- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Yok be kalislasmaz:)Squat beni korkutuyor ya.. zaten basenliyim ya iyice kalınlaşırsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be kalislasmaz:)Squat beni korkutuyor ya.. zaten basenliyim ya iyice kalınlaşırsa![]()
Hayırlı olsun :)Selam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()
Oyyyy hayırlı olsun tatlımSelam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım ayağına sağlıkVe yine eksik bildirimler;
11 Ekim Salı menüler
Saat 10.00
2 yumurta + 2 yk yulaf unu ile krep,
Yarım avokado,
2 dilim peynir,
Domates, salatalık.
Öğlen 13.30
3 züber,
10 çiğ badem.
Akşam 19.30
Bolca ciğer,
Yanında salata,
1 tam tahıllı lavaş,
Ayran.
Su:2,5 ltZipzip-
60kiloyum
11 Ekim Salı Adımlar
Eki Görüntüle 3144127
14.510 adımpastelfit
2.700
10 ekim pazartesi
14:30
1 tabak etli patetesli, biberli, mantarlı yemek
1 küçük kâse havuç tarator
2 dilim tb ekmek
20:00
1 tabak öğlenki yemek
1 kurabiye
1 çiko
1,5 lt su
2 kupa zencefil, limon
2 kupa kahve
4 kupa siyah çay
Arkadaşla irili ufaklı 7, 8 kavanoz turşu yaptık.
Bugün de patlıcan közleyeceğiz.
Zipzip-
Afiyet olsun hanımlarGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta,,, yeşilçay,,, domates salatalık
Öğle
Haşlama tavuk,,, salata
Ara sade Türk kahvesi
Akşam
Bol salata yoğurt
Kayısılı çay,,, 1 hurma
Su 2.5 litreZipzip-
hayırlı olsun, inşallah mutlu olursunuz.Selam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()
Türk kahvesi ve ceviz bayağı bir iştahını bastırır canımbu saatler benim eziyet saatlerim sanırım, bunun için meyve ya da kuruyemiş vs bişi ayarlayım kendime olmazsa. ya da 3-5 gün dişimi sıkacağım başka çare yok.
tam mesai bitme zamanım, kahve yapsam içilecek zaman değil :) aynen bi ceviz vs gibi bi kuruyemiş alayım ben yanıma.Türk kahvesi ve ceviz bayağı bir iştahını bastırır canım
5327
Hayirli olsun canimSelam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()
5327
Afiyet olsun canim❤
hayırlı olsun canımSelam cumartesi iş hayatına merhaba diyorum inşallah kolay alışırız![]()