Eksik bildiirim yapana ceza verebiliriz 4 hafta yarislara katılmama gibi..Ozaman bireysel sadece günlük adı altında burda motive olamaya çalışalım sadece sorumluluğumuz kendimize olsun ablacım .Takım da ve yarışmada isen diğer arkadaşlarınin da vebaline giriyosun .Beni yarışmak ve kazanma hırsı motive ettiği için burdayım zaten tek yapabilsem yarışa katılmadan vermeye çalışırım yarış dizginliyor .Benim gibi arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum .Kilo bildirimi olmayınca yarismada olup da aktif olmayınca takimin da olmanın bı numarisi yok yani
Teklif ediyorum @Zipzip_Canim diyet gruplarındaki kuralları uygulumays alalım gerekçesiz bildirim yapmiyan diskalifiye olsun ve deneme süresi olsun gb
kaptancim motivasyonu kaybetme birbirimizi yarışıyoruz sende vereceksin kilonu :) bende mi var sorun. sorunum varsa söyleyebilirsin...Kaptancığım kuraları guncelemek gerekiyor bence..gelemiyen arkadaşın bı şekilde bilgi vermesi gerekir yarışma da menüsü kilo bildirmeyine ceza uygulanmalı. Kisi uygun olmadigi zaman zaten o hafta yarışa katılmama hakkı var katilipta sorumluluklarini yerine getirmemesi yarışa ve takıma değer vermemesinden.Acikcasi yalandan yarışıyoruz.Ben motivasyonumu kaybettim bu hafta..
Yağ coze yatiririm valla kizdirmasinlar benibenmde kendimden beklentim çok büyük
ama kilolarım peşimi bırakmıo
anlaşmalı boşanamıoruz
İnşallah öyle olur,en büyük hastaneymiş dün dinledim tv'de.Aylardır titizlikle çalıştıklarını biliyorum .Vatana millete hayırlı olsun ne diyelim
Çok teşekkürler kuzum sağol,sende iyi ki varsın bende seni seviyorum kuzum sağolHanimKelesimiGetir ablacim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere iyi ki varsın seni seviyorum
yani katılıyorum evet eğer gruptaysak bence herkes sorumluluk bilmeliOzaman bireysel sadece günlük adı altında burda motive olamaya çalışalım sadece sorumluluğumuz kendimize olsun ablacım .Takım da ve yarışmada isen diğer arkadaşlarınin da vebaline giriyosun .Beni yarışmak ve kazanma hırsı motive ettiği için burdayım zaten tek yapabilsem yarışa katılmadan vermeye çalışırım yarış dizginliyor .Benim gibi arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum .Kilo bildirimi olmayınca yarismada olup da aktif olmayınca takimin da olmanın bı numarisi yok yani
Teklif ediyorum @Zipzip_Canim diyet gruplarındaki kuralları uygulumays alalım gerekçesiz bildirim yapmiyan diskalifiye olsun ve deneme süresi olsun gb
amerikanın oyunlarına gelmedim gaptanımYağ coze yatiririm valla kizdirmasinlar beni
Diyetle alakalı motivasyonumu yitirmedim balım asayiş Berkemalkaptancim motivasyonu kaybetme birbirimizi yarışıyoruz sende vereceksin kilonu :) bende mi var sorun. sorunum varsa söyleyebilirsin...
vermek istemeyenler kendileri bilir.. biz kilo vermek için burdayiz...
Kaptancığım seni işine bak hallolur bisekildeFitt_anne su an burayı okuyorum ama kafami cok fazla buraya veremiyorum persembe gününü atlatirsam daha fazla ilgilenebilirim
Göbek olsa iyi içine çekersin peki ya basenYok ablacim yemediginde yağ yakiyorsun özellikle Ayşegül coruhlu gece açlığına çok önem veriyor . Ama son yapılan çalışmalarda ife kadınlarda çok sıcak bakmamaya başladılar puff her şey sıkıntı valla en güzeli yiyin gobegimizle mutlu olalaim ahaha
Negzel bir kaptan kalp kalp kalpDiyetle alakalı motivasyonumu yitirmedim balım asayiş Berkemaltakım kaptanlığı takıma motive etme birlikte ne yapabiliriz motivasyonunu yitirdim
Harika dişli asılan bir rakipsin bayılırım böyle rakibe daha ne olsun
Seni fanusa koymam lazım cumaya kadar başka yolu yokyani katılıyorum evet eğer gruptaysak bence herkes sorumluluk bilmeli
ben mesela bildirim yapamacağım zaman kendim takılıorum burda
kimseyi zor durumda bırakmıorum
ceza verilebilir
amerikanın oyunlarına gelmedim gaptanım
Perşembe ne var zıpzıpımFitt_anne su an burayı okuyorum ama kafami cok fazla buraya veremiyorum persembe gününü atlatirsam daha fazla ilgilenebilirim
Tayt büyük kurtarıcı ondada:)Göbek olsa iyi içine çekersin peki ya basen
ama cumadan snra takımından cıkar beniSeni fanusa koymam lazım cumaya kadar başka yolu yok
Okulda giyemiyorum ki kaptanımTayt büyük kurtarıcı ondada:)
Kaç günlüğüne geliyorama cumadan snra takımından cıkar beni
pazartesi korkunç tabloyla geri dönebilirim
kocam geliyor
Ben kocaminkini takıyorumalyansıma girene kadar kilo verecem
2 cnm ama mesela ben ayrı kendime bişi yaptığımda zaten 2 haftada bir geliyorum neden böyle yapıyorsun diyorKaç günlüğüne geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?