He o da öyle diyodurobot alsn enişte sana
daha cok yağ yakarsınHe o da öyle diyodubenden ala robot mu var evin bütün işi bitiyo karın tokluğuna şimdi de diyetteyim aç aç çalışıyom
daha cok yağ yakarsın
benmde yk robotum kızdemi bak ne güzel kendi yağını yakan çevre dostu robot
Bi ben kaldım robotu olmayan sanıyodumbenmde yk robotum kız
yk ben robotun süpürmesini silmesini sevmiorum yüzeysel yapıyorBi ben kaldım robotu olmayan sanıyodum
O zaman bana göre değilmiş zatenyk ben robotun süpürmesini silmesini sevmiorum yüzeysel yapıyor
ama yinede rahatlık tabi ama işte temizlik takıntısı olanlar için pek iç açıcı temizliği yk
bide ben yeni evliyim 4 senem bitti 5e girdim normal süpürgeme onca para verdimvalla herif kovalar beni
Kuzu ya ultrasonu dışardada çektirebilirsin istek kağıdı alarak.Hastaneden cikiyorum simdi kan verdim boyun için ultrason verdi ama tarihi cok uzak yarın doktorla konusacagim
Baloncukum aşkım bitanem hayatım bu neeeherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
3 ekim pazartesi
sabah
1 açık çay
1 çikolata
öğlen
evden yemek getirmeye fırsatım yoktu getirememiştim beebden dolayı
ondan bi çizi aldım biskivi
1 sade kahve
akşam
1 salkım üzüm
1 kase yoğurt
2 lt su
pastelfit
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın kaptanim
Günaydın ablacim
Günaydın kaptanim
Günaydın fesangim
Ayağına sağlık canım.
bence o çikolata ve biskivi zaten 3 porsion yemekle eşitBaloncukum aşkım bitanem hayatım bu neeeBeyin gelince yemeden içmeden mi kesildin Bi de üstüne adım atmışsın
Teşekkür ederim kaptanım
Ayağına sağlık canım.
Çok iyi yapmışsın , ben de 4 sene önce aldım direksiyon dersi, o zaman ehliyetim 20 yıllıktıama ben sadece sokak arasında zar zor gidiyordum. 2 saatten 5 derste İstanbul şöförü yapmıştı hocam beni kulakları çınlasın
Aman hayatım, sağlıklı atıştırmalık ye. O şekerler çok fenabence o çikolata ve biskivi zaten 3 porsion yemekle eşit
işte dün mecbur kaldım yemek getirmedm annem yoktu kızıma yetiştimAman hayatım, sağlıklı atıştırmalık ye. O şekerler çok fena
Günaydın canım bugün nasılsınGünaydınhayırlı sabahlar
İyiyim canım biraz boğazım yoruldu sen nasılsınGünaydın canım bugün nasılsın
iyiyiz vnmHerkesle iyidir inşallah kızlar geçmişe bakamadım
Benim derslerim çok yoğun bugün doğru düzgün bakamadım.iyiyiz vnm
bugün pek kmse yok
sessizlik hakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?