Tamam pastelim sana geçti zaten sarı takımı da seçtim ben hadi oldu bitti hayırlı olsun
Ah hayır ya
Yarin sabah ilacimi icerken yazayım ama sen okulda olursunAh hayır yaşimdi çay içiyorum zaten bir saat beklemem lazım
Artık cumartesi günleri okula gitmiyorum canımcımYarin sabah ilacimi icerken yazayım ama sen okulda olursun
Teşekkür ederim canım İngilizce ögretmeniyim.Hoşgeldin canım hayırlı kandiller. Ne öğretmenisin?
Hoşbuldum canım teşekkür ederimİnşallah kız
Hoşgeldin
Canım bugün baya yorucu oluyor 9 saat ders bide nöbet yanımda ara ögüne uygun bir şey yoktu.Afiyet olsun canim kilona göre yediklerin az değil mi ara ogun mu ekleseydin
Ben de reelde Arapça öğretmeniyim ama kalpte ve tipte İngilizceTeşekkür ederim canım İngilizce ögretmeniyim.
Okulada baslamissin hayirli olsunCanım bugün baya yorucu oluyor 9 saat ders bide nöbet yanımda ara ögüne uygun bir şey yoktu.
Iyi olmus canim cumartesi günleri dinlenirsinArtık cumartesi günleri okula gitmiyorum canımcım
Yok cnm uzun bi süre katilamiyacamNefesimmmsin canım katılacak mısın bu hafta yarışa
Evet canım ya kendimi çok değişik hissediyorum 11 yıl sonra ilk defa cumartesi günleri çalışmayacağımIyi olmus canim cumartesi günleri dinlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?