- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Teşekkür ederim kaptanım sayenizde emeğiniz çok büyük rabbim hepinizin gönlündeki güzellikler sizlere en güzel zamanda nasip etsin inşallahHedefine ulastin tebrik ediyorum canim eksinde cok guzel
Sarı takima ekledım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanım sayenizde emeğiniz çok büyük rabbim hepinizin gönlündeki güzellikler sizlere en güzel zamanda nasip etsin inşallahHedefine ulastin tebrik ediyorum canim eksinde cok guzel
Sarı takima ekledım![]()
Amin canim cok tesekkur ediyorumTeşekkür ederim kaptanım sayenizde emeğiniz çok büyük rabbim hepinizin gönlündeki güzellikler sizlere en güzel zamanda nasip etsin inşallah![]()
Benimle adım atar misin tatli kis:)Ya sen bebek misin??? Adım atıyoruz sadece aşkım
Koşalım bebegimmmmBenimle adım atar misin tatli kis:)Zipzip- kuzum beni de sarıya yazar misin :)
Çok teşekkür ederim ablacım :)Adım yarışı orti,menü yazmak isteğe bağlı oluyor onda.
Teşekkür ederim canımTebrikler kızlar![]()
Teşekkür ederim bal kaptanımOldu oldu vlahi oldu tebrikleeeeer![]()
Teşekkür ederim canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Eline emeğine sağlık kaptanım
Tebrikler bizim takım
Emeğine sağlık canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
eksi eksidir kaptanım tebrikler
Tebrikler canım![]()
Eksi eksidir kaptanım tebrik ederimGeçen cuma 61.8
Pazartesi 61.0
Bugün 61.6
İnişli çıkışlı bir hafta oldu ama wc beni yaktı yaktı![]()
Zipzip-
Rica ederim canısı ne demek:)))Çok teşekkür ederim ablacım :)
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım
Sağol balımmmTebrik ederim canım harikasın
Benim hedefinde 65 kilo olmak inşallah başarırım![]()
Ben de sana teşekkür ederim tatlı dilli mommyciğimTeşekkür ederim bal kaptanımsenin kaptanlığında hedefime ulaşmamda ayrı bir güzellik oldu çok güzel bir haftaydı sana da ayrıca teşekkür ederim güzelliğim
![]()
Tamam hemen yapayım. Teşekkür ediyorumGünaydınlar kaptanım
Geçmiş olsun kulakta basınç filan varsa herhalde tıkanmıştır,banyo filan yaparken suda kaçmış olabilir.
Yutkun bol bol onun faydası oluyor,birde sakız çiğne.