalihatun
@Bal0ncuk
fesang fesang
Benim menüm biraz karışık oldu bugün ama yarın toparlayacam 😉

24.09.2022 menüm
Sabah 11.00
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İnce bir dilim kaşar peyniri
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle 15.30
Bir kase patates salatası
Bir kase turşu kavurması
Bir dilim peynirli börek
Bir dilim bisküvili pasta
Şekersiz çay

Akşam
Yok

Su 3 litre spor 5067 adım

Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-

IMG_20220924_222010.webp

Bugün arkadaşa bebek görmeye gittik ikramları geri çeviremedim bende akşam yemek yemedim Fitt_anne Fitt_anne kaptanım adımları tamamlayamadım bugün kusura bakma olurmu yarın telafi edecem bugün çok feci yağmur yağdı akşama kadar o yüzden yürüyüş yapamadım evdede anca bu kadar oldu 😔

24.09.2022 menüm
Sabah 11.00
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İnce bir dilim kaşar peyniri
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle 15.30
Bir kase patates salatası
Bir kase turşu kavurması
Bir dilim peynirli börek
Bir dilim bisküvili pasta
Şekersiz çay

Akşam
Yok

Su 3 litre spor 5067 adım

Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 3134959
Oyy bisküvili pasta 🤤

Çok sevindim. Beklediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallah 😻

Yedim valla. Şimdi isimlerini vermeyeyim de gözüm de karnım da doydu:KK45:

Sen nasılsın?😻
Oh ne güzel Allah içine sindirsin canım 🥰ben iyiyim çok şükür iş güç her zamanki gibi çok öpüyorum 😘😘

Back
X