Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım

Bilmem bana çok kızdı kırmızı takim abla
Haklı degilmiler bende sanirim kızdım heryere yazmissiniz şifre istiyorum diye,bide cikolata kilo yaparmi nedemek yaa yapar tabi yapmasa burda isimiz ne
Heee bu arada bende kirmızı takimdanim

Haklı degilmiler bende sanirim kızdım heryere yazmissiniz şifre istiyorum diye,bide cikolata kilo yaparmi nedemek yaa yapar tabi yapmasa burda isimiz ne
Heee bu arada bende kirmızı takimdanim
Biliyorum evet Nutella şifresi istedim bursa yeniyim abla adım Hatice kusura bakmayın çikolata değil şifresi lazım aslında komik giriş yaptım sayfaya haklısınız aslında

Sende ben gibi üst var alt yok . Ama verirsen maşaallahlı hatun olursun .

Sende de üst yok alt var . Sende verirsen harika olursun .
Kızlar o kadar aman aman kilonuz yok ama gidince fısktık olacaksınız
Cansın balsın agzin bal yesin ama tartiya yansimasin Valla söylediginiz hersey motive oluyor bana Allah razi olsun kuzum Iyiki tanidim sizi...

9 ekim menüsü

Sabah 9 civari
Peynirli tavada yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
3 4 zeytin

13.00 turk kahvesi 3 kare bitter

16.30
1 tabak kereviz yemeği
1 dlm ekmek
2 3 yk yogurt

22.30
1 bardak süt

Adimlarda hafta degismis ben bakana kadar. Aylik olandan dünkü nü seçtim.
5805

fantastikaaa Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20211010-155758.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
Afiyet olsun canım

Gecmis olsun Allah sifa versin canim

Cok gecmis olsun cnm. Bizde gecirdik yakin zamanda öyle atesli geceler. Allah tüm yavrularimizi korusun. Onlar hasta olunca hicbirseyden zevk alinmiyor

Cok gecmis olsun cnm. Bizde gecirdik yakin zamanda öyle atesli geceler. Allah tüm yavrularimizi korusun. Onlar hasta olunca hicbirseyden zevk alinmiyor
Ateşten çok korkuyorum. Her saat başına alarm kurdum ama odamda yatamadim. Buyuk kizin yatağının kenarina kivrildim ama zaten hep alarmlardan önce kalktim.. buyuk kizimin havale geçmişi var gözümün önünden gitmiyor

Sende de üst yok alt var . Sende verirsen harika olursun .
Kızlar o kadar aman aman kilonuz yok ama gidince fısktık olacaksınız
İnslalah canım daha önce başardım bu seferde başarırım inslalh
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…