Çok sevindim.Günaydın Aşkitom bugün sadece hafif başım ağrıyo , yarına bomba olurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim.Günaydın Aşkitom bugün sadece hafif başım ağrıyo , yarına bomba olurum![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın Aşkitom bugün sadece hafif başım ağrıyo , yarına bomba olurum![]()
Squat beni korkutuyor ya.. zaten basenliyim ya iyice kalınlaşırsaPazartesi günü altı üstü 50 tane squat yaptım ya iki gündür oturamıyorum yasquat beni bozdu
![]()
Dutum 91688 özel bir anlamı var mı ? Yoksa sayı sekansi mi1 çay kaşığı tarçın katıyorum ablacım normal sade kahveye. İnsilüni de ayarlıyo
Öyle mi olur ki acabaSquat beni korkutuyor ya.. zaten basenliyim ya iyice kalınlaşırsa![]()
Su içeyim iyi hatırlattınÇok sevindim.Şu dönemde çok soğuk su içme , çorapsız, terliksiz yere basma. Bol su iç baş ağrına iyi gelir.
![]()
Tutuldu mu tam tutuluyoPazartesi günü altı üstü 50 tane squat yaptım ya iki gündür oturamıyorum yasquat beni bozdu
![]()
Yok ya ben yapıyorum hep pilates dersinde, tık yokSquat beni korkutuyor ya.. zaten basenliyim ya iyice kalınlaşırsa![]()
Kalınlaştırmaz dikleştirirSquat beni korkutuyor ya.. zaten basenliyim ya iyice kalınlaşırsa![]()
Geçmiş olsun canım iyi dinlenmelerFilm açıp accık uzanıcam, 2 gündür hasta hasta çok yoruldum. Bugün de pilates var , biraz dinleneyim“Blonde” seyredeceğim, büyük ihtimal içim şişecek yarım bırakacağım
![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım iyi dinlenmeler![]()
Totişimmm Acıyorsa doğru mu yapmışımdır o zamanSu içeyim iyi hatırlattın
Tutuldu mu tam tutuluyo
Yok ya ben yapıyorum hep pilates dersinde, tık yok![]()
Lopezzzzden daha güzel oluruz canımmmmKalınlaştırmaz dikleştirir
Lopez gibim olursun![]()
Afiyet olsun canımcımmmm11.10.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Bir kase arpa şehriye salatası
Bir dilim peynirli börek
Ayran
Akşam
Beş tane mercimek köftesi
Üç tane yulaflı dereotlu peynirli poğaça
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika tempolu yürüyüş ve 11381 adım
Zipzip-
pastelfit
fesang
Eki Görüntüle 3144116
Afiyet olsun bitanem11.10.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Bir kase arpa şehriye salatası
Bir dilim peynirli börek
Ayran
Akşam
Beş tane mercimek köftesi
Üç tane yulaflı dereotlu peynirli poğaça
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika tempolu yürüyüş ve 11381 adım
Zipzip-
pastelfit
fesang
Eki Görüntüle 3144116
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımcımmmm![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun bitanem![]()