Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-05-21-17-15-469_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-10-05-21-17-15-469_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    15 KB · Görüntüleme: 21
Ferritin icin 0.5 gibi bir deger yazıyor canim
Saclarimda dökülme yok ama saclarim hep azdi
Yarin sabahtan kan ilaclarini kullanacagim 2 hafta sonra yine gideceğim

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim♥️he
aaaa kan değerlerin acayip düşük :KK57: aklında olsun sadece demir hapıyla olmaz. sabahları mutlaka 1 yumurta yiyeceksin. ve hergün 1 öğünün kırmızı et (ister haşlama, köfte vs farketmez) ve salata olacak. bunun yanında çay ve kahveyi kesmen gerekli. yoğurt, ayran ve sütü de pek kullanma bu ara. bunlar demirin emilimini engelliyor.
beslenmeyle sıkı şekilde desteklemezsen değerlerin sadece hapla düzelmez.

çok şaşırdım ama ne kadar düşmüş öyle.
kan hapı ne verdi?

sayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
hakkında ne iyiyse o olsun canım. herşey de vardır bir hayır. olanda da olmayanda da...
doktora gitmiyorsunuz artık değil mi saracım?

Ben de artık psikolojik mi bilmiyorum şiş hissediyorum
bugün de bozdum. yarın da nasıl olacak bilmiyorum. doktor işim var. birşey götürmeyeceğim.
ya ben diyete başlayınca belli bir süre sonra bazı yemekler bana itici geliyor. sonra patlama yaşıyorum.

bugün de bozdum. yarın da nasıl olacak bilmiyorum. doktor işim var. birşey götürmeyeceğim.
ya ben diyete başlayınca belli bir süre sonra bazı yemekler bana itici geliyor. sonra patlama yaşıyorum.
İşte o patlama meselesi beni de korkutuyor çünkü öyle böyle olmuyor benim patlamalar

05 Ekim 2022

sabah 09.00
4 parmak kadar börek, 2-3 çatal peynir, 3 zeytin, 3 etiform, domates

öğlen 12.30
5 parmak kadar börek, 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği, 3 yk ev yoğurdu, 2 yk ev yapımı granola, 1/2 dilim tbe

ara 16.00
1 etiform, 6-7 fıstık, 1 hurma, 1 kuru kayısı

akşam 19.00
kıymalı taze fasulye, 5 yk pilav (basmati), salata, 2 yk yoğurtlu meze, 2 yk yoğurt, 2 yk granola

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
hımm biraz tahıl ağırlıklı olmuş kuzum

Back
X