Haha iyi eğlencelerSelam beybiler.
Sabah saglikli kahvalti yapildi spora gidildi. Simdi arkadaslarimla gorusmeye gidiyorum. 1-2 bira icebilirimfesang kizmasin.
Su 1ltyi gecti Adim 5000 civari olmustur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha iyi eğlencelerSelam beybiler.
Sabah saglikli kahvalti yapildi spora gidildi. Simdi arkadaslarimla gorusmeye gidiyorum. 1-2 bira icebilirimfesang kizmasin.
Selam canim iyi eglencelerSelam beybiler.
3383
Geçmiş olsun Allah şifa versinCanim kaptancığım oldu ameliyat çok şükür ameliyat iyi geçti sonradan biraz sıkıntı yaşadık kanama, seker yükselmesi oldu ama şuan iyiyiz elhamdülillah.
Neden moralin bozuk canımGünaydın herksse.. Bende moraller hala bozuk
O yüzdrn dün bildirim yapmamşm onu farkettm.. Bu aralar kusuruma bakmayın
07ekim cuma
Sabah
1 yeşil çay
Öğlen
1 kase yoğurt
2 parça tavuk
1 parça tatlı
Akşam
1 kase cacık
Yarm tabak fasulye
2 lt su
Zipzip-
Çok geçmiş olsun canımCanim kaptancığım oldu ameliyat çok şükür ameliyat iyi geçti sonradan biraz sıkıntı yaşadık kanama, seker yükselmesi oldu ama şuan iyiyiz elhamdülillah.
Allah şifalar versin canım benimCanim kaptancığım oldu ameliyat çok şükür ameliyat iyi geçti sonradan biraz sıkıntı yaşadık kanama, seker yükselmesi oldu ama şuan iyiyiz elhamdülillah.
Güle güle kullan canım bende alacam sen hangisini aldın ben xl mi alsam xxl mi alsam kararsızımSelam airfreyer geldi artık sağlıklı beslenme için bir bahanem kalmadı![]()
Harikasın bitanem
Güle güle kullan canımSelam airfreyer geldi artık sağlıklı beslenme için bir bahanem kalmadı![]()
Çocuklar ufak oldufu için Karaca'nın xl modelini aldımGüle güle kullan canım bende alacam sen hangisini aldın ben xl mi alsam xxl mi alsam kararsızım
Teşekkür ederimGüle güle kullan canım![]()
Güle güle kullan canımÇocuklar ufak oldufu için Karaca'nın xl modelini aldımteşekkür ederim
İnşallah istedigin gibi olurKuaföre geldim saçlarımın diplerinden sonrası iğrenç bir renge dönüşmüştü koyultucam şimdi inşallah yine akmaz. Başıma bela aldım boyalı saç benim neyime