Hoşgeldin canımkızlar merhaba, bende motivasyonumu düşürmeyip bu kilo işini bitirmek adına size katılabilir miyim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımkızlar merhaba, bende motivasyonumu düşürmeyip bu kilo işini bitirmek adına size katılabilir miyim?
Hayırlısı olsun canım kolay gelsinYarın iş görüşmesine cagirildimpart time satış danışmanı olarak. Şartları öğrenmek için görüşmeye gideceğim
![]()
İnşallah canım inşallahOy yerim seni canım kuzum
Tereyağından kıl çeker gibi her şey yoluna girecek inşallah. Gül yüzün solmasın yeter kiestağfurullah olur mu hiç her daim yanındayım.
![]()
Artık böyle ekürim,arızalar başladı bileMinik arızalar başladı motor rektefe edilecek bakım da lazım...
Çok teşekkür ederim canım ekürim sen de iyi bak hanimcima![]()
![]()
Hayırlı olsun inşallah olur çok sevindim.Yarın iş görüşmesine cagirildimpart time satış danışmanı olarak. Şartları öğrenmek için görüşmeye gideceğim
![]()
Canımmm çok sevendim![]()
Çok güzel. Kendim iş bulmuş gibi heyecanlandım. Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.![]()
![]()
Hayırlısı olsun canım kolay gelsin![]()
Hayırlı olsun inşallah olur çok sevindim.
Çok sevindim abla hayırlı olsun. Yurtdışına mı yerleşeceklerKızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
tamamdır, menüleri ve sporumu genelde sabah yazıyorum ben, etiket yaparım size.Hosgeldin tekrardan canim insallah hedefine birlikte ulasiriz
Gunluk menülerinde beni sporlarindapastelfit i etiketleyebilirsin
Bizde seni etiketleriz ara ara sorariz ne yapiyorsun diye![]()
teşekkür ederim.Merhaba wendy bacım
Hoş geldin aramıza.![]()
teşekkür ederim.Hoşgeldin canım![]()
gözünüz aydın.Kızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
Hayırlısı olsun,demek ki kısmet değilmiş,diğer gideceğin yerde inşallah güzel geçer görüşmende.Hepinize çok teşekkür ederim. Ama bugün gitmekten vazgeçtim. Gideceğim yer ile ilgili internette çok fazla olumsuz yorum gördüm. Yine de gitmeyi düşünüyordum ama yarın için başka bir yerden cagirildim. Eşimde benim otobüs kartımı bırakmayı unutmuş. Bende çok heyecanlıyım. Keşke saatler konusunda istediğim gibi bulabilsem çok istiyorum çalışmak
Çok sağol canım,amerika'ya gidecekler iş yerinden birde başka ilden firmalar gidiyor.Çok sevindim abla hayırlı olsun. Yurtdışına mı yerleşecekler
Çok teşekkür ederim sağolun.tamamdır, menüleri ve sporumu genelde sabah yazıyorum ben, etiket yaparım size.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
gözünüz aydın.
Noldu canım ben kaçırdım yapmıştın sankiminerva1988 @Elhan bugünkü desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım. Asla unutmam bu iyiliğinizi
Buraya artık bugün de yazmayayım dedim ama sınav başvurum ile ilgili yine sıkıntı çıktı kızlar bakalım hallolur inşallah. Özelden bu cici hanımların başını baya bir şişirdim hakkınızı helal edin @Elhanminerva1988
Hayırlı olsun ablacımHayırlısı olsun,demek ki kısmet değilmiş,diğer gideceğin yerde inşallah güzel geçer görüşmende.
Çok sağol canım,amerika'ya gidecekler iş yerinden birde başka ilden firmalar gidiyor.
Amerika'ya gezmeye mi ablacımKızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
Çok sağol canımcımHayırlı olsun ablacım![]()
İş için gidiyorlar ortim 5 gün filan kalacaklar herhalde.Amerika'ya gezmeye mi ablacım
Hayırlı sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar kızlar
Merhaba canim Allah kolaylik versin islerindeMerhaba kızlar. Dünden bu yana keyifsiz günler geçiriyorum. İş yerim çok yoğun, mesaiden sonra fazla yük biniyor üzerimebu hafta biraz sıkıntılı geçecek belli. Hala tam olarak toparlayamadım hastalığı, bir yandan onun tatsızlığı var. Huzurluyum, mutluyum ama çok yorgunum a dostlar
![]()
Gözünüz aydin ablacim cok sevindimKızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .