Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah korusun cnm. Atesten bende cok korkuyorm. 4 saatte bir ilac verirsen bisey olmaz Allahin izniyle cnm. Her 4 saatte bir birinde calpol dier 4. Saatte dolven ver. Atesi olmasa bile bugün calpole 4 saat arayla devam et. Kac yasindaydi senin ufaklik?

Ates var zaten devam ediyorum. Evet dönüşümlü veriyorum. Hatta 3.5 saat olunca verdim bugun çünkü çok inliyor bakışları sabitleşiyor. 20 aylik

Ates var zaten devam ediyorum. Evet dönüşümlü veriyorum. Hatta 3.5 saat olunca verdim bugun çünkü çok inliyor bakışları sabitleşiyor. 20 aylik
Koydurursa islak pecete koy basina koltuk altina cnm. Banyoya da sokabilrsin ama basini islatma. Sadece vücuduna ilik dus aldir. Basi yikamak atesi artiriyor cünkü. Antibiyotik basladi mi?

Koydurursa islak pecete koy basina koltuk altina cnm. Banyoya da sokabilrsin ama basini islatma. Sadece vücuduna ilik dus aldir. Basi yikamak atesi artiriyor cünkü. Antibiyotik basladi mi?
Bunu soylemen iyi oldu canim cok sagol, Allah razı olsun bezle sildim hep ama basinida siliyodum. Buyuk kizimi sadece 1 kez duşa soktum ve 1saat sonra havale gecirdi kendimi suçladim hep

Eklentiler

• received_1313212042209509~2.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20211008_225900_N.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
Bunu soylemen iyi oldu canim cok sagol, Allah razı olsun bezle sildim hep ama basinida siliyodum. Buyuk kizimi sadece 1 kez duşa soktum ve 1saat sonra havale gecirdi kendimi suçladim hep
Dogru bilinen bazi yanlislarimiz malesef oluyor cnm. Kendini suclaman yanlis olur. Insan cocugunun kötülügünü ister mi hic. Bazen ne yaparsak yapalim kaderin önüne gecemeyiz. Olacakla ölecege care yok sözünü de bu yüzden söylemis atalarimiz. Benimki de 3 gün falan cok hastaydi ayni seninki gibi. 3. Günden sonra yavas yavas toparladi. Sadece öksürügü kalmisti. Onun icinde bisolnatur surup önerdi doktor arkadaslardan biri. O da öksürügünü yatistirdi. Simdi iyiyiz cok sükür. Seninki de bikac güne iyilesir cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…