Ben kırmızı takimim o nolcak pekiBen mavi takımı tutuyorum arkadaşlar
Bilmem bana çok kızdı kırmızı takim ablaBen kırmızı takimim o nolcak peki
Haklı degilmiler bende sanirim kızdım heryere yazmissiniz şifre istiyorum diye,bide cikolata kilo yaparmi nedemek yaa yapar tabi yapmasa burda isimiz neBilmem bana çok kızdı kırmızı takim abla
Biliyorum evet Nutella şifresi istedim bursa yeniyim abla adım Hatice kusura bakmayın çikolata değil şifresi lazım aslında komik giriş yaptım sayfaya haklısınız aslındaHaklı degilmiler bende sanirim kızdım heryere yazmissiniz şifre istiyorum diye,bide cikolata kilo yaparmi nedemek yaa yapar tabi yapmasa burda isimiz ne
Heee bu arada bende kirmızı takimdanim
Cansın balsın agzin bal yesin ama tartiya yansimasinSende ben gibi üst var alt yok . Ama verirsen maşaallahlı hatun olursun .
Sende de üst yok alt var . Sende verirsen harika olursun .
Kızlar o kadar aman aman kilonuz yok ama gidince fısktık olacaksınız
Menümü üste ekledim kaptanim8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @Nefesimmmsin @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa Amine Busra @bluegreeneyes @Tostombalakanne @Migim @Zeynebim2020 @klbk33 aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1
Afiyet olsun canım9 ekim menüsü
Sabah 9 civari
Peynirli tavada yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
3 4 zeytin
13.00 turk kahvesi 3 kare bitter
16.30
1 tabak kereviz yemeği
1 dlm ekmek
2 3 yk yogurt
22.30
1 bardak süt
Adimlarda hafta degismis ben bakana kadar. Aylik olandan dünkü nü seçtim.
5805
fantastikaaa Cordelia
Gecmis olsun Allah sifa versin canimSelam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım
Ben değilim ki
Yigidin mali meydandadir. Benim gibi cesaretli olcaksin. O fotoda ben 99 falandim. Bir iki hafta önceysiydi sanirim.Olur da 55e düşersem bende bir foto atarim buraya
Cok gecmis olsun cnm. Bizde gecirdik yakin zamanda öyle atesli geceler. Allah tüm yavrularimizi korusun. Onlar hasta olunca hicbirseyden zevk alinmiyorSelam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım
Ben ne hallerden geldim ah bir bilsenOlur da 55e düşersem bende bir foto atarim buraya
Afiyet olsun canim ❤9 ekim menüsü
Sabah 9 civari
Peynirli tavada yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
3 4 zeytin
13.00 turk kahvesi 3 kare bitter
16.30
1 tabak kereviz yemeği
1 dlm ekmek
2 3 yk yogurt
22.30
1 bardak süt
Adimlarda hafta degismis ben bakana kadar. Aylik olandan dünkü nü seçtim.
5805
fantastikaaa Cordelia
Tamam canim yarin eklerken duzenlerim listeyiMenümü üste ekledim kaptanim
Ateşten çok korkuyorum. Her saat başına alarm kurdum ama odamda yatamadim. Buyuk kizin yatağının kenarina kivrildim ama zaten hep alarmlardan önce kalktim.. buyuk kizimin havale geçmişi var gözümün önünden gitmiyorCok gecmis olsun cnm. Bizde gecirdik yakin zamanda öyle atesli geceler. Allah tüm yavrularimizi korusun. Onlar hasta olunca hicbirseyden zevk alinmiyor
İnslalah canım daha önce başardım bu seferde başarırım inslalhSende de üst yok alt var . Sende verirsen harika olursun .
Kızlar o kadar aman aman kilonuz yok ama gidince fısktık olacaksınız
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinSelam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım
Kaçtan kacaBen ne hallerden geldim ah bir bilsen
En yüksek 115 gördüm. Şuan 73 civariKaçtan kaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?