- 30 Kasım 2014
- 29.839
- 131.811
- 798
iyi günlerde kullan canımSelam airfreyer geldi artık sağlıklı beslenme için bir bahanem kalmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günlerde kullan canımSelam airfreyer geldi artık sağlıklı beslenme için bir bahanem kalmadı![]()
Zor boya olayı ben de girdim o ise bakalım hayirlisiKuaföre geldim saçlarımın diplerinden sonrası iğrenç bir renge dönüşmüştü koyultucam şimdi inşallah yine akmaz. Başıma bela aldım boyalı saç benim neyime
Sen naptın bakiim?Zor boya olayı ben de girdim o ise bakalım hayirlisi
Geçen sene bulastim kuzum aralara hafif sarılar ama pahalı ya asdfg zamanı yaklaşinca insan bı geriliyor :)Sen naptın bakiim?
aynen fiyatlar çok arttı yaaGeçen sene bulastim kuzum aralara hafif sarılar ama pahalı ya asdfg zamanı yaklaşinca insan bı geriliyor :)
Off üzücü vallaaynen fiyatlar çok arttı yaaben de röfle yaptırdım. dediğin gibi insan geriliyor![]()
![]()
Kaç adım oldu bakimAfiyet olsun canim ❤
Arkadaşın yemeğinin yesilliklerine koptum
Ahah ya şimdi tost yedi yanında bı sürü salata vardı dedim ben onu yerim asdf hem kalmasın hem de nefsim doysun, sıvı detoksu yapıyorum kuzum :) ayran içtim ahahaArkadaşın yemeğinin yesilliklerine koptum
Midye kokoreç sıvısız mı yendi bebeğim :))
Anladım canım sağlıkla mutlulukla kullanÇocuklar ufak oldufu için Karaca'nın xl modelini aldımteşekkür ederim
Aynen canım güzel ve keyifli bir hafta olsun hepimiz içinKendini yorma kesinlikle bitanem kaş yapalım derken göz cikarmayalimben de eskisi gibi stres yapıp kendimi aç bırakmayacağım keyifli bir hafta gecirelim
4330Kaç adım oldu bakim
Gule gule kullan. Arada yorumlarini da yazar misin deger mi degmez mi emin olamiyorum. Ama merak da ediyorum.Çocuklar ufak oldufu için Karaca'nın xl modelini aldımteşekkür ederim
3899 da benim4330
Yürüyüşe gidemedim 2 gundur hava serin
Oh yarasın şifa olsun hahaAhah ya şimdi tost yedi yanında bı sürü salata vardı dedim ben onu yerim asdf hem kalmasın hem de nefsim doysun, sıvı detoksu yapıyorum kuzum :) ayran içtim ahaha
Oh mis valla çok keyifli geçecekAynen canım güzel ve keyifli bir hafta olsun hepimiz için![]()
Kalk yürü hadii3899 da benim