Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablacım benimde en büyük sorunum bu acıkınca midem bulanmaya başlıyor, ter basmaya falan başlıyor çok aç kalırsam.. sabah bile kalkar kalkmaz midem bulanıyor nasıl birşey bilmiyorum. İnşallah çözüm bulursun. Bende 25inde endokrinoloji ye gideceğim. Bütün dertlerimi siralicam doktora

Merhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kereviz yerken harcanan kalori miktarı, kerevizin kendi kalorisinden fazlaymış...
Kayda geçsin.

Amme hizmetimi yaptım, gidiyorum
Anlaşıldı bugün kereviz alınacak
Güzel bilgi için teşekkürler çok çıtır maviş sana yasak sen kalori harcatmayan bir sebze araştır kendine

Kereviz yerken harcanan kalori miktarı, kerevizin kendi kalorisinden fazlaymış...
Kayda geçsin.

Çok ilginç cidden .
Ben de senin merhametli , ilgili her halimize şifa olan tatli hallerini severim
Aman estafurullah hocam ne demek,elimden ne geliyorsa artık her derde şifa olalım birbirimize

Kayda geçsin.

Ben içine tavuk göğsü haşlayıp yogurtluyorum hem çok lezzetli hem doyurucu kalorisi de yokmuş tam da mevsimii

Kayda geçsin.

Ben de bunu salatalık için duymuştum, keşke magnolia için de aynı şeyi söyleseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…