Ablacım benimde en büyük sorunum bu acıkınca midem bulanmaya başlıyor, ter basmaya falan başlıyor çok aç kalırsam.. sabah bile kalkar kalkmaz midem bulanıyor nasıl birşey bilmiyorum. İnşallah çözüm bulursun. Bende 25inde endokrinoloji ye gideceğim. Bütün dertlerimi siralicam doktoraSağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyorbulantıyı da yiyerek geçiriyorum -midem boş kalınca oluyor genelde-bu da kilo almama sebep oluyor. Açlık şekerimle ilgili olabilir mi acaba?
Tatlım korkulacak bir şey yok ama anlık baş dönmeleri oluyor çok sık acıkmaya başladım bu da beni rahatsız ediyor.Noldu??
Yakışır tatlimaGenel yazayım. bir iş yerinde yöneticiyim.
Ellerine sağlık olsun kaptanım
Masterfit Yarışması 52.Etap 1 @dolunaydagel 82.7 2 @pastelfit 56.3 3 @sara_28 83.2 4 @Ayyulduz 83.4 5 @DombiliKus 83.9 6 @Zuzushh 89.0 7 Amine Busra 77.5 8 @Nau Nau 71.4 9 @Kinoalihatun 79.2 Sarı Takım 1 fesang 2 @minerva1988 3 @SebastianCheesecake 4 @_ASTRAL_ 5 @erenmothers
Ben de senin merhametli , ilgili her halimize şifa olan tatli hallerini severim
Kolay gelsin sanada,fiatlara hazırlıklı ol bence şoklara girecen nasılsaGideyim de pazarda bu haftanın şokunu yaşayayım şoksuz olmaz di mi
Anlaşıldı bugün kereviz alınacakMerhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kereviz yerken harcanan kalori miktarı, kerevizin kendi kalorisinden fazlaymış...
Kayda geçsin.
Amme hizmetimi yaptım, gidiyorum
Çok ilginç cidden .Merhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kereviz yerken harcanan kalori miktarı, kerevizin kendi kalorisinden fazlaymış...
Kayda geçsin.
Aman estafurullah hocam ne demek,elimden ne geliyorsa artık her derde şifa olalım birbirimizeBen de senin merhametli , ilgili her halimize şifa olan tatli hallerini severim
Sağ ol bitanem. Alıştık fiyatlara zevk alma peşindeyiz artıkKolay gelsin sanada,fiatlara hazırlıklı ol bence şoklara girecen nasılsa
Merhaba canim teşekkür ederiz bilgi içinMerhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kayda geçsin.
Artık bu işin zevkide kalmadı bee çıtırım mecburiyet işteSağ ol bitanem. Alıştık fiyatlara zevk alma peşindeyiz artık
Ben içine tavuk göğsü haşlayıp yogurtluyorum hem çok lezzetli hem doyurucu kalorisi de yokmuş tam da mevsimiiMerhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kayda geçsin.
Çok değişik buda denemek lazım bunu,bende yoğurt mayonez ekşi elma ve ceviz katıyorum .Ben içine tavuk göğsü haşlayıp yogurtluyorum hem çok lezzetli hem doyurucu kalorisi de yokmuş tam da mevsimii
Benide yarın tartidan sonra bir kenara ilistirirsin demi
Masterfit Yarışması 52.Etap 1 @dolunaydagel 82.7 2 @pastelfit 56.3 3 @sara_28 83.2 4 @Ayyulduz 83.4 5 @DombiliKus 83.9 6 @Zuzushh 89.0 7 Amine Busra 77.5 8 @Nau Nau 71.4 9 @Kinoalihatun 79.2 Sarı Takım 1 fesang 2 @minerva1988 3 @SebastianCheesecake 4 @_ASTRAL_ 5 @erenmothers
Yesil takima eklerim canim ilerleyen haftalarda da masterfite eklerizBenide yarın tartidan sonra bir kenara ilistirirsin demi
E sarı takım 5 kişi, sen de gir bari zıpzıpım
Merhaba, size güzel bir bilgi ile geldim.
Kayda geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?