Çok doğruNe su içtim ne yürüyüş yaptım ha babam yedim anca. Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın kırmızı çiçekler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğruNe su içtim ne yürüyüş yaptım ha babam yedim anca. Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın kırmızı çiçekler
Tabi kiiiiHepimiz için inşallah![]()
Neyse cuma olur öyle şeylerÇok doğru![]()
O zaman güzel bir haftaya başlayalım inşallahTabi kiiii
ben de kalkıp spor yapamadım. çok yorgunum. sadece günlük normal rakamım bu.Kalkamıyorum ben
12yi geçti adım sayarı açalım bakalımO zaman güzel bir haftaya başlayalım inşallah![]()
Ben spor yapamıyorum zaten, aynen günlük koşturmacanın yürüyüşü.ben de kalkıp spor yapamadım. çok yorgunum. sadece günlük normal rakamım bu.
Hahaha iyi geceler minnoşumİyi geceler hanımlar sohbet şahane ama gözler de kilo aldı![]()
İyi geceler kuşumkızlar iyi geceler. ben de azcık dizi bakayım yatarım.
Hadi yat belki uyurken erirUyu hadi![]()
İyi geceler kaptanımkızlar iyi geceler. ben de azcık dizi bakayım yatarım.
İyi geceler canımHahaha iyi geceler minnoşum![]()
Ben hiç soğan koymam, soğanlı da hiç yemedimYesil sogan oldugu icin hic denemedim![]()
Tebrik ederim kuzumHayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar.
@Zipzip- artik ben diyette degilimyaśam tarzım oldu insaallah.
9 aya yaklastim mâlum. Hiç vazgecmedim
boyum 1.63 ya, 63 yeter bana. Sisman görüntüm yok artık. Bazıları şak diye dogum kilolarını verir ama bana zor gelmisti bayağı. Eve gittigimde tartıma sarılmak istiyorum, čok özledim
izinde burada tarti buldugumda, az da olsa vermisim
zaten ben ağır vasıta, ama olsun hep ne diyorum; yavas yavas, sağlıkla, vucudu yormadan, sarkmadan
başarı konusmasi gibi oldu
![]()