Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar. Dünden bu yana keyifsiz günler geçiriyorum. İş yerim çok yoğun, mesaiden sonra fazla yük biniyor üzerime bu hafta biraz sıkıntılı geçecek belli. Hala tam olarak toparlayamadım hastalığı, bir yandan onun tatsızlığı var. Huzurluyum, mutluyum ama çok yorgunum a dostlar

Canımmm çok sevendim

Çok güzel. Kendim iş bulmuş gibi heyecanlandım. Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.

Hayırlısı olsun canım kolay gelsin

Hayırlı olsun inşallah olur çok sevindim.

Hepinize çok teşekkür ederim. Ama bugün gitmekten vazgeçtim. Gideceğim yer ile ilgili internette çok fazla olumsuz yorum gördüm. Yine de gitmeyi düşünüyordum ama yarın için başka bir yerden cagirildim. Eşimde benim otobüs kartımı bırakmayı unutmuş. Bende çok heyecanlıyım. Keşke saatler konusunda istediğim gibi bulabilsem çok istiyorum çalışmak

Hosgeldin tekrardan canim insallah hedefine birlikte ulasiriz
Gunluk menülerinde beni sporlarinda pastelfit i etiketleyebilirsin
Bizde seni etiketleriz ara ara sorariz ne yapiyorsun diye
tamamdır, menüleri ve sporumu genelde sabah yazıyorum ben, etiket yaparım size.
Merhaba wendy bacım
Hoş geldin aramıza.
teşekkür ederim.
Hoşgeldin canım
teşekkür ederim.
Kızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
gözünüz aydın.

Hayırlısı olsun,demek ki kısmet değilmiş,diğer gideceğin yerde inşallah güzel geçer görüşmende.
Çok sevindim abla hayırlı olsun. Yurtdışına mı yerleşecekler
Çok sağol canım,amerika'ya gidecekler iş yerinden birde başka ilden firmalar gidiyor.

Noldu canım ben kaçırdım yapmıştın sanki

Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı sabahlar gezegenim
Merhaba canim Allah kolaylik versin islerinde
Kızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
Gözünüz aydin ablacim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…