Tanıdığımdan beri 38 hiç artmadı38 canim
Ters armut oluyorsun sende
Ulan 1983 dogumluyum napayim 40mi diyimTanıdığımdan beri 38 hiç artmadı
Ters armut oluyorsun sende
Yok artikNazar ettiniz bak daha paylaşım yapamıyorum 1.521 de kaldı
Kız GBT dedin elimdeki soğan poşeti yere düştü soğanlar yere saçıldıSadece instegram olsa iyi GBT ni bile çıkarttım
Kız GBT dedin elimdeki soğan poşeti yere düştü soğanlar yere saçıldı
Ayıp ettin bacım dur vereyim
Ayıp ettin bacım dur vereyim100 mt ilerden sağa dön sonra arkana bakmadan yolun sonundaki ışığa doğru devam et orda beni goreceksin
Amin inşallah ben kilo vermeye çalıştıkça kilo alıyorum aksı gibi 101 kilodan düştüm 94 şimdi de hasta oldum yarın randevuda Dr ne diyecek bakalım 90a düşsen yeterli dedi onu bile başaramadımRabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım bende senin gectigin yollardan geçtim ama.ben tüp bebek tedavi öncesi 8 ayda 27 kilo verip sonra başlamıştım senin kilon varken tedaviye başlamışsın bu kiloların üzerine iğneler ilaçlar dahada kilo yapacak keşke önce kilo verip sonra tedaviye baslasaydin daha sağlıklı olurdu hakkında hayırlısı olsun insAllah pozitif sonuc alırsın rabbim yardimcin olsun emeklerini boşa çıkarmasın
Ozelin açık değil bacim
Eksini gördüm cok sevindim cnmKaptanım dayanamadım tartıldım bugün ve sonuçtan çok şaşkınımMefkurem
Ellerine saglik cnmİyi Pazarlar Yıldızlar Takımı
9 Ekim Cumartesi Spor Listeleri ve MasterFit yarışmasındaki son durum :
Kırmızı Takım : 133.498 Adım
Mavi Takım : 115 164 Adım
Mavi takımda bir bildirim eksik şuan.
9 Ekim Cumartesi Günü Parlayan Yıldızlar
@sena zeynep
E Elif_Eylul
Cordelia
@Pikachu_
@aypare-
Ve bütün takım çünkü neredeyse tüm takım 12.000 adım attı.
Spor yapan herkesi tebrik ediyorum harikasınız.
MasterFit 4. Etap Spor Yarışması Sıralama Üye Adı Takım 09 Ekim Cumartesi spor puanı 09 Ekim Cumartesi Adım puanı 1@sardunya1038 Kırmızı 1.253 12.000 2madamhd Kırmızı 1.211 12.000 3askrhpozitif Kırmızı 1.201 12.000 4@Prensininannesi Kırmızı 1.216 12.000 5@masal3487 Kırmızı 573 5.739 6@Tutaste53 Kırmızı 797 7.973 7@Nefesimmmsin Kırmızı 1.221 12.000 8Cordelia Kırmızı Sarı 2.044 12.000 9@Ayyulduz Kırmızı Sarı 1.178 11.786 10@Pikachu_ (Çikolatam) Kırmızı Sarı 2.009 12.000 11E Elif_Eylul Kırmızı Sarı 2.156 12.000 12Mefkurem KırmızıKaptan 1.211 12.000 13@Aijoo Mavi 14@aypare- Mavi 1.409 12.000 15@klbk33 Mavi 284 1.642 16@bluegreeneyes Mavi 571 5.718 17@Migim Mavi 1.307 12.000 18@Tostombalakanne Mavi 1.224 12.000 19@Zeynebim2020 Mavi 1.302 12.000 20fantastikaaa Mavi Kaptan 1.203 12.000 21@Umutumut82 Mavi Sarı 1.206 12.000 22@sena zeynep Mavi Sarı 2.300 12.000 23@Zipzip- Mavi Sarı 1.202 12.000 24@Elisa83 Mavi Sarı 600 6.004 25@eceboce Yarışmıyor 680 6.800
Dün 2 kişi haric es vermedikTebrik Ederim kızlar
Kırmızı takımla aramızdaki fark çok yok gibi daha çok dikkat etmemiz lazım
Ben pek mutlu degilimBilmeeeemTartilmista olabilirim belki de tartilmamisimdir
Sinavinda basarilar Allah yardimcin olsun cnmSelam kızlar nasılsınız napiyosunuz hafta sonu misafir vardı giremedim yeni gittiler.
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia kaptanlarim üstümde çok emeğiniz var hakkınızı asla odeyemem ben biraz müsade isticem sizlerden. Sınavlar var önümde çalışmam lazım. Böyle yetisemiyorum belkide bu doğru bir karar değil ama buraya pek giremiyorum. Eğer ilerde kabul edersniz sınavlardan sonra tekrar gelmek isterim. Hepinizi cok seviyorum hepiniz ve diğer bütün arkadaşlarım çok değerlisiniz benim için. Tek tek etiket yapamicam. Umarım herkes istediği kiloya düşer bende dahil. Sizleri seviyorum kendinize cokkkk iyi bakın Allah'a emanet olun.
Cocuklar vardi biraz önce gittiler cnmKaptanım nerelerdesin gözlerimiz seni arıyorMefkurem
Bence elmasin cnmElmamiyim ben?
Eki Görüntüle 2930806
Sende armutsun :))Ahanda böyle birşeyim
BendeeeeeZayıf halimi çok özledim yanlızkilo verince vücut tipinin pek bir önemi kalmıyor her türlü incecik zarif görünüyorsun
Benim şu andaki kilom senden fazla cnmBana o kdr uzak geliyorki. Zaman zaman cok olumlu bakiyorum olacak diyorum. Kimi zamanda bi buhrana kapiliyorm. Insallah desteginizle eski halime dönerim cnm
Allah şifa versin busracimSelam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım
Aaa o özel hâla kapalimi beOzelin açık değil bacimherşeyi buraya serdik Instagram bari ortalık malı olmasın
Aynen ablacim. Insallah dirayetimiz devam eder. Yaza kilo mevzusunu halletmis olurumEksini gördüm cok sevindim cnmcumaya daha da güzel olucak insallah
Ellerine saglik cnm
Dün 2 kişi haric es vermedik
Ben pek mutlu degilim
Sinavinda basarilar Allah yardimcin olsun cnm
Cocuklar vardi biraz önce gittiler cnm
Gecmisi okudum simdi adimlara baslicam :)
Bence elmasin cnm
Alt tarafin inceymis
Sende armutsun :))
Bendeeeee
Benim şu andaki kilom senden fazla cnm
Ama ne geçmişi ne gelecegi düşünüp kendimizi yormayalim
Bugünü düşünüp elimizden geleni yapalim
Zaten bi bakmışız aylar geçmiş, vazgecmezsek bi sürü kilolar vermiş oluruz
Allah şifa versin busracim
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah toparlarsınız biran önce Rabbim hayırlı şifalar nasip etsinSelam. Geçmişe bakamiyorum. Dun aksam acildeydik. Bebeğin enfeksiyon cigerlere inmiş. İlaclari degistirdik eve geldik bu sefer ates basladi. Bütün gece cayir cayir yandi yavrum inledi durdu. Hâla da ateş var. Sabahta birsz ben uyudum eşim takip etti. Ancak kahvalti yaptik, biraz ortalığı sildim camasir suyuyla. Gün icinde dünkü menümü paylaşacağım
Breeeee kaptan hey şist ne diyosun700 le adimlara basliyorum
Sen elmasın ama meleksin.Elmamiyim ben?
Eki Görüntüle 2930806
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?