Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun Özgecim. Dualarım sizinle Umarım bir an önce kontrol altına alırlar, sen de yüreğini ferah tutmaya çalış lütfen. Hastanede kalıcak olması iyi çünkü şu an en güvenli yer . Olumlu düşünelim her şey güzel olsun Acil şifalar canım

Selamlar sevgili MASTERFIT ailesi kurallar gereği iki takım arasında transfer hakkını elde ettim ve benim için çok zor bir karardı,
MAVI TAKIM dan

Tutku44
alıyorum,

❣❣❣❣❣ KIRMIZI TAKIM❣❣❣❣❣ dan
Azmet5255

gonderiyorum tatlım umarım incitmemiş kırmamış olurum
Ellssa , Boncuk2307 ve FitFiliz kaptanlarım bilginize sunuyorum ❤

Çok geçmiş olsun canm,rabbim şifa versin insallah ,kısa sürede toparlar

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? 1,5 ay önce yeni doğum yaptım, emziriyorum, o sebeple yediklerime çok dikkat edemiyorum hatta sütüm olsun diye yemediğim şey kalmadı diyebilirim. 6 aydan önce diyet ve spor aslında yasak, o yüzden spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmek istiyorum, tam olarak sıkı bir diyet değil ama sağlıklı beslenme diyelim. Kilo veririm inşaallah, en azından daha fazla almasam bile kendime kar, çünkü çok fazla tatlı yiyorum şu sıralar. Sizin desteklerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim.

BOY: 163
KİLO: 66
HEDEF KİLO: 55
MEDENİ DURUM: Evli
MESLEK: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok

Hoşgeldin tatlim❤

Kahvaltı 14 .00
1 dilim Çavdar arası kaşar
2 3 çatal beyaz peynir
4 dilim karpuz

Ara 17.00
Sütlü soğuk kahve
Hurma özlü fit tatlı 1 yk

Akşam 19.00
köz biber patlıcan soğan
Karpuz 5-6 dilim
1 tane kurabiye

Spor
3 bin adım
Su 2 litre
tomrs Boncuk2307

İyi geceler
Saat 10.00
Limonlu su

Kahvaltı 11.15
5-6 dal maydanoz
1 salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

Ara öğün
Kahve+ su

16.00
6 çiğ köfte
Bol marul
Ayran

21.00
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir

2.lt su
30 dk yüzme
tomrs
Boncuk2307
Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…